Bajorai, blin davai kaip vadas apsispresk, taip negalima kaip vyksta dabar - liko pora dienu ir niekas nieko nežino....taip nedaroma, bus pravalas. Pvz dėl tavo neapsisprendimo (taip taip nes žmonės minčiu daug surašė bet problema kad viršininkas neapsisprendė) aš neplanuoju dalyvauti, savaitgalis jau užimtas, nes tokius dalykus reikia prieš savaitė minimum nuspresti. Jei tau sunku sakyk - gali man permesti, ar savo klubėčiams.
Ir straipsniai jau prasidėjo - bus akcija bet niekas nežino kaip ir kokia...nonsensas. Dėl tokio nežinojimo negaliu nieko paskyti laikrasčiams, o jie nespės atspausdinti. Nespėji - paskirstyk darbus kitiems
as neplanauoju dalyvauti :?
dar vienas lt bruozas jei tau bus svarbu tu dalyvausi ten atsaukdamas visus savo planus bet tik ne lt taip gali buti pas mus mat reik pries sav pranesti o gal dar asm pakvietima atsiusti turetu bajoras?
ko ant ryckos sedet lai siulykit normaliu minciu idejo o ne tas pats per ta paty mano dvi ar trys mintys buvo isdestytos ir kai kures as asm vykdau
geriausiai kaip sako lai kiti uz mane padaro o as is sono paziuresiu ar bus kas ar ne