Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pakartotina visuomenės protesto akcija  (Skaityta 85456 kartus)

Neprisijungęs vyten

• Įrašai: 282
    • Žiūrėti profilį
Re: Pakartotina visuomenės protesto akcija
« Atsakymas #350: 2010 Gegužės 16, 22:17:57 »
nera reikalo rietis tarpusavyje :), reikia ziureti kokiu dar triuku musu cirkas (seimas) susgalvos. Speju kad bus is vis juokas su kruvinom asarom. Ateis laikas kai visi prades i uzsieni vaziuoti masiskai, tiksliau eiti jei pajiegs, greiciau sliaus is lietuvos, nes isvaziavimui taip pat reikia pinigu....

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #351: 2010 Gegužės 16, 22:42:50 »
Siaip idomumo delei.Bajorai,o kaip tu? Kur buvai? Skambinom tau,nekelei ragelio.Bent telefonu galejai pasakyti,kad nebusi......... Manau daugelis taves pasigedo....

As buvau nepasiekiamas, atsiprasau, kartais buna aplinkybiu, be to jei pirmoje akcijoje buvau aktyvus, turejau laiko organizuoti, skelbti, dometis, koordinuotis, tai esant antrai akcijai is anksto minejau - kad jei darome antra akcija - darome vieningai, taciau gavosi tipine situacija - kone visi lauke kol uz juos bus padaryta. Akcija atideta, po dvieju savaiciu atejo siandienos akcijos laikas, bet pasyvumas buvo be galo didelis.
Be to ne karta minejau, nekraukite man visu pareigu, darbu, as ir zmogus, turiu ir gyvenima. Neatsisakau padeti, daryti, taciau jautesi labai didelis kritikavimas, nenoras dalyvauti ir begale tusciu diskusiju. Matomai perdegiau as - gal del to buvau offline riezime sioje temoje.
Kitavertus buciau zinojes kad bus toks judesys koks buvo siandiena, gal butu buve viskas kitaip, gal buciau kitaip elgesis, prisidejes ir t.t.
Tai kad reziume: jei tapsime vieningi (visi bendrai, o ne kazkokie auto klubai ir kvailos "konkurencijos") tada vaziuojam tolyn ir jamam sita darba.

P.s. kas liecia auto klubu konkurencijas - nebukime juokingi, juk tai vaikiska... Ir mes (bei as) ne organizatoriai, mes tik aktyvus dalyviai (h)

Neprisijungęs valentusis

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #352: 2010 Gegužės 16, 23:04:48 »
liuks pasakyta... be komentaru...  ;) :)

Neprisijungęs vyten

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #353: 2010 Gegužės 16, 23:17:10 »
su tais lipdukai manau nebloga agitacijos akcija isejo, nes kaip supratau kai kurie zmones net nezinojo kad cia kazkas vyskta. Ar nereiktu ilgesnio termino, didesniai agitacijai i visuomene, panasiu priemoniu i lipdukus ir ikrest bent svelniai musu valdziai ?

Neprisijungęs Domantaz

• Įrašai: 205
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #354: 2010 Gegužės 17, 01:35:02 »
Kokia dar konkurencija? Negali sito but, neiviena marke ar modelis nevaziuoja ant vandens visi pilam degalus vienokius ar kitokius kurie kazdien tik brangsta!!! :] Zmones atsibuskim uzteks saves ziuret, as kad ir rombo fanas tikrai pasistengsiu savo krasto automobilinkus suvienit vardan vieno tikslo ir nesvarbu ar jis deimanta nesioja ar ziedus valdo, man tai nusispjaut svarbiausia musu darbas.

Kolkas stebesiu bet greitu metu imsiuos darbo, kaip renault ir renault laguna atstovas Telsiuose tikiuos zemaitisko uzsispirimo ir kovos, visdelto gi posakis neveltui: Kas bus kas nebus, bet zemaitis neprazus - tad pasistenkim driokstelt taip jog mazas miestas parodytu savo nuomone!

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19552
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #355: 2010 Gegužės 17, 09:18:59 »
Is salies stebint toki vartotoju abejinguma, norom, nenorom persasi mintis, kad kuro kainos visiskai normalios ;)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Zilviukstis

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #356: 2010 Gegužės 17, 09:51:27 »
Siaip idomumo delei.Bajorai,o kaip tu? Kur buvai? Skambinom tau,nekelei ragelio.Bent telefonu galejai pasakyti,kad nebusi......... Manau daugelis taves pasigedo....

As buvau nepasiekiamas, atsiprasau, kartais buna aplinkybiu, be to jei pirmoje akcijoje buvau aktyvus, turejau laiko organizuoti, skelbti, dometis, koordinuotis, tai esant antrai akcijai is anksto minejau - kad jei darome antra akcija - darome vieningai, taciau gavosi tipine situacija - kone visi lauke kol uz juos bus padaryta. Akcija atideta, po dvieju savaiciu atejo siandienos akcijos laikas, bet pasyvumas buvo be galo didelis.
Be to ne karta minejau, nekraukite man visu pareigu, darbu, as ir zmogus, turiu ir gyvenima. Neatsisakau padeti, daryti, taciau jautesi labai didelis kritikavimas, nenoras dalyvauti ir begale tusciu diskusiju. Matomai perdegiau as - gal del to buvau offline riezime sioje temoje.
Kitavertus buciau zinojes kad bus toks judesys koks buvo siandiena, gal butu buve viskas kitaip, gal buciau kitaip elgesis, prisidejes ir t.t.
Tai kad reziume: jei tapsime vieningi (visi bendrai, o ne kazkokie auto klubai ir kvailos "konkurencijos") tada vaziuojam tolyn ir jamam sita darba.

P.s. kas liecia auto klubu konkurencijas - nebukime juokingi, juk tai vaikiska... Ir mes (bei as) ne organizatoriai, mes tik aktyvus dalyviai (h)
Zinai bajorai,ukmergej jei matei zmogus raso,kad vaziavo dviese.Va ten tai aktyvus dalyviai.As irgi buvau perdeges po tylos forumuose,sakiau nevaziuosiu.Bet atejo laikas ir velniop,bent pabandysiu nuvaziuot ir pasiziureti kokia situacija.Ir kaip matai,Kaune musu buvo netiek jau ir mazai.O tu net telefonu neatsiliepiai.Kaip tu gerai pasakei,zmones organizatoriai.Tu net ne aktyvus dalyvis...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #357: 2010 Gegužės 17, 09:58:38 »
Jei cia tikslas manes pamoralizavimo - tai gali rasyti ir toliau ;) Tikrai paskaitysiu.
Tik... yra dalyku apie kuriuos viesai negaliu kalbeti, ypac kad ir forume - tad pries moralizuodamas, pagalvok ar visas mano aplinkybes zinai (h)

Neprisijungęs Zilviukstis

• Įrašai: 68
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #358: 2010 Gegužės 17, 10:45:04 »
Jei cia tikslas manes pamoralizavimo - tai gali rasyti ir toliau ;) Tikrai paskaitysiu.
Tik... yra dalyku apie kuriuos viesai negaliu kalbeti, ypac kad ir forume - tad pries moralizuodamas, pagalvok ar visas mano aplinkybes zinai (h)
O is kur mums zinoti,jei tu tyli? Buvo spaudimas to nedaryti? Sakyk drasiai,manau visi tave palaikysim. Padarysim kaip prie Kedzio namu gyva zieda :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #359: 2010 Gegužės 17, 10:49:58 »
As ne tas zmogus kuris labai tyli, bijo, pasiduoda spaudimams ir t.t. Tiesiog yra aplinkybiu ir tiek.
Kas nori - manim tikes, kas ne - visada ras ka blogo apie mane pasakyti ;)
Tai normalu, visokiu zmoniu ir aplinkybiu pasitaiko (+)

Neprisijungęs Man_go

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #360: 2010 Gegužės 17, 11:04:15 »
jeigu jau sakoma bajoro, kad visi pasyvus, kur buvo audi klubo nariai? nebuvo ne vieno!!

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #361: 2010 Gegužės 17, 11:10:38 »
Ar as turiu atsakyti uz visus? Yra dar apie ~20 auto klubu kurie zadejo dalyvauti, kai kurie buvo, kai kurie ne...

Neprisijungęs vyten

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #362: 2010 Gegužės 17, 11:17:50 »
na ir diskusija.....buvo rupesciu, asmeniniu problemu neatvaziavo, as irgi buvau ne iki galo, laikas su darbais prispaude ir vsio. Butu zymiai naudingiau kad pasiutimo ir kritikos energija panaudotumet draugu agitavimui, nes vistiek manau kad buvusia akcija vistiek niekas nesibaigs, o faktas kad kai kas net apie akcija nezinojo.

Neprisijungęs J o Z y K

• Įrašai: 22
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #363: 2010 Gegužės 17, 11:19:57 »
Sveiki!

Jei cia tikslas manes pamoralizavimo - tai gali rasyti ir toliau  Tikrai paskaitysiu.
Tik... yra dalyku apie kuriuos viesai negaliu kalbeti, ypac kad ir forume - tad pries moralizuodamas, pagalvok ar visas mano aplinkybes zinai

Uzlipo Bajorui DIDELE MESKA ant uodegos, jei vaziuotu i mitinga atimtu jo paspirtuka, tai visi klubieciai nusprende padaryt akcija- Sok i krumus ir tylek iki akcijos. Vienu zodziu kas liecia Vilniu sudinai jus pasielget, taip nedaroma. Labai zemai nukrito klubo potencialas. Dbr geriau toliau tylekit, negu cia teisintis as zmogus, mano aplinkybes.... DERMO ETO VSIO!!! BRED SIDOJ KOBYLY!!! Nu ka........... GEDA!!!

Pagarbiai,
    J o Z y K

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #364: 2010 Gegužės 17, 11:23:55 »
:D
As jau esu sakes, antros akcijos as nekoordinuoju.
Be to i Vilniu bet kuriuo atveju nebuciau vaziaves, nelabai patogu kai pats Kaune esu ;)

PacO

• Svečias
« Atsakymas #365: 2010 Gegužės 17, 11:31:24 »
gal jau baigiam pilstyt is tuscio i kiaura ?? !!

geria pradedam galvoti apie sekancia akcija :s

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #366: 2010 Gegužės 17, 11:36:30 »
krc.. graudu skaityt..
tai daryt turi NE VIENAS zmogus, o turi  VISI zmones daryt. VIeno cia akcentuojamo zmogaus nebuvo, tai lyg pasaulio pabaiga. JIs ka - tevas ? be jo negalit nuvaziuot iki degalines ? kai vaziuojat kura piltis normaliai irgi teva ar mama pasiimat ?. Yra juk dar ir savi reikalai ir rupesciai. Praeita karta irgi visi buvot, kurie zadejot but? abejoju.... Beto ir taip vieno zmogaus V.P. linksniuojama per ziniasklaida (negaliu daba pirstu parodyt kurio :D ) tai jau kaip ir gaunasi koks tai kkaip ir...., o tai mano nuomone jau galima ir nemalonumu susilaukti. Kaip jums patiems atrodo ?  ?!?

Na, o apie klubu "ilgio matavimus" tai isvis topas  :D

Neprisijungęs J o Z y K

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #367: 2010 Gegužės 17, 11:42:34 »
nieks neisskiria taves kaip koordinatoriu. koordinatoriai visi dalyvaujantys.

Skirta ziurkems kurios seka tema, kad uztildyti akcijas pries degalu kainas:
Nemanau kad uzkisus burna vieniems jus uztildysit kitus piliecius. Uzciaupdami - keliat didesnes bangas ir neduok Dieve kad nutruktu nervai ir sprogtu burbulas.

Neprisijungęs Efkito

• Įrašai: 2346
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #368: 2010 Gegužės 17, 11:46:00 »
nieks neisskiria taves kaip koordinatoriu. koordinatoriai visi dalyvaujantys.

Skirta ziurkems kurios seka tema, kad uztildyti akcijas pries degalu kainas:
Nemanau kad uzkisus burna vieniems jus uztildysit kitus piliecius. Uzciaupdami - keliat didesnes bangas ir neduok Dieve kad nutruktu nervai ir sprogtu burbulas.

(y) (y) (y)

dar biskiu palaukiam ir manau sprogs burbulas ;) jei teisingai tave supratau. As apskritai stebiuosi zmoniu kantrumu, kai kiekviena diena jie yra apgaudinejami.

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #369: 2010 Gegužės 17, 11:50:25 »
Paskaičius kai kurių komentarus, ypač tu, kurie pradeda lyginti klubus, panašu, kad dauguma jų taip ir nesuprato akcijos tikslo, kuris yra ne padaryti kuo daugiau nuostolių degalinėms, blokuojant jas, nes visi supranta, kad jiems tokie "nuostoliai" yra lašas jūroje. Pagrindinis tikslas - sukelti kuo didesnį atgarsį žiniasklaidoj. O kai pasirodo tokie straipsniai kaip "Vairuotojų pasyvumas gali sužlugdyti protesto akciją prieš aukštas degalų kainas" tai galima sakyti, kad kova jau beveik pralaimėta (z)

Neprisijungęs J o Z y K

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #370: 2010 Gegužės 17, 11:57:02 »
kuo didesnis atgarsis ir yra kuo daugiau degaliniu uzblokavimas. uz tai dar nieks nieko nepasodino

Neprisijungęs J o Z y K

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #371: 2010 Gegužės 17, 11:59:22 »
ar 100 masinu ispils po 1 lt ar viena uzsipils normaliai, jie vistiek gaus ta pelna is to viena ar is visu musu. tokiomis ziniasklaidai skirtoms akcijoms nieko nebus. degint degalines reik pradet :)

rakinkit ir darykit 3 acijos tema
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gegužės 17, 12:01:35 sukūrė J o Z y K »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #372: 2010 Gegužės 17, 12:03:35 »
1 masina uzsipils kuro per 5min, o 100 masinu pilsis apie 6 valandas... ir gaus ta pati tik 100lt...

Tema gali sukurti ir pats ;) Cia nera kazkokiu taisykliu (+)

drunkenmaster

• Svečias
« Atsakymas #373: 2010 Gegužės 17, 12:05:16 »
degint degalines reik pradet :)

Tokių pavyzdžių mums visiems ir trūksta (y) :-] :-] :-]

PacO

• Svečias
« Atsakymas #374: 2010 Gegužės 17, 12:06:40 »
vienu zodziu - kadangi kalbeta buvo jog sekmadienis netinkama diena akcijai, siulau kita akcija pakurt 29diena - sestadienis, velgi vaziuoti piltis arba nesipilt degalu, tik dabar turesim 2savaites isreklamuoti tai kuo placiau kad surinkt kuo daugiau zmoniu  :H  

negi taip ir galvojat cia varyt viens ant kito ?? tai gal geriau per AZ(PM) aiskinkites geriau siulome kas ka galvojat apie akcija

gal kas galetu worde pakurt puslapeli su informacija apie akcija (neturiu wordo  :V), patalpinkime ji kur nors internete ir kas gali tegul atsispausdina ir iskabinu kur gali, taip kiekviena galetu prisideti prie akcijos.

Volume13 - noriu paklaust, o kaip su lipdukais bus?