cia jau kazkoks rodomas zmoniu bukumas ir nesamoniu kalbejimas , lakste visi ir visus nafik reikejo stumti , taip uzkliuvo kabrikas uzkliuvo dar kas, visi lakstantys uzkliuvo ir visi jie pastebeti buvo. jiems jauciu ir penkiu kilometru trasos butu nepakake ... jauciu daugelis taip ir lauke kol kas apsivers ,kad kiti suprastu, o ne tai kad kazka grazaus parodytu ...
na bet zinai ka tu norejai statyti r8 4,2 su v8 4,2?
aš nieko nenorėjau statyti, todėl matyt pastebėjei, kad r8 su niekuo ir nestojo
o šiaip, dažnai draguose tas kuris kažko nori, pasikviečia išbandymui tą su kuriuo nori, na bet ne aš tą renginį organizavau, todėl nesiruošiu čia aptarinėti taisyklių.
Mano geriausias draugas turėjo tikslą parodyti audi mylėtojams tai kas nekiekvienam įmanoma pačiupinėti, mane pasikvietė tam kad parodyti tai jog audi mylėtojų komanda yra Lietuvoje. Nusivyliau, nes pamačiau tikrą lietuvio bruožą, neturiu - todėl nekenčiu. Hebra, jei kažkas duoda šansą pačiupinėti tai kas LT tik 4vnt. ir vienas iš jų salone, tai bent iš pagarbos nelokite.
Mašina prifarširuota saugos sistemos tiek kad nekiekvienas tą mašiną apsuktų vietoje nors vieną kartą, todėl koks bebutų vadyla - nusipelnė pagarbos tam kad išvis kažiką parodė.
Aš asmeniškai labai pripažystu audi, atvažiavau pažiūrėti mechaninių ar tuningo sprendimų, patikėkit, nieko nepamačiau. O kad ant mašinos priklijuotos prabangesnės mašinos detalės - tai neriaiškia jog tai sprendimas.