Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Šiltojo sezono atidarymas su audi automobiliais Kėdainiuose.  (Skaityta 57521 kartus)

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Typ44 "kampelis" iš renginio  8:8

P.S. Tikrai , reikia kažką daryt su tais ereliais , nes kiekvieną kartą atsiranda tokių , nors atrodo aiškiai prašoma , o ir forumuose diskutuojama , bet vistiek  (!?)
na jo, matau R8 matau rimtai užkliuvo, norėjom sekančią Q7 atvežti, toliau kažką dar kas tokiuose renginiuose nesilanko, bet matau liaudis užsiprašė neišsišokti daugiau nei kaip audi A6 su Allroad blizgučiais, beje ne "snaigė" kažkam šoną braižo, o kažkas kas ją varsto, jei esi tikras, ateik ir pasakyk į veidą savo piekaištus. Antravertus tarp žmonių lakstė ne tik kabrioletai, bet ir 5-6 kitos klasės auto, bet matyt kad jos netaip skausmingai veikė audininikų pasamonę. R8 laukė iššukio, nes kitaip butų žiaurus pasikėlimas, atvažiavus greitai standartinei mašinai siulyti kažkam pasitikrinti jėgą, bet pastebėjau kad tik išvažiavus pasipylė priekaištas apie tai kad kažkas kažko "bijo". Drago taisyklė buvo tokia - lenktyniauti gali 1,8L vs 4,2L, kam tokio drago laukti???

asmeniskai as, kuris turbut labiausiai norejo pabandyt suvaziuot nesake ir nesakys kad R8 kazko "bijo" ;) kazkas turi buti labai naivus kad taip sakytu ir manytu :D na bet is pradziu maniau kad R8 irgi bus iki drag galo ir butu uzvezus nugaletojui ;) dzin gal kada nors... ;) Ir kuo cia kai kuriem uzkliuvo R8 vairuotojo vairavimo ipatumai tai irgi nesupratau, as pats saviske lauziau kaip koks 16-ikinis :D nzn kodel cia tik kabrika raudona kazkas mate... ir coupe bent kelios skraide ir dar B4 avantai, V8-os...nu koks 10 veiloku tai tikrai buvo ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Tai sakau, kad visi išsibarste buvo po visą aerodromą ir kaip pastebėjau visi buvo vieno modelio kruvelėse sustoje, fotosesijai, bet pravažiavęs visą taką neradau ne vienos B3 :D tai man prie V8 reikėjo stot?
Taip, vos ne vos laimėjau Miss standartą :D
O aš per vieną balą nelaimėjau Miss Nestandarto , t.y. nestandartės tokiu atveju , jeigu miss :D

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
O kas laimėjo nestandartę :D ?
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 03, 21:45:40 sukūrė owas »

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
cia jau kazkoks rodomas zmoniu bukumas ir nesamoniu kalbejimas , lakste visi ir visus nafik reikejo stumti , taip uzkliuvo kabrikas uzkliuvo dar kas, visi lakstantys uzkliuvo ir visi jie pastebeti buvo. jiems jauciu ir penkiu kilometru trasos butu nepakake ... jauciu daugelis taip ir lauke kol kas apsivers ,kad kiti suprastu, o ne tai kad kazka grazaus parodytu ...

na bet zinai ka tu norejai statyti r8 4,2 su v8 4,2?

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
O kas laimėjo nestandartę :D ?
vytciunia berods  8:8

Neprisijungęs kelmas

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
liaudis užsiprašė neišsišokti daugiau nei kaip audi A6 su Allroad blizgučiais, beje ne "snaigė" kažkam šoną braižo, o kažkas kas ją varsto, jei esi tikras, ateik ir pasakyk į veidą savo piekaištus.

Ką tu čia norėjai pasakyti tuom??? Bėje, čia ne r8 vairuotojui taikiau, o vienai mergaitei, kuri inpiso į dureles ir durą įjungusi nuėjo, tipo čia giliai dzin ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ir šiaip... Visi labai kultūringi ir malonūs buvo, su kuo teko pabendrauti :) respect ;)

na bet tu man labai jau nekulturingas pasirodiai :)
juokauju , masina bent jau ispudingiau atrodo negu foto ikeltose tavo :)

Ëėė, tu čia rimtai? :D

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
stovejau prie V8 i ka?  :-]

Į nieko :V

tame ir esme kad nieko  :D

Žmonės automobilius tvarkingai susitate, fotografuojasi ir štai iš tolumos atrieda B3 su 1.6 ir stoja šalia raumeningųjų :D

Marius006

• Svečias
cia jau kazkoks rodomas zmoniu bukumas ir nesamoniu kalbejimas , lakste visi ir visus nafik reikejo stumti , taip uzkliuvo kabrikas uzkliuvo dar kas, visi lakstantys uzkliuvo ir visi jie pastebeti buvo. jiems jauciu ir penkiu kilometru trasos butu nepakake ... jauciu daugelis taip ir lauke kol kas apsivers ,kad kiti suprastu, o ne tai kad kazka grazaus parodytu ...

na bet zinai ka tu norejai statyti r8 4,2 su v8 4,2?

aš nieko nenorėjau statyti, todėl matyt pastebėjei, kad r8 su niekuo ir nestojo
o šiaip, dažnai draguose tas kuris kažko nori, pasikviečia išbandymui tą su kuriuo nori, na bet ne aš tą renginį organizavau, todėl nesiruošiu čia aptarinėti taisyklių.
Mano geriausias draugas turėjo tikslą parodyti audi mylėtojams tai kas nekiekvienam įmanoma pačiupinėti, mane pasikvietė tam kad parodyti tai jog audi mylėtojų komanda yra Lietuvoje. Nusivyliau, nes pamačiau tikrą lietuvio bruožą, neturiu - todėl nekenčiu. Hebra, jei kažkas duoda šansą pačiupinėti tai kas LT tik 4vnt. ir vienas iš jų salone, tai bent iš pagarbos nelokite.
Mašina prifarširuota saugos sistemos tiek kad nekiekvienas tą mašiną apsuktų vietoje nors vieną kartą, todėl koks bebutų vadyla - nusipelnė pagarbos tam kad išvis kažiką parodė.
Aš asmeniškai labai pripažystu audi, atvažiavau pažiūrėti mechaninių ar tuningo sprendimų, patikėkit, nieko nepamačiau. O kad ant mašinos priklijuotos prabangesnės mašinos detalės - tai neriaiškia jog tai sprendimas.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Taip ir nesupratau, ką tu paskutiniais žodžiais norėjai pasakyti? :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Aš asmeniškai labai pripažystu audi, atvažiavau pažiūrėti mechaninių ar tuningo sprendimų, patikėkit, nieko nepamačiau. O kad ant mašinos priklijuotos prabangesnės mašinos detalės - tai neriaiškia jog tai sprendimas.

Tai kad toje R8 aš pats matau n vietų, prie kurių prikišti nagus reikia ir matau n vietų, kurias patobulinus, ta r8 DAR geriau atrodytų, taip kad nusileisk iš aukštybių ant žemės ir suprask, kad reikia ir pagarbos turėti kitų žmonių atžvilgiu

Marius006

• Svečias
norėjau pasakyti, jei kažką pastebėjei kas tavęs netenkina - ateik ir pasakyk, o ne už paros rašyk. Antravertus aš susiparinau kai du kart į  Mažeikius važiavau parvežti Audi ratų, kol supratau kad Mažeikiuose ratai kaip sapne  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
norėjau pasakyti, jei kažką pastebėjei kas tavęs netenkina - ateik ir pasakyk, o ne už paros rašyk. Antravertus aš susiparinau kai du kart į  Mažeikius važiavau parvežti Audi ratų, kol supratau kad Mažeikiuose ratai kaip sapne  :-]

Kur tu matei, kad manęs kas netenkina. Man užkliuvo tai, kad jei turi r8, tai jau esi dievas, ir visi kiti giliai dzin... Ką tu nori pasakyti apie kitų dalyvių auto??? Bėje, čia kaip supratau ctrl rašo ar ne :D :D :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
marius006> mechaniniai sprendimai buna drage, rimtam drage o ne tam tikros markes prijaucianciu susibegime ;) teisingi mechaniniai sprendimai kainuoja 1/4 R8 kainos minimum ;) na bet tada ir rezultatai drag srytyje buna nekuklus ;) 9.69s 248km/h buvo LT. Nzn ant kiek ten smalsuoliai lindo apziurinet jusu R8, bet as audi centre apsiziurejau tai nejau. Nors ple gal pralekt butumet dave :D As kiek pastebiu tai cia ne vien tik tarp audistu, bet ir pas kitus tas pats, jei tarkim dauguma su bulkom ir silkem, tai tu atlekes su kazkuo prabangesniu busi pasikeles. Na lietuviu mentalitetas israuna i virsu, aisku ir yra tokiu pasiputeliu, bet manau jus ne tokie, vien delto kad slimui pralekt buvot pazadeje, tik tas balvonas nerado matai laiko :D nu krc, viskas normoj, sakyciau kaip visada yra ir patenkintu yra ir ne :D ir juokdariu :D isivaizduok as be kapoto nu gi ir zabalas mano kiek cilindru, o jie dar klausia cia 2.7 biT? mano panike ir ta desimt kartu daugiau raukia uz tokius pacukus :) pas draugeli atvare pirkt coupe, nu turi toki lavona 2.3, atsisedo pagazavo ir sako "o o girdi kaip turbina isijungia" :D nu kur turba pas atmosferke :D

Marius006

• Svečias
marius006> mechaniniai sprendimai buna drage, rimtam drage o ne tam tikros markes prijaucianciu susibegime ;) teisingi mechaniniai sprendimai kainuoja 1/4 R8 kainos minimum ;) na bet tada ir rezultatai drag srytyje buna nekuklus ;) 9.69s 248km/h buvo LT. Nzn ant kiek ten smalsuoliai lindo apziurinet jusu R8, bet as audi centre apsiziurejau tai nejau. Nors ot gal pralekt butumet dave :D As kiek pastebiu tai cia ne vien tik tarp audistu, bet ir pas kitus tas pats, jei tarkim dauguma su bulkom ir silkem, tai tu atlekes su kazkuo prabangesniu busi pasikeles. Na lietuviu mentalitetas israuna i virsu, aisku ir yra tokiu pasiputeliu, bet manau jus ne tokie, vien delto kad slimui pralekt buvot pazadeje, tik tas balvonas nerado matai laiko :D nu krc, viskas normoj, sakyciau kaip visada yra ir patenkintu yra ir ne :D ir juokdariu :D isivaizduok as be kapoto nu gi ir zabalas mano kiek cilindru, o jie dar klausia cia 2.7 biT? mano panike ir ta desimt kartu daugiau raukia uz tokius pacukus :) pas draugeli atvare pirkt coupe, nu turi toki lavona 2.3, atsisedo pagazavo ir sako "o o girdi kaip turbina isijungia" :D nu kur turba pas atmosferke :D
Ka ir sakau, kad nesikelt audi atvažiavo, o kad paįvairinti audi auto parką, bet akivaizdu kad ir tai per skaudu.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
:-] Aš tik nesupratau, kur čia kas įmatė, jog kalbam apie pasikėlimą? Gal P. Marius kažko iki galo nedaskaitė? :V :D Bėje, o kodėl R8 vis dar su žieminiu gerokai padilusiu apavu? :V

Marius006

• Svečias

Kur tu matei, kad manęs kas netenkina. Man užkliuvo tai, kad jei turi r8, tai jau esi dievas, ir visi kiti giliai dzin... Ką tu nori pasakyti apie kitų dalyvių auto??? Bėje, čia kaip supratau ctrl rašo ar ne :D :D :D
Èia rašo ctrl geras draugas, jei tau tai aktualu

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

Èia rašo ctrl geras draugas, jei tau tai aktualu

Tai gerai, pasakok toliau, kas čia tau tiek nepatiko, t.y. kurioj vietoj tau iškilo kažkokios bėdos skaitant, kur aš kažką ne taip parašiau? Bėje, tu tų ratų tikrai niekur nevažiavai ;)

Neprisijungęs malucis

• Įrašai: 674
    • Žiūrėti profilį
na is tavo pasakymu galima spresti, kad is vis tau tada nereikejo vaziuoti. cia taip iseina mes esam kaimas ir neturim ka parodyti , as turiu r8 ir ziurekit i mane . na zinai esam mate tu r8 ir jas ciupineja. na zinai cia juk mazas suvaziavimas buvo ir niekas cia nenorejo parodyti kazko ispudingo ir pan. atvaziuok i GM
cia juk nebuvo skirtas renginys prifarsiravimui arba tiuningo parodymui.

Marius006

• Svečias
:-] Aš tik nesupratau, kur čia kas įmatė, jog kalbam apie pasikėlimą? Gal P. Marius kažko iki galo nedaskaitė? :V :D Bėje, o kodėl R8 vis dar su žieminiu gerokai padilusiu apavu? :V
Na tu ir gyliai lendi  (h)

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
jam uzkliuvo kad kazkas veptelejo jog tau i duris R8 ikale :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Na tu ir gyliai lendi  (h)

Anaiptol, šiuo atveju aš niekur nelindau, tik norėjau pasigirti, kad nuo r8 duobę duryse turiu :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
A4 irgi su zieminiu, matomai cia bent kiek traukianciu (mano) ir gerai traukianciu (R8) auto atributas ;) :D dekit visi ziemines valins nesveikai :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
jam uzkliuvo kad kazkas veptelejo jog tau i duris R8 ikale :D

Taigi aiškiai ir pabrėžiau, kad NE VAIRUOTOJAS, o pašalinis žmogus, kuriam giliai dzin, ir kur nuo tokių prie maximos baisu auto palikti