Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiltojo sezono atidarymas su audi automobiliais Kėdainiuose.  (Skaityta 57510 kartus)

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Efka, mane per skype susirask, turiu tau keleta...

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
video kai bus, manau atsiras youtubej :) bet cia poros, gal daugiau dienu begy, o gal net rytoj nakty, nezinau :)

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
3 dalis: varžybos

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
Vycka100, jis net 2 kartus apšalo, nes mes pro jį 2 kart pravažiavom, tik skirtingose vietose :D

Neprisijungęs kelmas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
jis neapshalo :-] o ablamalsia bo tokia kruva auto i visi tvarkingai vazhiavo  :-]

Neprisijungęs Nesveikas

• Įrašai: 499
    • Žiūrėti profilį
renginys tai super.dekui organizatoriams,ir visiems susirinkusiems (h) ziauriai patiko :) daugiau tokiu renginiu reikia... (+) (aa) :G

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
as tai pikts kad nepasitikrinau su R8 jegu.... :D na bet dzin bent jau nieks nenuskausmino :D

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
aurimai per kiek tavo simta ima ?:) man rodos r8 bijojo, kad tu jos nenuskausmintum :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
aurimai per kiek tavo simta ima ?:) man rodos r8 bijojo, kad tu jos nenuskausmintum :D

mano su tuo svoriu kur buvau tai simtukas garantuotai per 5s, nu R8 jei gerai is vietos iseina tipo 4.6s daro, na bet jei truputi uzlagina tai panasu kad butu tos pacios ~5s ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Na , renginys kaip visad geras , nebuvo nuobodu :) Gaila , kad teko anksčiau išvažiuoti , bet ir nesulaukus pabaigos viskas buvo liux :)
Beje , dėkui slimai už tą numerį  (h)
P.S. Turiu keletą pastabėlių tiems , kurie ten prie visų draskėsi , laužė mašinas ir praskriedavo baisiniu greičiu pro žmonės - nepabijosiu parašyt , bet absoliutūs DURNIAI jūs! Ar jūs bent suvokiat ką jūs darot? Juk ten ir vaikų buvo ir žmonių pilna , o tie , kad atskrieja ir dar pradeda mėtytis - visiškas proto neturėjimo požymis  :/ O kai jūs ten tas savo Audeles prie visų draskot - nu žinokit niekam ten neįdomu - visiems tik gaila žiūrėt kaip mašinas laužot ir patys mokėsit pinigėlius už padangas ir keičiamas važiuoklės dalis  (n) Apgailėtina ir tiek , o tas lakstymas pro žmones ir vaikus tai iš viso dauniškumo ir absoliutaus neatsakingumo požymis  - kitą kartą pagalvokit ką jūs darot ir kas gali nutikti , kai išlys koks nors žmogus prie mašiną ar nevaldomai užmes ir užkabinsit kitas mašinas ar žmones , neduok dieve pradėsit ten taškyt viską iš eilės iš inercijos  (z) (n) -*-
Tai va , kitą kartą gerai pagalvokit , o organizatorių vietoj už tokius bajeriukus iškart mest lauk iš renginio , be kalbų  :E
Tai tiek , dėkui už gerą renginį ir pirmąjį šiais metais saulės įdegį ant nosies  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 03, 00:47:47 sukūrė quattro »

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
nu ten tam su raudona bulka kabriku tai linkejimus reik perduot :))

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tai ne man vienam čia taip užkliuvo?

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį

tikrai ne vienam tau ;) mes tai laukem kol apsivers :) butu pasimoke... o as jau tik ivaziaves pamaciau, kad gryba pjauna ;) gerai, kad viskas gerai ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

tikrai ne vienam tau ;) mes tai laukem kol apsivers :) butu pasimoke... o as jau tik ivaziaves pamaciau, kad gryba pjauna ;) gerai, kad viskas gerai ;)
Va va - mes irgi ten grupelė stovėjom ir galvojom kada gi jie apsivers...
O dar gi su kabriku , tai apsivertus jau net nebūtų kam ir "pasimokint"  (z)

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį

buvo ten kailiu ir ne vienas, bet tarkim kabrikai tai virsta sunkiai ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

buvo ten kailiu ir ne vienas, bet tarkim kabrikai tai virsta sunkiai ;)
Na , neesmė čia sunkiai ar nesunkiai , bet manau mintis aiški kas norėta pasakyt (h)

Neprisijungęs aandriss

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį

Nu ten su tuo kabriku tai laaaaabai drasus buvo  (!?) Ir siaip buvo tokiu kuriems lengvai uzpakalius isspardyti uz vazinejimus reiketu...  Oo) Bet, tfu tfu tfu...viskas baigesi labai gerai  :P  :H

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Nu ten su tuo kabriku tai laaaaabai drasus buvo  (!?) Ir siaip buvo tokiu kuriems lengvai uzpakalius isspardyti uz vazinejimus reiketu...  Oo) Bet, tfu tfu tfu...viskas baigesi labai gerai  :P  :H
Na tai džiaukis , kad dabar viskas gerai , nes kitą kartą gali netaip gerai baigtis , o tada kam renginys sugadintas , kam šiaip nuotaika , kam mašina , o kam ir gyvenimas...
Sakau , turėti teises neužtenka ir tai NËRA įrodymas , kad moki vairuoti - reikia dar elementaraus supratimo turėti , nes be jo , tai paskui va tokie durneliai ir laksto rodydami ką gi jų būlkos gali (!?)

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
gana cia tu pamokslu ;)

Neprisijungęs aandriss

• Įrašai: 29
    • Žiūrėti profilį

Na tai džiaukis , kad dabar viskas gerai , nes kitą kartą gali netaip gerai baigtis , o tada kam renginys sugadintas , kam šiaip nuotaika , kam mašina , o kam ir gyvenimas...
Sakau , turėti teises neužtenka ir tai NËRA įrodymas , kad moki vairuoti - reikia dar elementaraus supratimo turėti , nes be jo , tai paskui va tokie durneliai ir laksto rodydami ką gi jų būlkos gali (!?)

Na quattro tikrai dziaugiuosi, kad viskas taip gerai baigesi  ff O tavo komentas manau tikrai tinkamas, bet jis tikrai nepasieks adresato...  :E

Neprisijungęs gurksnis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3498
    • Žiūrėti profilį
As gal kitame renginyje buvau, nes nemaciau nieko idomaus per visa diena  :V
Organizacija silpna, visi issimete kas sau, tarsi atskiri klubai bei automobiliu markes viename kieme butu, o rungtys manes, kaip eilinio ziurovo, visai neuzkabino  (-)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Nugi žinai, ne visi mokam juk su ručnyku užtrauktu važiuoti, reikia laudžiai klasę parodyti :D :D :D
Dar beškė ten davėsi, galvojau, kad padangas numontuos per visą dieną :-]

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
tik vieno nesupratau ka tos ten dvi v8 dare viena kita tampydamos ?:)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kas šiauliečiai ten su jumis dar buvo, na nikas jo koks? :) Jis man kelias foto skoloj :D

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
Kas šiauliečiai ten su jumis dar buvo, na nikas jo koks? :) Jis man kelias foto skoloj :D

andreika jis, jis visiems dar skoloj foto :) dar manau nesukele pas ji ten virs simto buvo :)