Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pagreičio varžybos tarp AUDI ir BMW klubų (pasiūlymas)  (Skaityta 45713 kartus)

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Kilo man tokia mintis,kadangi visa gyvenima domejausi bmw automobiliais, bmw-klubo forume esu senas narys,bei siaip zinau gan daug forumieciu,tai pagalvojau,gal reiktu koki drago turnyreli surengti audi vs bmw? padarytume klases ten pvz a4 pries bmw 3er, a6 pries 5er, a8 vs 7er? Ka mano audi klubieciai?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 26, 12:09:12 sukūrė mmmmm »

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
as buciau uz su 7 Reihe  sustot ir ne tik :)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Nu jei atsiras daugiau norinciu,vakare kuriu tema bmw klube,jus pas save sukuriat tema ir pradedam organizavima  :P

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Kilo man tokia mintis,kadangi visa gyvenima domejausi bmw automobiliais, bmw-klubo forume esu moderatorius,bei ///M automobiliu skyrelio ikurejas,tai pagalvojau,gal reiktu koki drago turnyreli surengti audi vs bmw? padarytume klases ten pvz a4 pries bmw 3er, a6 pries 5er, a8 vs 7er? Ka mano audi klubo liutai?
na, su 5 klases bimbeliais sutikciau savo seske sustatyti (h) :D
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Kilo man tokia mintis,kadangi visa gyvenima domejausi bmw automobiliais, bmw-klubo forume esu moderatorius,bei ///M automobiliu skyrelio ikurejas,tai pagalvojau,gal reiktu koki drago turnyreli surengti audi vs bmw? padarytume klases ten pvz a4 pries bmw 3er, a6 pries 5er, a8 vs 7er? Ka mano audi klubo liutai?

Mintis (y) Tik jei stadartas - su standartais (h) Tokia pagrindine taisykle manau turetu vyrauti ;)

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Jeigu paduosit stambialitražiu 7er - I'm in (aa)

Dėl renginio vietos klausimo, manau neturėtų kilti ;)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Ok bajorai,kurk tema kur matytu daugiau audi myletoju,poto imesk man nuoroda,nes truputi sunkiai dar forume orentuojuos,as sukursiu tema dabar bmw klube  ;)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Kur butu tikslesne renginio vieta? Kas ten per aerodromas?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Manau Kaunas > Gaiziunu oro uostas. Tema reik dar isgimdyti (v) :D Nes pakurti "plika" nebus idomu... :D

Praeita karta (V8 vs CRX) labai dideli srauta zmoniu atvede Auto.Banginiu forumas, ten nuo intrigu uzsivedusiu zmoniu begale... Tik reik pamastyti ar mums to reikia ir ar darom tik tarp savu?

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Manau butu visai idomu pakonkuruoti,o daryti reiktu tik tarp savu,juk nepadarysim drag wars,kaip vokietijoj buna  :) Sukuriau tema,ziuresim kaip bemvistai i visa tai reaguos  ;)
http://forumai.bmw-klubas.lt/viewtopic.php?f=22&t=52141

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jeigu paduosit stambialitražiu 7er - I'm in (aa)

Dėl renginio vietos klausimo, manau neturėtų kilti ;)

dar ir mes galesime pakalbeti sia tema :D

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
Manau Kaunas > Gaiziunu oro uostas. Tema reik dar isgimdyti (v) :D Nes pakurti "plika" nebus idomu... :D

Praeita karta (V8 vs CRX) labai dideli srauta zmoniu atvede Auto.Banginiu forumas, ten nuo intrigu uzsivedusiu zmoniu begale... Tik reik pamastyti ar mums to reikia ir ar darom tik tarp savu?
O neseniai buvau prisiminęs šį pernai vykusį renginuką :G ir galvojau, nejaugi šiemet sezono uždarymui nieko nevyks :[ ir stai (aa) (y) :D Aš už, kad tas taptų tradicija :H :D

Neprisijungęs Dima`

• Įrašai: 327
    • Žiūrėti profilį
Labai puiki ideja! (y) as uz  :)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Nu kagi,pas mus bemvistu sarasiukas po truputi atsiranda,jau mestas isukis A6 2.8,avantu, triptronic'ui nuo bmw 528 touring triptronic  :) Bei bmw 735 pries audi v8 3.6 arba a8 3.7  ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Bus tau bulkos ir silkės: :D
"jeigu butu nors biski sniego tai taip gautume rukyti nuo ju kvatriniu bulku ir silkiu,kad maza"

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
 :D :D tik nevadinkit e36 kregzdem  :) o jei rimtai tai as dar neapsisprendes ar uz bmw ar uz audi vaziuosiu,kas pasiulins pelningesni kontrakta uz tuos ir sudalyvausiu  ;)
o kas ten chebra per aparaciukas yra,kur pries varzybas su civikais jo visur ieskojot?

Neprisijungęs Grishman

• Žiūrėti profilį
:D :D tik nevadinkit e36 kregzdem  :)
O Jus nevadinkit V8 silkem Oo) :D Skaitai tamsta mano mintis, kaip tik laabai norėčiau pasibandyti su E32 740 arba 750 (aa)

Neprisijungęs Wer3w0lf

• Įrašai: 1220
    • Žiūrėti profilį
idomu butu 850 pamatyt kaip vaziuoja... :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 25, 19:16:14 sukūrė Wer3w0lf »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
idomu butu 850 pamatyt kaip vaziuoja... :D

Labai norėčiau su tokia sustoti...

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Gal paorganizuoti starta su situo 850? http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=1981623
Cia musu forumiecio  :V  butu idomu,kad butu ir keletas idomesniu variantu,idomu butu paziureti koki m5 ir s6 starta  :)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
tik nepamirskit video (+) butu labai idomu paziuret

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
Nu kagi,pas mus bemvistu sarasiukas po truputi atsiranda,jau mestas isukis A6 2.8,avantu, triptronic'ui nuo bmw 528 touring triptronic  :) Bei bmw 735 pries audi v8 3.6 arba a8 3.7  ;)
galiu pakelti BMW 528 touring mesta pirstine ;) Audi A6 2.8 quattro, sedan, manual gearbox (h) :D
1.4Tdi
328Ci

r.a.m. audi GTE

• Svečias
gera ideja (+)      siulau ir mazalitraskiu grupe padaryti... audi 80 GTE 1.8  pries BMW  318...gali buti isas,audi klubuj butu taskas garantuotas :-]

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Slimshady,tau surasim 528 manuala sedana,o del mazalitraziu,manau tokia grupe drasiai galima padaryti,jeigu susirinks norinciu dalyvauti  ;)

r.a.m. audi GTE

• Svečias
as jau sildau savo ubageles matoriuka,pasiruoses startuj busiu bet kada (aa) gal kas gali patarti kaip paturbinti keletuj kilovatu 1.8 gte matora?