Renginys labai patiko. taip pat patiko geri ir linksmi zmones, kurie padejo kurti jaukia ir linksma renginio atmosfera.
Dabar baisiai raumenis skauda nuo tos virves traukimo rungties.... aina peklon tie Klaipedos ambalai, katruos isiciupusius i virve teko savon pusen lupt
, na bet si syki pavyko mums, apie revansa net bijau pagalvoti
Didelis dekui Majamio atstovams, katrie ryta visiems dalyviams padare katila karsto srebalo (bulijono), skonis buvo nerealus ir dar net su VIP aptarnavimu mums gavosi
Med. punkto komandos broliukai ir sesutes taip pat nusipelno pagyru uz akyla dalyviu prieziura visa vakara
Panevezio zmogeliuku, iskyrus Dusia, nelabai ir pazinojau, susipazint nespejau. labai jau itemtas grafikas buvo
reikes renginio kokiu triju dienu - tada atsigriebsim
Vilnius - malonu buvo sutikti seniai matyta Dimania ir kitus
tik kazi kodel Volumes 13 nieks i rengini neisleido (netikiu, kad pats savo noru atsisake vaziuoti
) ? , as jo visa nakti kaip paparcio ziedo ieskojau.......
Siauliai - kaip visada "zavadylos" ir linksmybiu sielos
taip pat foto perziuroje labiausiai man istrigo sio miesto klubo bendruomenes uzfiksuotos akimirkos. puikiai parinkti momentai ir montazas.
Taip pat isskirtinai noriu padekoti jaunimo klubui "Largo", katrie mums visiems istaise toki koncerta su puikiu garsu ir apsvietimu. bandau isivaizduoju, kiek pastagu kainavo viska suorganizuoti, sutemti, pajungti, suderinti ir t.t. teko maza dalimi prisidet kita diena ismontuojant scenos irengimus ir t.t. aina peklon, kiek ten reikalu.... tai galiu pasakyti, kad klubas "Largo" atliko tikrai dideli darba. Nelikau abejingas ir jaunuju didzeju pasirodymui, nors ju bytas gamtos apsuptyje ir aplinkoje, kuri net is tolo neprimine klubo, skambejo kiek keistokai, bet man irgi ziauriai patiko. Kelis kartus specialai ejau pasiklausyt miksu ir nuo bosavyku skleidziamos energijos plaukus pasikedent
Vietomis tikrai kunu ejo siurpas.
Paskui dar ismeginau prekybininku siulomus skanestus - saslykus, plova, zirnius. na zirniai tokie man sausoki kliuvo
, bet viska kompensavo sviezias ir saltas Volfo alus ir geras aptarnavimas. liuks !
na dar tas ivykis su gesintuvu..... na kaskaip jau rankas reiketu laikyt kisenese jeigu niesti ir po visko pasielgti tinkamai, o ne "paniatkes" rodyt.
Labai gaila, kad galimybes neleido sudalyvauti auto renginyje pirmos dienos puseje, bet manau progu tikrai dar bus ir mano dvitone gelda dar parodys..... ( ka parodys???, - ai vistiek ka nors parodys
)
Zodziu didelsi aciu visiems !