Siaip idomumo delei.Bajorai,o kaip tu? Kur buvai? Skambinom tau,nekelei ragelio.Bent telefonu galejai pasakyti,kad nebusi......... Manau daugelis taves pasigedo....
As buvau nepasiekiamas, atsiprasau, kartais buna aplinkybiu, be to jei pirmoje akcijoje buvau aktyvus, turejau laiko organizuoti, skelbti, dometis, koordinuotis, tai esant antrai akcijai is anksto minejau - kad jei darome antra akcija - darome vieningai, taciau gavosi tipine situacija - kone visi lauke kol uz juos bus padaryta. Akcija atideta, po dvieju savaiciu atejo siandienos akcijos laikas, bet pasyvumas buvo be galo didelis.
Be to ne karta minejau, nekraukite man visu pareigu, darbu, as ir zmogus, turiu ir gyvenima. Neatsisakau padeti, daryti, taciau jautesi labai didelis kritikavimas, nenoras dalyvauti ir begale tusciu diskusiju. Matomai perdegiau as - gal del to buvau offline riezime sioje temoje.
Kitavertus buciau zinojes kad bus toks judesys koks buvo siandiena, gal butu buve viskas kitaip, gal buciau kitaip elgesis, prisidejes ir t.t.
Tai kad reziume: jei tapsime vieningi (visi bendrai, o ne kazkokie auto klubai ir kvailos "konkurencijos") tada vaziuojam tolyn ir jamam sita darba.
P.s. kas liecia auto klubu konkurencijas - nebukime juokingi, juk tai vaikiska... Ir mes (bei as) ne organizatoriai, mes tik aktyvus dalyviai