Tai kolkas Zora, vyciokas ir gataz ima po 25, tai siai minutei Vilniui 75 lipdukai gaunasi.
gal prisijungti ir mums? http://kauno.diena.lt/naujienos/nuomones/kaune-rengiamas-pilietinis-mitingas-276688
Citata iš: volume13 2010 Gegužės 06, 09:56:18 Tai kolkas Zora, vyciokas ir gataz ima po 25, tai siai minutei Vilniui 75 lipdukai gaunasi.ogo,wos nepramargal duokit ir man 10 lipduku
astaip pat paimciau 20 lipduku i vln
Citata iš: PacO 2010 Gegužės 06, 14:20:42 astaip pat paimciau 20 lipduku i vln imk 25 bus 125 vnt Vilniui.
aš tai manau, kad daugiau reikėtų... Kiek Kaunas užsakė ?? Paimčiau drąsiai 25vnt - draugams padalinčiau.
Citata iš: Tom4s 2010 Gegužės 06, 14:33:19 aš tai manau, kad daugiau reikėtų... Kiek Kaunas užsakė ?? Paimčiau drąsiai 25vnt - draugams padalinčiau.na va kaunas sako 100 vnt as sakau kaunui 200vnt mazylis sako ner kur det uzteks 150 :?
kodel tiek mazai sostineje lipduku siulot? as pvz sau uzsiklyjuosiu, tevui, draugam duosiu, gal kam prie sviesoforo sustojus duosiu :smanau reik agituoti zmones jungtis, kad kas kart musu butu vis daugiau ?!?
Panevežiečiai ima kiek nors? Aš 10 paimčiau
Citata iš: PacO 2010 Gegužės 06, 14:36:35 kodel tiek mazai sostineje lipduku siulot? as pvz sau uzsiklyjuosiu, tevui, draugam duosiu, gal kam prie sviesoforo sustojus duosiu :smanau reik agituoti zmones jungtis, kad kas kart musu butu vis daugiau ?!?na as ir teip manau bet va su volume ka man daryti kad jis aplamai tik 125 gal nori
Isvis siulyciau susimesti dar kazkiek visiem ant lipduku bendrai ir padalinti vairuotojams prie prekybos centro kokio arba vakare tarkim prie ABB aiksteles arba FORUM PALACE aiksteleje, kur renkasi daug jaunimo, kvieciant prisijungti prie akcijos ?!? manau tikrai prisijungtu dar daugiau zmoniu