Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Registracija į ŠILTOJO SEZONO ATIDARYMÀ 2010 06 05 Panevėžyje  (Skaityta 64609 kartus)

Neprisijungęs kuzma

• Įrašai: 1508
    • Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 06, 11:04:52 sukūrė kuzma »

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Dėkui organizatoriams už puikų orą,gerą renginį,super nuotaiką.Šaunuoliai  (+)
Taip pat visiems dalyvavusiems ir atidariusiems Vasaros Sezoną.  (+)  :)

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Skaudžiausia Aurimui. O taip norėjosi ir su jais prasibėgti... Respekts kupavykui, vos sveikas kailis mano liko :D :D :D
Nu rukau kol kas  :[,
miegantis startai :D (plius panele duodanti startus turbut galvojo, kad mes ja girdim  8:8)
karsta diena (manajam kevalui tai ypac jauciasi),
saltos padugnes (kai cia taip prigasdinot del trasos ir pan., tai  ff )
nepagalvok, kad nemoku pralaimet  ;) gavau-tai gavau  (v)
bet anyway-vistiek nivalit dar  :/

Tikrai dekui organizatoriam uz renginuka, ne viskas gal klastosi, kaip tiketasi, bet tai tikrai geriau nei nieko.  :)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
parodyk garazo foto geriau, smalsu ka tu ten pridares jai. grazu buvo ziureti kai jin vaziuoja,
pirma vaziavima jau galvojau soksi i pieva, nebesustosi  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Skaudžiausia Aurimui. O taip norėjosi ir su jais prasibėgti... Respekts kupavykui, vos sveikas kailis mano liko :D :D :D
miegantis startai :D (plius panele duodanti startus turbut galvojo, kad mes ja girdim  8:8)

Tikrai dekui organizatoriam uz renginuka, ne viskas gal klastosi, kaip tiketasi, bet tai tikrai geriau nei nieko.  :)

Viskas ok, eina tikrai gerai. Aš tos mergaitės startų tikrai nesuprasdavau, nes ji varydavo 3 2 ir ties 1 jau mindavom, o turėtų būti 3 2 1 ir kai rankas nuleidžia, tada minam. Manoji dar irgi nevažiuoja toli gražu, kaip norėčiau ir kaip ji pati gali. Pirmą kartą išvis prikolas buvo, kad net ne ant sport rėžimo startavau :D
P.S. Kiek tau greitis buvo ties ~400m?

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
Vytciunia, apie nevalinima kai tada is sono maciau, nepasirode nevalinanti. tik garsas pasikeicia uzmynus  *) :A :H :H :H :G (y)

Neprisijungęs Aurimas

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį

Viskas ok, eina tikrai gerai. Aš tos mergaitės startų tikrai nesuprasdavau, nes ji varydavo 3 2 ir ties 1 jau mindavom, o turėtų būti 3 2 1 ir kai rankas nuleidžia, tada minam. Manoji dar irgi nevažiuoja toli gražu, kaip norėčiau ir kaip ji pati gali. Pirmą kartą išvis prikolas buvo, kad net ne ant sport rėžimo startavau :D
P.S. Kiek tau greitis buvo ties ~400m?

as tai kiek ten vietoj girdejau tai ne kurie visus 200km/h beveik rinko :O, nu nzn, as tai tik 160km/h, nes pilnu 400m ten niekaip neivaziuosi jei nenori i pievas paskui nusigramdyt ;)o ties ~350m butent 160km/h ir buna ;) tiesa mano spidometras nerodo :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Vytciunia, apie nevalinima kai tada is sono maciau, nepasirode nevalinanti. tik garsas pasikeicia uzmynus  *) :A :H :H :H :G (y)

nzn sunku kazka sakyt nes deja taip ir nedalekem iki galo...jauciu kad greicio ispudi tikrai dar padidina vaziuokles kietumas ir metymasis i sonus :) visgi FWD laksto sonais belekaip :) kokia deze pas vytciunia? nuo kokios audi? pagal tai lengva sprest koki greiti isukinejo ;) padangos kiek primeciau turetu buti 205/50R16 ar ne?

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį
Aurimai, tai PAGALIAU, ane?  Oo) :D

kokie toliau planai?

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
o 200km/h tai ten tik lempa surinktu ir dar sustot spetu :D daugiau nlb kam pavyktu ;)

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį

kokie toliau planai?

kazkas minejo kad nuo 90-ines dezes gerai tarnauja, o ir sankaba su normaliu smagraciu butu :)

Neprisijungęs voisniz

• Žiūrėti profilį

kokie toliau planai?

kazkas minejo kad nuo 90-ines dezes gerai tarnauja, o ir sankaba su normaliu smagraciu butu :)
tai pala, tau deze ar variklis?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kur shaltis? :D Kiek mes ten gale turėjom? Man jau tikrai buvo virš 160, nes trecia pavara tik tik įsijungus buvo.
Aurimai - tai kad matavom, ten stipriai virš 400m gavosi. Atrodo ir Vaidasss matavo, irgi 600m, bet atmetus stabdymo kelią, lieka tikrai daugiau nei 400m.

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Kur shaltis? :D Kiek mes ten gale turėjom? Man jau tikrai buvo virš 160, nes trecia pavara tik tik įsijungus buvo.
Aurimai - tai kad matavom, ten stipriai virš 400m gavosi. Atrodo ir Vaidasss matavo, irgi 600m, bet atmetus stabdymo kelią, lieka tikrai daugiau nei 400m.

na maniske nuo 160km/h niekaip per simta metru iki 0 nesustoja, o ir siaip sakau su atsarga vaziavau, startas juk -50m is trasos, ir sustabdzius dar man koks 50m likdavo iki galo tai realiai daugiau 350m nemyniau. maciau kaip vytciuna zvygino padangas kai su tavim myne, jau laukiau kada i laukus nueis :D bet "deja"  nenuejo :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
ne tai as nieko nesakau kad tu neturejai, M5 irgi turi prie 400m 175km/h, kai as tik 165-167km/h teibeges bunu ;) o dar labai toli nugaroj buna, nors 400m laikas jo jau deja bet kartais buna geresnis nei mano :E
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 06, 13:40:17 sukūrė Aurimas »

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį

kokie toliau planai?

tai pala, tau deze ar variklis?

deze issitaske ;)

Neprisijungęs BLAMM0

• Įrašai: 237
    • Žiūrėti profilį
Pas vytcka tada prieky buvo 205/55 R15.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
maciau kaip vytciuna zvygino padangas kai su tavim myne, jau laukiau kada i laukus nueis :D bet "deja"  nenuejo :D

:-]

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
tai ta vaziavima jo priekiniai ratai su zole jau lietesi beveik  :-] ciut ciut jis ten neuzlipo ant pievos, tikrai galvojau zole nupjaus  :D
norejom dar su aurimu sustot, deja nesekmingai jam baigesi.  o del greicio tai arba as nusisneku arba 190 buvom surinke ten?

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį
Ja, padugnes 205/55  ;)
Deze pas mane bulkine, tixliau NG motoro, nors cia da feni.
Evaldai-hmmm, paklausei  :-] turejau as kada ten ziuret...  :D Bet siaip trasos gale ijungus 4'ta dar ja palaikyt iseina.., tai speju greitis turetu buti kaip pas Aure (SPEJU) plius tas kartas kai vos nenulekiau, ten itariu jau buvo greicio  :-] gal netgi kaip tu sakai (GAL), bet neaisku kiek metru, minus prasauti begiai 8:8 , krc.pas mane dar su laikais nieko tixlaus nera, reikia prisiruost G-Meter'i pasiimt kuri svtg.
Ai, tiesa-paskutini karta kai jau prase pravezt draugelis, tau puse akies maciau kad kazkas ~18 (MELUOJANTYS spidikas), bet velgi metrai ???? ir aisku jau saugiau biski stabdziau  ;) .
O del pirmo kart su tavim, tai kai stabdyt reikejo-is pradziu kazkaip atsiputes buvau, nespiriau i pedala, ka jau paskui teko padaryt  (+) (sioj situacijos lenkiuosi "astunkem"  :D )
P.S. Aurimai koks pas tave ET?
Kalbi apie 016 ubages dezes  Oo)

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
Aciu visiems dalyvavusiems ir tikiuosi sauniai praleidusiems diena  (+) :H Labai malonu vienoje vietoje pamatyti tiek bendraminciu  :)
be audi..

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
uzskaitau sezono atidaryma  (+) :) tik va kur video?!  :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
Ja, padugnes 205/55  ;)
Deze pas mane bulkine, tixliau NG motoro, nors cia da feni.
Evaldai-hmmm, paklausei  :-] turejau as kada ten ziuret...  :D Bet siaip trasos gale ijungus 4'ta dar ja palaikyt iseina.., tai speju greitis turetu buti kaip pas Aure (SPEJU) plius tas kartas kai vos nenulekiau, ten itariu jau buvo greicio  :-] gal netgi kaip tu sakai (GAL), bet neaisku kiek metru, minus prasauti begiai 8:8 , krc.pas mane dar su laikais nieko tixlaus nera, reikia prisiruost G-Meter'i pasiimt kuri svtg.
Ai, tiesa-paskutini karta kai jau prase pravezt draugelis, tau puse akies maciau kad kazkas ~18 (MELUOJANTYS spidikas), bet velgi metrai ???? ir aisku jau saugiau biski stabdziau  ;) .
O del pirmo kart su tavim, tai kai stabdyt reikejo-is pradziu kazkaip atsiputes buvau, nespiriau i pedala, ka jau paskui teko padaryt  (+) (sioj situacijos lenkiuosi "astunkem"  :D )
P.S. Aurimai koks pas tave ET?
Kalbi apie 016 ubages dezes  Oo)

nzn apie kuria, bet kad reiks kazkas daryt tai faktas nes si karta beje jau trecia, skaudziai nuejo ta deze...ET idealiausiom salygom t.y. -8C ir visiskai sausas asfaltas tai 13.15s buvo, o siaip vasara dazniausiai iseidavo 13.5-13.8s, geriausias 13.4s. Greitis max buvo 168km/h, dazniausias 164km/h, tiesa geriausia vasaros laika esu isukes ne su geriausiu greiciu. Palyginimui net kaip dabar pamenu kai su latviu S2 ta dahlblack'ine ar kaip ten ejau, tai is jo finise kazkas pasipyle, teko per stabdi mint tai laikas buvo 13.5s o greitis net 150km/h nesieke :) bliamba gal tada ir 13.4s buciau perlipes jei buciau neissigandes :D

Neprisijungęs Aurimas

• Žiūrėti profilį
bet kodel nusprende netesti drago tai nzn nzn, bliamba gi davei visiems streliu kad atgal gryzdami nelektu ir ramu, siaip sakyciau tikrai nekvaila publika ant drago sustojus buvo, manau proto visiems butu uzteke, aisku kai dar RS4 nusiraske tai dingo intriga dingo....

Neprisijungęs bebaimis1

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Pirma karta buvau renginyje. Patiko, nemeluosiu, ypac kai RS-ai pradejo "skraidyti"...Chebra nepiktavaliska-gut! Vat, kad is Vilniaus mazai dalyviu buvo, netvarkaa...Ziauriai norejau AUDI "maike" isigyti, bet kazkaip nepavyko, nors girdejau viena ausim -  Bajoras uz 30 lt ekipiruoti galetu  :) Ir as pasvilau sauleje-tai kaip visi  (h)