Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pagreičio varžybos tarp AUDI ir BMW klubų (pasiūlymas)  (Skaityta 45586 kartus)

sausainis

• Svečias
vaidosius --->>> nu supratau...o nusipirkes nebuvai ant dyno stendo ? na mano skaudi patirtis sako, kad vien kiek cipas deklaruoja tiek ar aniek kw tai dar nereiskia kad tiek ir yra. Nu pas mane ant doku raso 191 kw vietoj 169kw..... nu ir kas is to... Buvau nuvezes i vimota ECU savo.... nu ir pasake, kad tiek tikrai nera jau vien tik is programos paziurejeas... nu as juo kazkaip tikiu, nes jau tas zmogus sitoj sritij (cipavime) tikrai ne naujokas ir nekarta padejas man. Koregavo jis mano ABT cipa (kokia 5 min  :D ), bet kai pakoregavo tai skirtumas tikrai pasijaute i gera puse. (cia as jo nereklamuoju tikrai, tiesiog noriu motyvuot is kur as taip tikiu juo). ir zinoma mechanke, vo cia tai pliusas dyyydelius tavo  (y) as vistik uz dvi sraiges po kapotu (kaip jaunelis ana karta kazkada kazkur issireiske  :-] ) pries 206 kw  ;)  :-]