Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pagreičio varžybos tarp AUDI ir BMW klubų (pasiūlymas)  (Skaityta 45667 kartus)

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Patikslinimas,bmw klubas,kaip klubas,atsisake dalyvauti siame renginyje oficialiai,taciau klubo nariu jame bus tikrai  :V. Atsisakymo priezasciu as pats nesuprantu,todel pakomentuoti nieko negaliu  :V Bet tai tik formalumas,kadangi dauguma forumieciu pareiske dideli nora sudalyvauti,laukiam ziniu del trasos  ;)

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
as uz        (h)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Tai kad tie 8er nė vienas po 6sekundėmis net nepalenda...
bijau pameluoti, bet 850'ą bmw Biesas su savo V8 padėjo į vietą...
tai, kad tu 850 pagal mane yra dvieju modifikaciju.. tai paprastas ir tas CSI.. o tas csi tai turi biski niutonu po kapotu nesnekant apie Ag...

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Uoj evaldai klysti, butent 850csi 0-100 pasigauna per 5.5s ir labai nesunkiai  ;)

Tai galim stot, manoji per 5,2 renka ;)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Uoj evaldai klysti, butent 850csi 0-100 pasigauna per 5.5s ir labai nesunkiai  ;)

e liutai :D tik ne su R20 ratais :D manau nesutilpsi i 5.2 :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

e liutai :D tik ne su R20 ratais :D manau nesutilpsi i 5.2 :D

Su R20 nematavau, bet su r18 kaltiniais be problemų :D
Reiks eiti šiandien su r20 pasimatuoti, bet šiaip kažkokių blogybių bėgėjantis su jais nepajutau

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
tai gal ir mano senos A90 isigastu wien pamate ir net nestotu dragyt nes pagalwoju jog quattro, o is dusles kai saudo tai ateitu mintis jog ir turbo  8:8 (aa) :-] :D Oo)

Neprisijungęs Bagyra

• Įrašai: 1310
    • Žiūrėti profilį
Na tai renginuka ir atitinkamai temas  forumuose reikia pervadint BMW vs AUDI ir nenaudot zodzio klubas ir viskas ciki visi patenkinti renginyje dalyvauja kas nori be jokiu nuorodu i atstovaujama kluba is BMW puses  :) bus fainas renginukas  (+)

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2866
    • Žiūrėti profilį
nu ir as gal noreciau stoti priesh koki 318 arba 320

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
as tai mielai su kokiu mazalitraziu bmw dyzeliuku sustociau :)
pas mane nei quattro nei ka :)

Neprisijungęs Biesas

• Įrašai: 4369
    • Žiūrėti profilį
Patikslinimas,bmw klubas,kaip klubas,atsisake dalyvauti siame renginyje oficialiai,taciau klubo nariu jame bus tikrai  :V. Atsisakymo priezasciu as pats nesuprantu,todel pakomentuoti nieko negaliu  :V Bet tai tik formalumas,kadangi dauguma forumieciu pareiske dideli nora sudalyvauti,laukiam ziniu del trasos  ;)

As tai suprantu kuo puikiausiai priezastis. Tai yra atsakomybe uz neduokdie koki nors atsitikima (tiksliau uz palikta kokia nors galimybe atsitikti atsitikimui).... solidus klubas (klubai) turi ir rengti solidzius renginius su leidimais, reglamentais ir t.t. Siulau viska vadini meetu ir ypatinga demesi skirti tvarkos prieziurai.

Neprisijungęs Edvis

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
na pas mus didžioji dauguma automobilių yra "standartiniai"  :D, tad prie žiūrovų drąsiai prisijungsime, o gal ir kokius kelis automobilius prie starto liniją išvairuosim (h) (aa)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Man įdomu,jie kito audi apibūdinimo, kaip "silkė" nežino? Paskaičius jų komentarus, toks įspūdis susidaro...

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
dar zino bulka, ubage

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
o tikslesne data kada zinosime sio renginuko? :V siaip ir registruotis butu galima pradeti, kas planuoja dalyvaut...
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2866
    • Žiūrėti profilį
as tai dalyvausiu

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Man įdomu,jie kito audi apibūdinimo, kaip "silkė" nežino? Paskaičius jų komentarus, toks įspūdis susidaro...

As apie BMW daug ir nezinau, kregzde (plati savoka) huliganke, bumeris, semioras, pitakas... zinai, nereiktu cia labai sureiksminti ;) O jei yra noras, galima graziai pasakyti, kad vyrai, sis modelis yra toks ir toks, buvo tokie ir anokie, kebulas vadinamas toks ir t.t. Dar gal ir padekos, galu gale patys labiau zinos ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
o tikslesne data kada zinosime sio renginuko? :V siaip ir registruotis butu galima pradeti, kas planuoja dalyvaut...

Tikimes Spalio 19d (sekmadinis) kai visi po visu svenciu, savaitgaliu ir t.t. Taciau yra rizikos del trasos t.y. ar ji bus laisva, kol kas nei patvirtinimo nei atmetimo neturiu...

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
Man rodos cia labiau reikejo bmwfan'ams pasiulyti, is ju zymiai daugiau atvaziuotu zmoniu pasigalineti  (+)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Kad ten pas juos vientik kregzdes ir huligankes ir puse ju modifikuotos,be to bmw fanai labiau drifto,nei drago megejai  ;)

Neprisijungęs renimatorius

• Įrašai: 684
    • Žiūrėti profilį
A jie viska meksta kas su auto,ir tik nesakykit kad vien tik stokai susirinks  ff

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 917
    • Žiūrėti profilį
Ar ziuresit tik kas pirmas kirs finiso linija, ar fiksuosit laika?

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Saugumu, bent minimaliai, reik pasirupinti, nes neduok diev kokia nelaime...  Bent jau shalmas turi buti. Nes va buna ir taip http://www.youtube.com/watch?v=Uy2FKdDPlPU
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 27, 00:08:55 sukūrė Narkoze »

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Taip,del saugumo kazka tikrai galvosime,bet visu pirma reikia suderinti del vietos,kad butu kur pasibuti.

Neprisijungęs Narkoze

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip,del saugumo kazka tikrai galvosime,bet visu pirma reikia suderinti del vietos,kad butu kur pasibuti.
Na taip ;) manau viskas bus gerai ;)