Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiltojo sezono atidarymas su audi automobiliais Kėdainiuose.  (Skaityta 57509 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Dzin tos durelės, aš nieko ir nesakau, kad čia dėl jų R8 kalta, bet tai nafik iškart pulti ir kažką čia bandyti pasakyti apie kai kurių mašinų stailingus :V (čia P. Marius jau pasistengė) Dėl tų tavo ratų tai jo, mums abiems taip gavosi, kad tu iš pradžių jų kaip ir nenorėjai, o aš jų po to pats nebenorėjau parduoti, bet jau šis reikalas seniai užmirštas ;)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
Aš blyn 40llt. duočiau vien tik už tas 4,6s :D bet gražiai riaumoja ji  (o)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Nežinau quattro, čia jis tokias replikas svaido ;) Èia manau jis man, kadangi dėl tų mano durų kažko užsiparino :D
aaa , tai čia tu buvai su tom durų apačiom? :)

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
pagal tai ko prirašyta atrodytų, kad renginys buvo , jei pats nebūčiau buvęs jame ir įsitikinęs, jog buvo priešingai :) gerai praleidau laiką, pamačiau daug gražių audi, net nupaveisksluot pavyko, o tai išvis yra gerai.
O, Mindezas, cituodamas quattro nuotrauką su prierašu, tai visai tu ten ne taip supratai: žmogus specialiai stengės pagaut neeilinę auto fone, o ne pavaizduot, kad vadyla beprotis ar panašiai, tas jo komentaras buvo jau kita tema visai ;)
Ir ko jūs prie tos R8 prikibot? Varot žmogui paranoją su savo šnekom :) CHILL chebra, geriau einam dar kartą veidus kremu pasitrint, kad pirmadienį pažįstami neklaustų "savaitgalį stroikėse chaltūrinai?" :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Nežinau quattro, čia jis tokias replikas svaido ;) Èia manau jis man, kadangi dėl tų mano durų kažko užsiparino :D
aaa , tai čia tu buvai su tom durų apačiom? :)

Dviese buvom, nežinau dabar, apie kurį :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Tai pvz aš nematau, kad čia kažkas kažkuom būtų nepatenkintas, ko čia Marius išvis pradėjo isterikuoti ir galvoti, kad kažkas čia kažką puola... :V
na kazkas tai keleta puslapiu atgal buvo repliku numetes kad vadyla veiloks. prie manes irgi kiek gyvai prieje buvo is daugumos isgirdau kad tipo R8 sudraskyciau, nu juokingai tokie ju pasakymai skambejo :D negi zmones neraukia kad 260 vs 420 atsakymas iskart aiskus :D tai va zmogu ir sunervino tokie bazarai ;) man irgi nervintu jei koks su guoliu 1.6d sakytu kad mane sudraskytu :D

Viskas čia Aurimai ok, nereikia iškart tiesiogiai suprasti, tiesiog buvo perfrazuoti kelių žmonių žodžiai, kuriais kai kuriais atvejais galėjo ir puikiai patikėti renginyje buvus... :) Pvz man su R8 tikrai būtų ne lygis saulę piešti ar pan., yra kitų būdų parodyti, kaip ji eina. Na bet čia jau tikrai nesileiskim į tolimesnius komentarus ir nebegrybaukim, nes vėl P. Marius pradės kibti "prie aksesuarų nuo prabangesnės audi" ;)

Ei zmones....  is tuscio i kiaura jus cia...  :V
Geriau papasakokit kokie saslykai skanus buvo... ar kaip saulei nudeget, ar kokia mergaite grazia uzmatet... o gal dar ir kokia nuotrauka grazia turit? a?  ;)

Saulėj nukepiau , panų važiavau po meeto žiūrėt į Muzikos dienas , o nuotraukų yra neblogų ir dar laukiu :D
Šašlykų nevalgiau , o valgiau mamos keptą pyragą , kuris kaip visad superinio skonio , tai tiek :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
ko prikibom prie R8 ? del to, kad jos neturim :))))))) nors, kita vertus ant jos imanoma sutaupyti :D gal kokie metai prabegs ir man jau taps ji realybe :) niekada negali zinot ;)

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
taip gaunasi kas tikejosi grand renginio gavo fekaliju rinkini :D

Neprisijungęs maxtro

• Įrašai: 294
    • Žiūrėti profilį
sveiki, buvo faina ,skanus saslykai, gera saule,nudegt galima buvo :),pora rungciu, grazi mergaite davinejo startus  (o) :) ,netgi laimejau 3 vieta draguose  (aa) dabar galesiu diploma ant sienos pasikabint. :-]

vot tiktai baikit apie ta r8 cia rasinet nesamones. (!?)

saras669

• Svečias
meskit wideo wisi nor pamatyt kas ten dejos :)kas runktis kokias laimejo?

Neprisijungęs maxtro

• Žiūrėti profilį
beje gal kas dar turetu kokiu video is dragu? , labai idomu paziuret ir save ir kitus. (h)

Neprisijungęs aandriss

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs maxtro

• Žiūrėti profilį
Aandris, as su v8

Neprisijungęs aandriss

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
Aandris, as su v8

A, jo ... i varda paziuret galejau   (!?) :-]

drunkenmaster

• Svečias
na ką atėjo laikas ir man tarti padėkos žodį visiems prisidėjusiems ir padėjusiems renginio metu ;)
labiausiai dėkoju Shalčiui už priėmimą į savo gražų miestą ir aerodromo suorganizavimą (h)
dėkui Evaldui, Maluciui, dėkui panelėms dalyvavusioms komisijoje, kurios padėjo išrinkti geriausius, dėkui drago deivei, kuri fantastiškai davė startą ir finalo metu patampė vyrams nervus ;) :D
dėkui mūsų operatoriu kipsui Andreikai, kuris šauniai atliko savo darbą (h)
taip pat dėkoju savo antrajai pusei už kantrybę ir palaikymą   :* , bei visiems visiems visiems dalyvavusiems ir gerai praleidusiems laiką. (y) (h)
atleiskite jei kas buvo ne taip, kitą kartą padarysime viską 10 kartų geriau.
P.S. dėkui CTRL už pasiūlymą pravažiuoti su audi R8, kurio deja neišnaudojau dėl laiko stokos....  :-{ :[
Drago deivei padėką perduosiu (aa) :D  O šiaip tai didelis respect'as už renginį ;)

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Nu daina parinko tai (n) :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
gaila darbe nepasileidzia  :)

Neprisijungęs iBeniTTo

• Įrašai: 1743
    • Žiūrėti profilį
Speju tik dvi bulkos a80 B3 tebuvo, raudona ir pilka(meslva)  :V :V :V  gal ir gerai kad nevaziavau, nes butu uzlazdavoje negyvai mane forumieciai...  :V :V :V
kur tik klipas tik bulka pasirodo, ir ziurek jau kitas kadras :D o foto su bulkelem vapsie nerasta :D
smagu, kad renginys liuks buvo, nors ir neteko sudalyvauti  :V

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
yra tikrai geros filmuotos medžiagos ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
taip durna daina bet su uzslepta mintim koks renginys tokia daina...sustausko gavarylka puse miesto girdi o cia turbut su viena batareika kur renginyje sukavo :V nu bet gal vejas pute ir nesigirdejo pvz:ciuozki ciuozki manto daina kur klipukas yra a8 suvaziavime taip pat be rysio na bet zinot idesi rusiska idesi dar kokia irgi nepatiks,bet del sito man giliai dzin... (z) siaip kiek perskaiciau tai susilauke neigiamo demesio ta r8 ,bet savininkas gali nekreipt demesio cia lietuviskas pavydas neabejoju kad kiekvienas prisikakotu is dziaugsmo kad tokia turetu daugelis is musu kaip sportines tvarkingos tt neypirktu ka kalbeti apie r8 grazi masina po 20metu kai jos bus uzmustos prisipirks fanatikai ir sakys -cia tai modelis zodziu be zodziu

Neprisijungęs malucis

• Žiūrėti profilį
jo uz dvylika litu nuo masinos jie nori achujieno renginio juokinga daros, na zinai jeigu tau paprasti susiburimai nepatinga tai nevaziuok,as tikrai nepagailejau savo laiko ir atvaziavau is siauliu ir diena praleidau gerai . niekas nepavydi tos r8 , jezau , sekmes jam kad gali ja ipirkti ir pan. mes turim ka turim ir dziaugemes, nes tai yra musu. yra ir be r8 automobiliu ,kuriu daugelis noretu. na jo grazu butu,kad tavo kieme tokia stovetu , bet as verciau s5 nusipirkciau.ne pats automobilis susilauke kritikos, o vairuotojo leptelti pasisakymai ..
zinai is tokiu parasymu ir pasirodo dar vienas lietuviskas bruozas , niekas neidomu as niurzga ,viskas man blogai ...
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 04, 10:00:15 sukūrė malucis »

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
tai visada juk buvo ir bus tokiu, kurie gali tik kritikuoti, o padet suorganizuot kad patiem butu linksma nenori.juk patys sau darem ta svente, ka sugalvojom ta ir turejom, pasiulymam ir pageidavimam buvo menesis laiko. reik maziau kreipt demesi i tuos kuriem visa gyvenima viskas blogai

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
jo uz dvylika litu nuo masinos jie nori achujieno renginio juokinga daros, na zinai jeigu tau paprasti susiburimai nepatinga tai nevaziuok,as tikrai nepagailejau savo laiko ir atvaziavau is siauliu ir diena praleidau gerai . niekas nepavydi tos r8 , jezau , sekmes jam kad gali ja ipirkti ir pan. mes turim ka turim ir dziaugemes, nes tai yra musu. yra ir be r8 automobiliu ,kuriu daugelis noretu. na jo grazu butu,kad tavo kieme tokia stovetu , bet as verciau s5 nusipirkciau.ne pats automobilis susilauke kritikos, o vairuotojo leptelti pasisakymai ..
zinai is tokiu parasymu ir pasirodo dar vienas lietuviskas bruozas , niekas neidomu as niurzga ,viskas man blogai ...

Kuris vairuotojo lepteltas pasisakymas susilaukė kritikos?