Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiltojo sezono atidarymas su audi automobiliais Kėdainiuose.  (Skaityta 57505 kartus)

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
:-] Aš tik nesupratau, kur čia kas įmatė, jog kalbam apie pasikėlimą? Gal P. Marius kažko iki galo nedaskaitė? :V :D Bėje, o kodėl R8 vis dar su žieminiu gerokai padilusiu apavu? :V
Na tu ir gyliai lendi  (h)

Anaiptol, šiuo atveju aš niekur nelindau, tik norėjau pasigirti, kad nuo r8 duobę duryse turiu :D
tai tau rimtai is R8 lipdama blondine ikale :O ner ko masinos statyt kur nereikia :D bet tai ir R8 turejo apdauzyt ta putpele...

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
Marius006->> as tau siulyciau daugiau nieko nesakyt. Cia bus kuo toliau tuo daugiau grybu miske  (+)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
:-] Aš tik nesupratau, kur čia kas įmatė, jog kalbam apie pasikėlimą? Gal P. Marius kažko iki galo nedaskaitė? :V :D Bėje, o kodėl R8 vis dar su žieminiu gerokai padilusiu apavu? :V
Na tu ir gyliai lendi  (h)

Anaiptol, šiuo atveju aš niekur nelindau, tik norėjau pasigirti, kad nuo r8 duobę duryse turiu :D
tai tau rimtai is R8 lipdama blondine ikale :O ner ko masinos statyt kur nereikia :D

Rimtai rimtai, negi manai, kad prikolinčiau tokia tema ;) Ryt pas draudikus varau, kad bapkes mojuotų :D

Marius006

• Svečias
na is tavo pasakymu galima spresti, kad is vis tau tada nereikejo vaziuoti. cia taip iseina mes esam kaimas ir neturim ka parodyti , as turiu r8 ir ziurekit i mane . na zinai esam mate tu r8 ir jas ciupineja. na zinai cia juk mazas suvaziavimas buvo ir niekas cia nenorejo parodyti kazko ispudingo ir pan. atvaziuok i GM
cia juk nebuvo skirtas renginys prifarsiravimui arba tiuningo parodymui.

Aš noriu pasakyt kad atvažiavom ir sedėjom tyliai, pažiūrėjom, bet vistiek užkliuvom. o kai į vienus vartus sparomi esam, tai galiu atsirvanšuoti.

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
na kai man auto isore beveik paskutinej vietoj tai net pautu nesukciau :D buvo bajeris lipu is antro golfo su nesuliais kieme ir rankos visos uzimtos, duris is kojos reikia atidaryt pamirsau kad tarp masinu stoviu kaip p!sau tai jauciu griovys anoj auto liko :D nu tas cia senai buvo ir i ubage kazkokia ikaliau :D

Marius006

• Svečias
Marius006->> as tau siulyciau daugiau nieko nesakyt. Cia bus kuo toliau tuo daugiau grybu miske  (+)
OK  ff

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Na , man asmeniškai tai buvo gražu pažiūrėt į tą R8 :) Aišku , labai norėjau aš ją pačiupinėt, kad pravežtų , bet kažkaip nedrasu buvo prašyt...
Tikiuosi kada nors dar atvažiuos savininkas su R8 , nepaisant to , kad kažkas čia burba ir yra nepatenkintas dėl kažko  (h)

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Na , man asmeniškai tai buvo gražu pažiūrėt į tą R8 :) Aišku , labai norėjau aš ją pačiupinėt, kad pravežtų , bet kažkaip nedrasu buvo prašyt...
Tikiuosi kada nors dar atvažiuos savininkas su R8 , nepaisant to , kad kažkas čia burba ir yra nepatenkintas dėl kažko  (h)

o jei dar pavairuot duotu.... :D burgia jinai belenkaip :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai pvz aš nematau, kad čia kažkas kažkuom būtų nepatenkintas, ko čia Marius išvis pradėjo isterikuoti ir galvoti, kad kažkas čia kažką puola... :V

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
as durnas budamas pasakysiu, kad man nuo tos R8 nei silta nei salta, "nestovi" man ant jos :) vat butu koks S1 atveztas ar panasiai, tai butu zandikaulis acikabines. o siaip publika kuriai ydomu buvo, tai pasidziauge, pasiziurejo, prifotkino, viskas ten gerai su tuo pristatymu, tik tiek, kad ydomiau butu kokia "psichine" (is gonkiu pvz) audi pamatyt, arba tokia kuria ir rast nupirkt reikia ir pan. kad ir koki pvz rs2 universala, tai tikrai gana retas automobilis, kuris ir fanu turi ir gana idomus ir ne kiekvienas apie toki zino.

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Tai pvz aš nematau, kad čia kažkas kažkuom būtų nepatenkintas, ko čia Marius išvis pradėjo isterikuoti ir galvoti, kad kažkas čia kažką puola... :V
na kazkas tai keleta puslapiu atgal buvo repliku numetes kad vadyla veiloks. prie manes irgi kiek gyvai prieje buvo is daugumos isgirdau kad tipo R8 sudraskyciau, nu juokingai tokie ju pasakymai skambejo :D negi zmones neraukia kad 260 vs 420 atsakymas iskart aiskus :D tai va zmogu ir sunervino tokie bazarai ;) man irgi nervintu jei koks su guoliu 1.6d sakytu kad mane sudraskytu :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
as kvailokas budamas pasakysiu, kad man nuo tos R8 nei silta nei salta, "nestovi" man ant jos :) vat butu koks S1 atveztas ar panasiai, tai butu zandikaulis acikabines. o siaip publika kuriai ydomu buvo, tai pasidziauge, pasiziurejo, prifotkino, viskas ten gerai su tuo pristatymu, tik tiek, kad ydomiau butu kokia "psichine" (is gonkiu pvz) audi pamatyt, arba tokia kuria ir rast nupirkt reikia ir pan. kad ir koki pvz rs2 universala, tai tikrai gana retas automobilis, kuris ir fanu turi ir gana idomus ir ne kiekvienas apie toki zino.
ko jus visi i ta praeiti ziurit :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
na kazkas tai keleta puslapiu atgal buvo repliku numetes kad vadyla veiloks. prie manes irgi kiek gyvai prieje buvo is daugumos isgirdau kad tipo R8 sudraskyciau, nu juokingai tokie ju pasakymai skambejo :D negi zmones neraukia kad 260 vs 420 atsakymas iskart aiskus :D tai va zmogu ir sunervino tokie bazarai ;) man irgi nervintu jei koks su guoliu 1.6d sakytu kad mane sudraskytu :D
:D :D bandziau as tave siandien autostradoi is eigos sudraskyti... :D :D :H :D :D :D

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Sudraskysiu Aurimai tave :D

Neprisijungęs aandriss

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį
http://www.youtube.com/watch?v=P4wc24Jv-bs

Nu va kazkoki filmuka bandzau ikelti is musu "dragu"  :) Antras vaziavimas... I draugu komentarus nekreipkit demesio... jie labai bijojo, kad ir man sankaba "nenueitu"  (aa), nes dar turejau viena iki Kauno tempti, bet viskas baigesi gerai, ir Kauna pasiekem  ff
Kalbant apie R8, tai labai malonu akiai buvo, kad tokia masinyte apsilanke...  (h) Kitais metais eisim lentyniu   (+)
O pats suvaziavimas tai labai puikus  :H

Nemoku video ikelt kad rodytu  (!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 03, 22:58:12 sukūrė aandriss »

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

o jei dar pavairuot duotu.... :D burgia jinai belenkaip :)
Na , apie vairavimą šiaip turbūt nėra net kalbos  ff

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Viskas čia Aurimai ok, nereikia iškart tiesiogiai suprasti, tiesiog buvo perfrazuoti kelių žmonių žodžiai, kuriais kai kuriais atvejais galėjo ir puikiai patikėti renginyje buvus... :) Pvz man su R8 tikrai būtų ne lygis saulę piešti ar pan., yra kitų būdų parodyti, kaip ji eina. Na bet čia jau tikrai nesileiskim į tolimesnius komentarus ir nebegrybaukim, nes vėl P. Marius pradės kibti "prie aksesuarų nuo prabangesnės audi" ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Viskas čia Aurimai ok, nereikia iškart tiesiogiai suprasti, tiesiog buvo perfrazuoti kelių žmonių žodžiai, kuriais kai kuriais atvejais galėjo ir puikiai patikėti renginyje buvus... :) Pvz man su R8 tikrai būtų ne lygis saulę piešti ar pan., yra kitų būdų parodyti, kaip ji eina. Na bet čia jau tikrai nesileiskim į tolimesnius komentarus ir nebegrybaukim, nes vėl P. Marius pradės kibti "prie aksesuarų nuo prabangesnės audi" ;)
Tai čia gal jau apie mane?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Nežinau quattro, čia jis tokias replikas svaido ;) Èia manau jis man, kadangi dėl tų mano durų kažko užsiparino :D

Neprisijungęs aandriss

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį

Ei zmones....  is tuscio i kiaura jus cia...  :V
Geriau papasakokit kokie saslykai skanus buvo... ar kaip saulei nudeget, ar kokia mergaite grazia uzmatet... o gal dar ir kokia nuotrauka grazia turit? a?  ;)

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
:D :D bandziau as tave siandien autostradoi is eigos sudraskyti... :D :D :H :D :D :D

jo jo as jauciau kad tu turejai sansu :D

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
as kvailokas budamas pasakysiu, kad man nuo tos R8 nei silta nei salta, "nestovi" man ant jos :) vat butu koks S1 atveztas ar panasiai, tai butu zandikaulis acikabines. o siaip publika kuriai ydomu buvo, tai pasidziauge, pasiziurejo, prifotkino, viskas ten gerai su tuo pristatymu, tik tiek, kad ydomiau butu kokia "psichine" (is gonkiu pvz) audi pamatyt, arba tokia kuria ir rast nupirkt reikia ir pan. kad ir koki pvz rs2 universala, tai tikrai gana retas automobilis, kuris ir fanu turi ir gana idomus ir ne kiekvienas apie toki zino.
ko jus visi i ta praeiti ziurit :D

nezinau, kiekvienas savaip durnas :D o siaip uzsikabine uz "kuzovu" daug kas tam tikru ir tiek :)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį

jo jo as jauciau kad tu turejai sansu :D
pacioj pradzioj galejau pradregst... :D kol vaziavau ir tu ilekinejai.. :D o paskui tai tik ff ff ff ff

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Manau, kad jau uzteks metytis komentarais i visas puses apie ta R8.
R8 buvo atvaryta tam, kad i ja pasiziureti, i ja atsisesti, buti praveztam ar net paciam su ja pravaziuoti, o ne tam kad pries kazka pasipuikuoti ar kazka is saves statyti...

Kuris buvot priejes ir pasakes, kad norit pavairuoti?

Apie mano vairavimo sugebejimus.
R8 tikrai galingas automobilis ir norint ji suvaldyti reikia praktikos, o jos per 3 dienas praleistas uz jos vairo neigyjau.

Daug kas rasot, kad norejot pravaziuoti.
Ok. Planuoju organizuoti pasivazinejima su ta pacia R8 Kacergineje - Nemuno ziede.
Ar atsiras norinciu susimoketi po 50 LTL uz rata?

Evaldai uzjauciu del dureliu, bet vis dar ant taves pykstu uz tai kad pavedei su ratais, tada kritai mano akyse zemai zemai...

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Sveiki,

Manau, kad jau uzteks metytis komentarais i visas puses apie ta R8.
R8 buvo atvaryta tam, kad i ja pasiziureti, i ja atsisesti, buti praveztam ar net paciam su ja pravaziuoti, o ne tam kad pries kazka pasipuikuoti ar kazka is saves statyti...

Kuris buvot priejes ir pasakes, kad norit pavairuoti?

Apie mano vairavimo sugebejimus.
R8 tikrai galingas automobilis ir norint ji suvaldyti reikia praktikos, o jos per 3 dienas praleistas uz jos vairo neigyjau.

Daug kas rasot, kad norejot pravaziuoti.
Ok. Planuoju organizuoti pasivazinejima su ta pacia R8 Kacergineje - Nemuno ziede.
Ar atsiras norinciu susimoketi po 50 LTL uz rata?

Evaldai uzjauciu del dureliu, bet vis dar ant taves pykstu uz tai kad pavedei su ratais, tada kritai mano akyse zemai zemai...
prasau mane i eile :) cia tipo uz vairo duosi uz pidisoka? As pirmas reikia draugeli su nissan sudraskyt kacergoj :D ei R8 ratus R19 turi toks DZO is panevezio :) o gal jau pardave...galiu uzklaust ;)