nekatas tai nekaltas, taciau kaip mums be pasiruosimo jaustis kai masinu minimu desimt kartu daugiau nei tikejomes gal nevaziuot ryt
o tai kaip cia taip nevisos racijos vienodai veikia ? ok kaip matau judam link pilies ir jokiu blogu oru...
viskas tvarkingai praejo, thanks - linkejimai is HK
Citata iš: Just4Fun 2007 Spalio 21, 17:30:15 viskas tvarkingai praejo, thanks - linkejimai is HK Na viskas ore, tik nuvaziuojant i Karmelavoje vienas raudonas civikas, ko gero jusu klubo man staigiau pastabzius i kabli atsitrenke. Man tai tik kabli nuspalvino, taciau civikui kapotas sulinko biski Labai nemalonus incidentas.
jap, renginukas tikrai geras aciu nuo audi fanu kai kam dar dabar lipduka skolingas ir beje... nelabai maciau kaip sekes V8'tom pries H ? kiek pamenu tai nuo to viskas ir prasidejo, kad buvo norima sustatyt V8 vs CRX maicau tai viena V8 atrodo gavo nuo tokio melino civiko ar as apsirinku ?
issarta nera blogai, kai nuvykome i trasa mano zvilgnis nekaltai pasisuko i pievas ir kempsynus o ne i tiesiaja tad ziema nusimato ten linkmybes
na sauniai visai viskas praejo, dekavojam organizatoriams, oras galejo but ir siltesnis bet viskas ok prasitestavau savo masiniuka, aiskiau pasidare kas ir kaip... nezianau kam dekavot uz kompresometra ir g - meter siaip man pirmas toks susivaziavimas visi labai draugiski... Lauksim daugiau meeeeetuuuu ir geresniu oru