Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Vairuotojų protesto akcija  (Skaityta 149191 kartus)

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
Re: Vairuotojų protesto akcija
« Atsakymas #700: 2010 Balandžio 25, 20:45:10 »
nesipilti kuro didžiausiose degalinėse gera mintis. Ir tai reikia pradėti nuo sekančios akcijos, kurios metu mes apie tai kalbėsime, kad žiniasklaidos pagalba matytu kuo daugiau žmonių

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #701: 2010 Balandžio 25, 21:20:45 »
nesipilti kuro didžiausiose degalinėse gera mintis. Ir tai reikia pradėti nuo sekančios akcijos, kurios metu mes apie tai kalbėsime, kad žiniasklaidos pagalba matytu kuo daugiau žmonių

Vistiek zmones vaziuos ir pilsis ta kura, nes didieji degaliniu tinklai issideste strategiskai patogiose vietose ir zmogus del keliasdesimt litru nevaziuos ieskoti degalines kazkur i kita miesto gala tarkim, plius jej dar turi nuolaida tam tinkle.

Gryns

• Svečias
« Atsakymas #702: 2010 Balandžio 25, 21:23:53 »
Bravo. Pagaliau matau zmones, mano isitikinimu, teisingai mastancius, suprantancius, kad sio ''musio'' pries kuro kainas svariai laimeti neimanoma. Taip sakant nera ''karo be nuostoliu ir auku'' Siuo atveju nuostolis turi buti valstybei-valdziai. O neisvengiamos aukos butu tie "nekaltieji zmones" kurie patirtu vienokiu ar kitokiu nepatogumu. Bet gerai pagalvojus jeigu tokie zmones pultu reiksti nepasitenkinima del to, kad zmones protestuoja, kovoja pries neteisybe, ar bebutu galima juos taip drasiai vadinti nekaltais? Abejingumas tikrai nera nekaltas dalykas. Tai vat, mano nuomone tokia. Nepaisant visko, laukiu sekancios akcijos, prisidesiu prie jos jei tik turesiu galimybe, nesvarbu ar ji bus taiki ar ne.

Neprisijungęs Artaida

• Įrašai: 1415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #703: 2010 Balandžio 25, 22:00:02 »
Per lietuvos ryto tv rodo ,ka lenkem gerai besilaikance finansiskai Sveicarija pries kure Lietuvai net ligintis ner su kuo

Neprisijungęs Artas

• Įrašai: 246
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #704: 2010 Balandžio 25, 23:04:04 »
blokuojam pagrindines magistrales?

Neprisijungęs sir-mix-a-lot

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #705: 2010 Balandžio 25, 23:16:17 »
blokuot nesveika. per ūkininkų akciją, kai blokavo kelius, vienas vaikinas tik nuvairavo bendrovės traktorių ant magistralės. buvo copų nufilmuotas, ir po to ilgai tąsomas. o tik darė, ką jam liepė valdžia... ir tokių buvo n...

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #706: 2010 Balandžio 26, 00:01:11 »
Jei esat pasiruošę bylinėtis su valdžios sėbrais, tada prašom. Galima būtų ir blokuoti, bet čia reiktų ne mažiau 90% visos lietuvos palaikymo. Nes jei dabar kokie 10.000 susirinksim, o likę neprisijungs, tai daugiau nei pusę būsim baudžiami administraciniais ir ne tik administraciniais kodeksais  :D žodžiu, beviltiška šalis. Neina nusmurgdytų likusių gyventojų pakelt į "kovą" su nelogiška padėtim :)

O pagal popierius lietuviai sugebėtų man atrodo net kiniją pralenkti, o realiai patys matom, tik užsieniui sudaroma iliuzija, kad lietuva pati geriausia šalis pasaulyje...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #707: 2010 Balandžio 26, 02:29:59 »
Ideja, apie mazesni naudojimasi automobiliu - palaikau. Turint omeny, vangu pilieciu aktyvuma, didesniam poveikiui reikia siulyti ilgesni laikotarpi (atkreikite demesi, kad apie "diena be automobilio" neretai zmones suzino vakare, per zinias). Reikalinga agitacija ir reklama (tik dar neisivaizduoju is kieno kastu, ar remeju reiketu) pasitelkiant ziniasklaida skatinti zmones kuo maziau naudotis transporto priemonemis. Galvoju, kuo dar papildomai zmones motyvuoti taip elgtis. Gal ideju turite (apart savaime suprantamo siekio boikotuoti kuro tiekejus)?

Negalintis nevaziuoti, galetu naudoti gedulo atrobutika:  automobiliu veliaveles (jas turime daugelis dar nuo krepsinio cempionatu ir pan) plius koks nors juodas kaspinas (juoda virvele, kazkas, kazkas juodo, ka galim, kaip mokam, esme - kuo daugiau zmoniu galetu) prie jos, pagal gedulo tradicijas nezinau par pavyks iskelit 1/3 stiebo :). Gal su remeju pagalba (jeigu atsirastu galintys paremti) gaminti lipdukus, mazus klijuoti ant automobiliu sankryzose, aikstelese (butent, ne dalinti o pasiteiravus vairuotojo leidimo uzklijuoti). Didesnius lipdukus (matomus is toliau) pagal pageidavima galetu isigyti (galbut su remeju pagalba mazesne kaina). 

Per menesi, tai bus pastebeta. Manau net pasauliniu mastu nuskambesim (tai ko gero precedento neturinti israiska).

tokia viena is taikiu budu ideju. nes 3 valandos taikiam protestui - pertrumpas periodas kad liktu tinkamai pastebeta.

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #708: 2010 Balandžio 26, 03:01:04 »

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #709: 2010 Balandžio 26, 07:24:50 »
:-] geras paveikslėlis (y)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19599
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #710: 2010 Balandžio 26, 07:57:40 »
Mintis labai nebloga  apie didesniu tinklu degaliniu boikota.Reiketu prigaminti lipduku ta tematika, ir visiems norintiems dalyvauti boikote ju padalinti...Daugelis ir taip vazineja su BY ir RU  kuru, tad nemanau, kad butu sunku isvengti kuro pylimu didesiu tinklu  LT degalinese :)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Zilviukstis

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #711: 2010 Balandžio 26, 08:32:53 »
tom degalinem pofig.vienas furos uzpilimas kaip 20 musu.beto,visi zino,kad antra banga pries valdzia,nesikartokim.beto ar nematot,kad taiki akcija nieko nedave ir neduos.turi nuskambet per pasauli,tik taip kazkas ivyks.blokuot autostrada,marijampoles plenta,kuo daugiau info uzsieniui.jei blokuot degalines,tai atsistot ir stovet kol kainos kris,o ne save statyt juokdariais "va,blokavom valanda degalines,dabar kuras pigs".

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #712: 2010 Balandžio 26, 09:10:38 »
Dar aptikau straipsniuka Balsas.Lt nr. 14 2010.04 19-25d.

Kolekcija

Neprisijungęs Man_go

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #713: 2010 Balandžio 26, 09:49:21 »
Ar audi klubas ka nors planuoja konkretaus antrajai akcijai? Ar bendraujat su vežėjais, ūkininkais? jei ateity reikes kitų priemonių?
Ir ka galvojat. nes laiko jau neliko, reik pradet informuot kas ir kur bus.
as galvoju reikia sukti ratus aplink seima su masinom.
Problema nr 1. jei darom šiokiadienį mažai žmoniu turbut susirinks
Problema nr 2 jei savaitgali seimas tuscias ir visiem dzin
Su kreidelėm piešti prie seimo, nzn ar good idea
Noretusi daugiau iniciatyvos is Audi klubo

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kolekcija

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #715: 2010 Balandžio 26, 10:49:54 »
mano nuomone kuro nesipylimas kiek tai imanoma zmonem yra gera mintis, bet kazi ar tai imanoma sitoj salij. Turbut yra dar perdaug gerai gyvenanciu zmoniu, o kol taip bus - vieningos salies nebus. Man gerai, o kiti kaip nori.

Neprisijungęs Indiva

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #716: 2010 Balandžio 26, 10:56:06 »
mano nuomone kuro nesipylimas kiek tai imanoma zmonem yra gera mintis, bet kazi ar tai imanoma sitoj salij. Turbut yra dar perdaug gerai gyvenanciu zmoniu, o kol taip bus - vieningos salies nebus. Man gerai, o kiti kaip nori.
Cia neimanoma, kaip pylesi taip pilsis......pilsis ir toliau varys ant valdzios...
konkretaus dalyko reiketu....

Neprisijungęs submarinas

• Įrašai: 410
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #717: 2010 Balandžio 26, 11:34:25 »
Reiketu vel uzvests degalines masinom, bet dabar nesipilt kuro, o paprasciausiai stovet, ir neleist  niekam piltis kad butu geras minusas per diena.

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #718: 2010 Balandžio 26, 11:54:50 »
va man tikrai nepatinka kuro kainos, bet kai reikia darbo reikalais prasukti per mėnesį ~5000-6000km tai niekur nedingsiu - teks piltis :(

Neprisijungęs FKOA]

• Įrašai: 312
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #719: 2010 Balandžio 26, 12:03:56 »
tas kuro nesipilimas tai nemanau ar isdegs, gerai musu 200 - 300 nesipils ta diena ar dar sekancia, bet toliau kiti pilsis, nebent reikia jau imtis reklamos ir skelbti per tv radija , platinti informacija ad butent tada ir tada bukit zmones zmonem ir nevaziuokit piltis, tada gfal ir butu didesnis efektas, mano nuomone, nes kaip sakiau keli simtai automobiliu tai lasas vandenyne ://

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #720: 2010 Balandžio 26, 12:31:55 »
1- Ar audi klubas ka nors planuoja konkretaus antrajai akcijai?
2- Noretusi daugiau iniciatyvos is Audi klubo
1- Atsakyti TAIP as asmeniskai negaliu, nes kaip ir kalbejome - reikia geros minties ir akcijos stiliaus.
2- Musu yra simtai, trukstama iniciatyva kaip as suprantu - tai akcijos tipas, ko as nesugalvoju :(

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #721: 2010 Balandžio 26, 12:32:33 »
Kaip gauti grafikus kada atvaziuoja kuro sisternos i degalines?

Neprisijungęs Onix

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #722: 2010 Balandžio 26, 12:45:42 »

Jei tiesa seimūnai pilasi kūra už 2.50 lt savo seimo auto ūkio kolonėlėje, nors kažkur ir pačiam teko girdeti kad taip gali būti, kiek tiesos nezinau reiktu tikrai pasidomėti.

Tai tokiu atveju mano pasiūlymas butu, visiems masiškai nuvažiuoti prie seimo auto ūkio, ir reikalauti kad norime užsipilti iš tos pačios kolonėlės kuro už 2.50 lt, ir nesitraukti, kol neleis, taip užkimštume-užblokuotume įvažiavimą ir sukeltume nepatogumu "garbingiesiams" ponams užsipilti pigesniu degalu be pvm ir kitų lengvatų, manau tai atsilieptų jiems patiems ir jų darbui, ir būtu privesrti jie važiuoti ir piltis kura i paprastas degalines uz >4 lt.

Taip tikrai konkreciai pridarytumeme jiems nemazai problemu ir sutrukdytume jų dienotvarke ir panašiai, ir taip kokia visa savaite, manau tikrai galetumeme kažką pasiekti.

Neprisijungęs Onix

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #723: 2010 Balandžio 26, 12:51:10 »
Cisternu grafiko nežino net operatoriai ar vadybinkai kolonelės, ir tokio grafiko kaip ir nera, viskas automatizuota, ir visų degalinių tinklo kuro talpyklas ir likuti jose mato ir stebi tiesiogiai pagrindinis ofisas, ir kada ir kiek jas papildyti sprendžia jie. Degalinei tik pamatai kad atvažiavo benzovežis netiketai, telieka nueit ir prisiimti kura.

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #724: 2010 Balandžio 26, 12:51:23 »
Išsodintų visus į belanges. Mūsų tiek nėra, kad galėtumėm taip rizikuot  :D