Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Quattro žiema 2012  (Skaityta 80396 kartus)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Re: Quattro žiema 2012
« Atsakymas #200: 2012 Vasario 14, 19:40:45 »
dalyviz: bet vietos pakatuskem tikrai buvo labai daug, tad tarp vaziavimu buvo galima pasismaginti :)

Neprisijungęs LUNA_tikas

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 723
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2012 Vasario 14, 21:55:38 »
arba neleisti kitoms markems dalyvauti  :D :D

arba jie galetu dalyvauti atskiroje klaseje. (+)  Jei neklystu, tai Subaru lengvesnis uz Audi.  o_o Tai ir yra ju pagrindinis pranasumas   Oo)

Neprisijungęs jaroslavas

• Įrašai: 254
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2012 Vasario 14, 22:05:03 »
sunkesnis geriau ant slydaus

Neprisijungęs dalyviz

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2012 Vasario 14, 22:31:32 »
dalyviz: bet vietos pakatuskem tikrai buvo labai daug, tad tarp vaziavimu buvo galima pasismaginti :)

pasismagint galima ir aikstelej velai vakare, trasoj pralekt visai kitas reikalas  (+)

nenoreciau sutikt, sunkesnis = didesne inercija, sunkiau skersa pastatyt, sunkiau istiesint po skerso pastatymo ir tt, manau cia savaime suprantami dalykai, juolab kazskaip neteko matyt raliuose nei a4 nei a6 a tuolabiau veskiu ir s8  (be)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 15, 08:08:36 sukūrė dalyviz »

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2012 Vasario 15, 09:12:09 »

pasismagint galima ir aikstelej velai vakare, trasoj pralekt visai kitas reikalas  (+)

nenoreciau sutikt, sunkesnis = didesne inercija, sunkiau skersa pastatyt, sunkiau istiesint po skerso pastatymo ir tt, manau cia savaime suprantami dalykai, juolab kazskaip neteko matyt raliuose nei a4 nei a6 a tuolabiau veskiu ir s8  (be)
buciau dalyvaves su savo S4 V8 bet del tech priezasciu neisejo, idomu dabar koki laika buciau susukes

Neprisijungęs viliuss4

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2012 Vasario 15, 09:55:31 »
zinok su s4 nelabai ka isejo padaryt,nes ne ta trasa eskem...bent jau man su savo eske neisejo nieko padaryt,kasasi kaip nesveika ir tiek su 205 kw,arba ispudingu ratu reikia, nas pas mane tai nlb buvo  (-)

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2012 Vasario 15, 10:08:33 »
zinok su s4 nelabai ka isejo padaryt,nes ne ta trasa eskem...bent jau man su savo eske neisejo nieko padaryt,kasasi kaip nesveika ir tiek su 205 kw,arba ispudingu ratu reikia, nas pas mane tai nlb buvo  (-)

pas subarika kur laimejo dar daugiau kw berods (+), irgi kasesi kai velnias bet matai trumpa ratu baze + naujos padangos ir visai kita auto klase savo padaro..

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #207: 2012 Vasario 15, 10:13:59 »
pas mane padangos gero stovio, tik vat del ratu bazes tai ne kas subarikai tuo atzvilgiu pranasesni

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2012 Vasario 15, 10:36:44 »
su eS'kėm nieko gero nepavyko padaryti, bet kažkodėl A6 C5 avant dyzelis geriausią laiką iš po subarikų parodė ;) vyrai man atrodo ne padangose ir ne ratų bazėje pranašumas, o tarpinėje tarp vairo ir pėdalų :)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2012 Vasario 15, 10:41:16 »
su eS'kėm nieko gero nepavyko padaryti, bet kažkodėl A6 C5 avant dyzelis geriausią laiką iš po subarikų parodė ;) vyrai man atrodo ne padangose ir ne ratų bazėje pranašumas, o tarpinėje tarp vairo ir pėdalų :)

+1 (y)
tapati norejau pasakyt bet nedrysau and savu stumt :)

Neprisijungęs viliuss4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2012 Vasario 15, 10:43:40 »
tai jo jo,cia tas kus trasa apvaziavo bent 7 kartus tai manau kad trasa jau pramokes buvo...o padangu lb geru vistiek reikejo. vaziuot kaip ir moku,nereikia mokytoju!  (be)

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #211: 2012 Vasario 15, 10:44:32 »
tai gyreisi, kad parodysi kaip eskės turi važiuot :D slalomas != dragas

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2012 Vasario 15, 10:45:48 »
tai jo jo,cia tas kus trasa apvaziavo bent 7 kartus tai manau kad trasa jau pramokes buvo...o padangu lb geru vistiek reikejo. vaziuot kaip ir moku,nereikia mokytoju!  (be)

Rezultatai patys uz save rodo, kaip tu vaziuoji ;).
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 15, 10:48:54 sukūrė Norvegas »

Neprisijungęs viliuss4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #213: 2012 Vasario 15, 10:49:12 »
nu bent jau uz trasos ribu prisilaksciau bele kiek, ir pabarabanu man tie japonioski vezimai...vistiek myliu savo audi  (o) ir parodziau kokios gali but grazios... (r) (r) (r)

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2012 Vasario 15, 11:07:55 »
o padangu lb geru vistiek reikejo. vaziuot kaip ir moku,nereikia mokytoju!  (be)
dėl padangų nesiginčyju, tikrai didelis pliusas kai su naujom važiuoji. o dėl tavo važiavimo :) galiu pasakyti - važiuoji labiau įspūdingai nei efektingai ;) aš taip pat pakolkas efektingai važiuoti nemoku, todėl važiuoju savo malonumui, o ne laikui ;) vienas didelis pliusas bent žiūrovams smagu žiūrėti :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs viliuss4

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215: 2012 Vasario 15, 14:52:26 »
o padangu lb geru vistiek reikejo. vaziuot kaip ir moku,nereikia mokytoju!  (be)
dėl padangų nesiginčyju, tikrai didelis pliusas kai su naujom važiuoji. o dėl tavo važiavimo :) galiu pasakyti - važiuoji labiau įspūdingai nei efektingai ;) aš taip pat pakolkas efektingai važiuoti nemoku, todėl važiuoju savo malonumui, o ne laikui ;) vienas didelis pliusas bent žiūrovams smagu žiūrėti :D
tai ir gerai,svarbu nors kazkas patenkintas ir turi i ka paziureti  :D o tai pvz tas su mazda kur 1 vieta paeme,tikrai nebuvo i ka ziureti,bet va pirmas atvare  :V

Neprisijungęs boogalooo

• Įrašai: 662
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #216: 2012 Vasario 15, 21:37:39 »
na as kaip dalyvis irgi truputi pasireikst noriu, su savo vaziavimu pasisikau konkreciai, su masina nesusikalbejau, barankos nesugaudziau, padangos ms'ines, bet... norejosi tikro quattro slalomo, manau ir patys priprazinsit kad trajektorija gal net priesingai, buvo tinkamesne fwd.  tai kad aplinkui teigiama atmosfera, puiki organizacija ir audi suteikia motyvacija galbut ir kitais metais pasikrovus patirties atlekti, butu smagu ir trasos konfiguracija ismeginti kur tu gali skersai eiti istisai, tai jau butu quattro slalomas  Oo)

Neprisijungęs dalyviz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2012 Vasario 15, 21:49:46 »
o pas ka geriausi laikai buvo? pas FWD? nebegaruokit  :-{
 labai gerai trasa buvo padaryta quatrinem, tik isejus is vieno posukio labai graziai paisomasi i sekanti (ziureti mano video (be))- nereikia lialia, paskutines 2 ar 3 fyskes nebent sudetingesnes buvo nes quatriakam biski per siaurai vietos veiksmui gazas-dugnas atlikt. slimas gerai sake kad vaziuojama efektingai arba efektyviai, o kadangi dauguma audistu vare efektingai kentejo laikai.
Mano manymu 2 vaziavimai yra stipriai per mazai, pasisakysiu TIK uz save - man buvo noras pasistengt viena rata nuvaziuot laikui, bet kai turi tik pora vaziavimu nugali azartas pasirodyt:)
over and out, peace  :s
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 15, 22:01:58 sukūrė dalyviz »

Neprisijungęs relax

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3115
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2012 Vasario 15, 22:22:12 »
tame ir visa beda, jei daugiau nei du vaziavimai - baigiame viska jau tamsoje, jei pasirenkam tiek dalyviu kad speti suvaziuoti tris vaziavimus - labai daug nepatenkintu kad per mazai dalyviu ;)

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2012 Vasario 15, 22:23:40 »
 labai gerai trasa buvo padaryta quatrinem, tik isejus is vieno posukio labai graziai paisomasi i sekanti (ziureti mano video (be))- nereikia lialia, paskutines 2 ar 3 fyskes nebent sudetingesnes buvo nes quatriakam biski per siaurai vietos veiksmui gazas-dugnas atlikt. slimas gerai sake kad vaziuojama efektingai arba efektyviai, o kadangi dauguma audistu vare efektingai kentejo laikai.
Mano manymu 2 vaziavimai yra stipriai per mazai, pasisakysiu TIK uz save - man buvo noras pasistengt viena rata nuvaziuot laikui, bet kai turi tik pora vaziavimu nugali azartas pasirodyt:)

na 2 vaziavimai dar kaip ir ok, bet su apsilimo ratu tai sorry, bent jau leisti kazkaip pravaziuot pilnai tuos 2 ratus, nes dabar negavom apsisukimo, ko pasekoje pirmam rate ir padanga nunesiau, aisku ten ir pats greicio neivertinau, bet ir nezinojau kas per iejimas/isejimas toj vietoj, o ir su tokiu stabdymu ir palaukimu masinu uz "safe car" gavosi kad pirmam vaziave nemazai kas tiesiog neiveike tiksliai trajektorijos nes, pats irgi pasimeciau tarp tu veziu (kurias paise kaip supratau kas norejo dar per registracija) kai ant paskutinio 180 apsisukimo gavau sniego ir nespejau susiorentuot fiskese

Neprisijungęs boogalooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2012 Vasario 15, 22:35:23 »

tai pala i kuriuos tu ziuri? nes tarkim isijungi laisva klase ir pirmus kelis tai laikai kuda nafig lengvuju fwd, apie subarikus net nereikia kalbeti, paziurek kaip jos stovejo esuose, mum su karavom net neimanoma trajektorijoj issilaikyt buvo tvarkingai, sikna metantis auginasi sekundes, bandat kirst, priekis kirviu eina, japonai su opozitiniu kaip is kito pasaulio atrode toj vietoj

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #221: 2012 Vasario 16, 09:21:54 »
Baikit jus verkt, tai trasa bloga, tai posukiu per daug, tai masinos per sunkios.Kas sugebejo, tai ir parode gerus laikus, net ir su seimynine masina(relax). O kad laisva klase rode gerus laiku, tai cia vel kita kalba, ir nereikia pasakot, kad ten visos vaziavo labai lengvos ir t.t. Mano vairuota masina 1880kg ant popieriaus plius galas varomas, ne viena Q liko gale ;).

Neprisijungęs mazhylis

• Įrašai: 8762
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2012 Vasario 16, 09:36:05 »
Manau kad labai daug lemia tarpine tarp vairo ir sedynes, viskas gerai su laiku issiugdo igudziai, kuriuos galite kartais panaudoti ir kelyje ;)

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #223: 2012 Vasario 16, 12:17:50 »
Rimtai net keista skaityti kelius puslapius atgal,kaip kai kuriem buvo sunku vaziuoti,ar automobiliai netiko tam...
juk ne laimejimui cia visi susirinkome (h) as asmeniskai savo malonumui pravaziavau,turiu dabar gana graziu foto,ir vaziavau ziurovu akiu malonumui,o laikas visiskai nieko man nesake,tiesiog praleidau tuos du vaziavimus su malonumu :H :)
Dar karta dekui Siauliu kolektyvui :)

Neprisijungęs Marijus

• Įrašai: 1864
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2012 Vasario 16, 12:46:53 »
tarp kitko ar kitamet planuose irgi ta pati vietove meskuiciai ?