o pas ka geriausi laikai buvo? pas FWD? nebegaruokit ![hissyfit :-{](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/new_hissyfit.gif)
labai gerai trasa buvo padaryta quatrinem, tik isejus is vieno posukio labai graziai paisomasi i sekanti (ziureti mano video
)- nereikia lialia, paskutines 2 ar 3 fyskes nebent sudetingesnes buvo nes quatriakam biski per siaurai vietos veiksmui gazas-dugnas atlikt. slimas gerai sake kad vaziuojama efektingai arba efektyviai, o kadangi dauguma audistu vare efektingai kentejo laikai.
Mano manymu 2 vaziavimai yra stipriai per mazai, pasisakysiu TIK uz save - man buvo noras pasistengt viena rata nuvaziuot laikui, bet kai turi tik pora vaziavimu nugali azartas pasirodyt:)
over and out, peace :s
tai pala i kuriuos tu ziuri? nes tarkim isijungi laisva klase ir pirmus kelis tai laikai kuda nafig lengvuju fwd, apie subarikus net nereikia kalbeti, paziurek kaip jos stovejo esuose, mum su karavom net neimanoma trajektorijoj issilaikyt buvo tvarkingai, sikna metantis auginasi sekundes, bandat kirst, priekis kirviu eina, japonai su opozitiniu kaip is kito pasaulio atrode toj vietoj