Citata iš: slimshady 2012 Vasario 14, 14:11:13 Citata iš: jaroslavas 2012 Vasario 14, 13:31:46 tai ir Subarikai nemiegos ir Subai sakyčiau labiau dalyvauja slalomose, raliuose negu Audi, tai ir rezultatas, kuris neturėtu stebinti jus. Aš siuliau kažkada jūsų vadams auto kova - Audi quattro vs. Subaru AWD. Manau išvis butu super. pagalvojam ka?tai, kad per quattro žiemą pagrinde audi quattro ir subaru kovoja tik subarikų daugiau ir įvairesnių atvažiuoti galėtų tai tegul padaro prie Vilniaus ir pamatys
Citata iš: jaroslavas 2012 Vasario 14, 13:31:46 tai ir Subarikai nemiegos ir Subai sakyčiau labiau dalyvauja slalomose, raliuose negu Audi, tai ir rezultatas, kuris neturėtu stebinti jus. Aš siuliau kažkada jūsų vadams auto kova - Audi quattro vs. Subaru AWD. Manau išvis butu super. pagalvojam ka?tai, kad per quattro žiemą pagrinde audi quattro ir subaru kovoja tik subarikų daugiau ir įvairesnių atvažiuoti galėtų
tai ir Subarikai nemiegos ir Subai sakyčiau labiau dalyvauja slalomose, raliuose negu Audi, tai ir rezultatas, kuris neturėtu stebinti jus. Aš siuliau kažkada jūsų vadams auto kova - Audi quattro vs. Subaru AWD. Manau išvis butu super. pagalvojam ka?