na as ir sakau, kad klubas nupirktu. nes normalus irengimai normaliai ir kainuoja. susimestume juk visi (na tie kurie mestusi ) manau (irgi tikiuosi ) klubo valdzia irgi apsvarstys sita varianta, parinks rinkoje esanti optimalu aparata, paskelbs kaina, pakurs atskira agitacine tema ir paprasys zmoniu pervesti pinigeliu i saskaita. as tikrai 10 - 20 lt pervesciau, bo ruosinys jau banko sisitemoje yra su klubo saskaita, tai daryti isvis nesunku temoje butu galima periodiskai pranesineti kiek pinigeliu tam reikalui jau surinkta, kiek truksta, kad palaikyt zmoniu azarta ir greiciausiai per 1- 2 men. butu surinkta atitinkama suma. visko ko reikia tai "zavadylos" kuris pradetu agitacija, paleistu tema, surasytu motyvuota PM visiem, pristatytu ka galima isigyti ir t.t.
mano asmenine nuomone, tai šitas reikalas yra visiškai nereikalingas. Jei kas norės sėsti už vairo girtas - tas ir sės. Tikrintis prieš važiuojant galim, bet tai nereiškia, kad ir kitas matuoklis ta pati parodys, nes kaip alkoholis veikia visi puikiai žinome ir paskui jei sustabdys ir ipus neleistina norma bus pikti ir t.t. Geriau tokius Pinigėlius paskirti laiko matavimo, kad ir kukliai įrangai įsigyti, gal tada auto renginiu po audi klubo vėliava padaugėtu.
Su tuo matuokliu gi nebėgsi prie išvažiuojančių ir nekisi pust.Jei jauti, kad esi išgėręs- nevairuok!
Žmogus pats yra atsakingas už savo elgesį, blaivumą ir keleivius, draugus ir t.t.
Aš sutinku, kad mintis yra nebloga, bet čia tik brangus žaislas, nuo kurio naudos praktiškai nebus. Na nebent rungtyje kas daugiau gali įpūsti arba prieš kitus klubus ir panašiai pasigirt kad va mes turim!
Galima papra6yti pareigūnų, kad ryte pabūtų ir duotu pasimatuoti norintiems. Ne viename renginyje yra buvę tokiu dalyku ir visi buvo patenkinti ir mokėti nereikėjo.
Èia tik mano asmeninė nuomonė, kuri gali nesutapti su kitų, tačiau ji susidarė ir daugiametės renginiu ir automobiliu klubinės veiklos organizavimo, kitaip tariant iš asmeninės patirties