Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Išvyka į Ingolstadt (gamykla+muziejus) Nauja informacija  (Skaityta 13884 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Liepos 5-8d.d išvyka: Lietuva-Ingolstadt-Lietuva.

Sutrumpintas kelionės planas:
07.05d labai anksti ryte išvykstame iš Kauno i Ingolštatą
07.06d 12.30val. Audi gamykloj, po pietu ir vakare iki ryto- laisva programa,nakvynė.
07.07d 12.30val. gryžtame į Ingolštatą aplankyti AUDI muziejaus, vakarop judame link namų
07.08d vakare jau būsime Lietuvoj.

Išplėstinis kelionės planas:
2007m Liepos 5d (iš trečiadinio į ketvirtadienį) ankstyvą rytą išvykstame Vokietijos kryptimi link Ingolstat'o, pro Lenkiją, Praha, Èekija ir t.t. liepos 6d (penktadienį) 12.30 mūsų laukia Ingolštat'e ekskursija po AUDI gamyklą. Dėl paveluotos registracijos, mes jungsimes prie kitos ekspedicijos, nes tai vienintelis varijantas norint turėti anglų kalbos gidą 9toks tik vienas gamykloje yra, likę tik vokiečių), tikiuosi problemų tai niekam nesudarys. Kaina po AUDI "gimdymo" namus kainuoja asmeniu 6 eurai (21lt) Ekspedicija bus autobusu, bent tiek trumpai informuoja audi gamykla, bet nenorėčiau tikėti, kad tik autobusu vežios po visą teritorija :D Trukmė ~1,5val. Po pietų autobusu važiuosime link numatytos poilsiavietes- nakvynės namų, plius turėsime laisvą laiką kurio metu galėsime susipažinti su Vokietija iš "arčiau", pailsėti, pasidalinti įspūdžiais ar pagal visų sumastytą programą. Liepos 7d. (šeštadienį) ryte sėdame į autobusą ir vykstame atgal į Ingolštatą. Liepos 7d 12.30val mums rezervuotas anglų kalbos gidas kuris per ~1val aprodys visą audi muziejų kuriame rasime nuo vienetinių modelių, kurių gamybos linija nepasiekė iki mums jau gerai žinomų modelių. Muziejaus kaina įtraukta į bendrą keliones kainą. Po pietų galime jau judėti neskubėdami link Lietuvos, gal kur sustosime dar kelioms valandoms pasisvečiuoti kurioj nors šalį, žodžiu viską matysime pagal aplinkybes. Yra nuskambėjęs pageidavimas, kad aplankyti kur pakeliui Audi masinius kapinynus pasižabalioti ko nors "spindinčio", na man tai netrugdo, tad jei kas žino kur prasukti- galim stabtelti.

Išvykos kainos:
Mums pateikiama bendra kaina už visą kelionę kurią dalinsime iš važiuojančiu asmenų kiekio. Maksimalus važiuojančių skaičius-28. Į kainą įeina autobuso nuoma + paslaugos, apsilankymas dviem grupem po 14 asmenų ir gamykloj ir audi muziejuj (gamykloj anglų gidą turės tik pirmoji grupė :( ) taipogi į kaina pliusuojama nakvynės namai 28 asmenims plius 2 vairuotojai ir ryte dar gausim pusryčius.

28 asmenys- po 455lt (~131 euras)

Vykstančių dėmėsiui:
Kelionės trukmė į vieną pusę apie 17val. Tad pasiruoškite kelionei patogius drabužius, į kelionę pasiimkit tik butiniausius daigtus, ne i MIS konkursą važiuojame. Pinigus iš anksto išsikeiskite i eurus pagal jūsų asmeninius poreikius. Kiekvienam iš didžiųjų miestu bus po koordinatorių šiai kelionei, tad turintys klausimų kreipkitės į juos arba rašykite man.

užsiregistravusių dėmėsiui:
Kelionių agantūrai reikalyngas užstatas ar kitaip sakant avansas, tad kiekvienas sumokėjęs avansa 150-300lt gaus 100% vietą autobuse. Už visus aš nesumokėsiu, tad supratingumas iš jūsų pusės nemaišys  (+)

miestų koordinatoriai ir atsakyngi asmenys
Vilnius- Volume13
Kaunas-Bajoras

(laukiu pagalbos iš kitų miestų)

Naujienos
Kadangi audi gamykla ir muziejus priima eksursijas po ~14 asmenu, tai mes skilsime į dvi dalis. 12.30 pirmoji grupė (anglų gidu) ir 13.30 antra grupė (vokiečiu gidas). Su muziejum tas pats bus, tik abejose ekskursijose bus anglų gidai.

Numatyta nakvynės vieta gražiai mums padovanojo ragus. Iglolštate nakvynes namu yra, taciau max 10-15vietu o laisvų vietų po 2-5 max, tad su salyga kad neskaldyti iškylautoju, rado nakvynės namus nuo Ingolštato 84km. Kaina asmeniui 21,5 euro (75lt) su pusryčiais. Kitų varijantų kaip ir nėra, nebent jamti hotelius po 75 eurus žmogui :D :D  Foto idėsiu vėliau, kai atsiūs. Tiesa, kadangi autobusas atvykes turės stovėti 8val tad mūsų sustojimas bus prie gamyklos nei kaip palnavom prie buvusios nakvynės pilies. Miegot važiuosime apie 20-21val, tad turėsime nemažai laisvo laiko Ingolštate  (h)

Išvyksime iš Kauno apie 10val. Važiuosime non stop. Atvykus autobusas paleis mus prie gamyklos arba nakvynės namų. Kaip judėsime - patikslinsim vėliau, nes autobusas atvykes be sustojimų privalo stovėti 8val nejudinamas.

Kadangi kainas jau beveik turime visas tikslias, į bendrą kainą įtrauksiu ir nakvynę ir muziejų su gamyklą, tad neišsigaskite pakylimo  (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 05, 01:39:58 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
REGISTRATÛRA
« Atsakymas #1: 2007 Birželio 21, 01:58:55 »
Maximalus vykstančių asmenų kiekis - 28 pilnamečiai asmenys turintys galiojančius asmenes dokumentus, kuriems nėra apribotos jokios išvykimo iš Šalies teisės  (h) nors tokiu ir nėra bet pasakiau :D

Laisvų vietų dar yra, pirmenybė teikiama nuosekliai: sumokėjęs avansą (+) > garantuojama išvyka (aa) > rimtai planuojantis  :V

(+) Bajoras, Kaunas
(+) Norvegas, Kaunas
(+) Mazhylis, Kaunas
(+) Spyglys, Vilniaus
(+) Spyglio  (r) , Vilnius
(+) Egis, Šiauliai
(+) epal, Klaipėda
(+) Gramatnas, Kaunas
(+) Gramatnas  (h) , Kaunas
(+) Gaistras, Šiauliai
(+) Mazhylis, Kaunas
(+) dAncer, Vilnius
(+) Tonis, Šiauliai
(+) Volume13, Vilnius
(+) Volumes13  (r) , Vilnius
(+) Volumes13  (h) , Vilnius
(+) Volumes13 (h) , Vilnius
(+) DjDonce, Kaunas
(+) DjDonce  (r) , Kaunas
(+) zilvyc, Klaipėda
(+) egis, (h) Šiauliai
(+) spyglys  (r) Vln (Ieva)
(+) Sambuka, Kns

Bendrai:
 (+) 23

Laisvų vietu mastantiems:5

sutartiniai ženklai:
 (+) sumokėjęs avansą už kelionę, vyksta 100%
(aa) vyksta 100%
(r) asmens pora (laiduoja ir atsako visom prasmėmis registrantas)
(h) draugas/pažystama (laiduoja ir atsako visom prasmėmis registrantas)

primenu kad kaina pateikta 28 asmenis, kuo maziau zmoniu- kaina keisis ne i musu nauda, kiek ir kaip- pasakyti negaliu, tad griebkite draugus ir drauges- kelione juk superine nusimato...
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Liepos 04, 20:32:40 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jei rašote postą, nerašykite jo tam, kad tik parašyti apie  ff , nepadarykit mišraines vėl iš temos :D Informacija pateikta išsami, tačiau dar šiek tiek pasipildys nakvynės foto, autobuso ir t.t. Visada laukiami geri ir racionalūs pasiūlymai. Gerų bendravimų ir nemiegokite, tokios kelionės tikrai nebus kartojamos kitą met ar kažkaip kitaip ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 21, 03:16:36 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vykstančių anketiniai duomenys (SKUBU)
« Atsakymas #3: 2007 Birželio 21, 13:33:57 »
Laukiu privačios žinutės forma visų užsiregistravusių Vardo, Pavardės, Gyvenamosios vietos adreso, Mob nr.
Tas reikalynga užsakant viešbutį, tel nr reikalyngas man. Per kelias valandas reikai surinkti duomenis. Tad kas turit ryšių vienas su kitu- perspėkit kad tai labai svarbu.

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
sweiki, kada paskutine diena pasakyt?? nes as ir pusbrolis dar reiskiu nora vaziuoti. jis su mama pasikalbes, o as su pinigine  :D :)

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19552
    • Žiūrėti profilį
Reikia apsispresti staigiai.Jei nori ko smulkiau suzinoti, bet siaip viskas labai smulkiai aprasyta (+)Rasyk Bajorui arba man.Jei duosi uzstata uz kelione siandien tai tikrai papulsi i laiminguju tarpa.Minimalus ustatas uz zmogu 150Lt.Paskutines minutes pasiulymo cia tikrai nebus.Kas apsispres vaziuoti paskutine diena, bilietai brangs ;) Na manau koky 10 procentu tikrai.Bet vis tiek pigiau nerasite tokios keliones ir dar tai, kad jinai per iseigines (+)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs av998

• Įrašai: 539
    • Žiūrėti profilį
as sestad pasakysiu tiksliai arvaziuoju. tikiuosi viska pavyks susiderint  :)

Neprisijungęs Gramatnas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
mes lekiam i situ isvyku (o)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
new info pirmos žinutės apačioj. Aplamai stebėkit tema (+)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 22, 15:06:50 sukūrė bajoras »

Neprisijungęs Gramatnas

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
bajorai, mano vietos lieka dvi uz kurias daves pinigus, ta trecia lieka laisva, nesigauna zmogui su laiku :-{

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
bajorai, mano vietos lieka dvi uz kurias daves pinigus, ta trecia lieka laisva, nesigauna zmogui su laiku :-{
pataisyta ;)

Kiek zinau Lenkijoj POZNANEJ yra super didelis naudotu ir nauju daliu turgus? Ka darom? Bandom prasukti? Ar verta? Neaisku ka varuotojas pasakytu ir kiek + prie kainos uz kilometraza...
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Birželio 23, 02:04:19 sukūrė bajoras »

Evaldas

• Svečias
Aš tik pirmadienį varau pas viršininką laisvų dienų maldauti :(

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
A tai pirmadienis darbo diena ar ne?  :V
Praradau orientacija jau  :D :D

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blin del autiko tokie dalykai: Atvaziuojam penktadieni ant pietu i Ingolstata, autikas privalo stoveti 8val. Tada vakare vaziuojam nakvynei i stilium baznytkaimi. Ryte bruzinam atgal i Ingolstata ir ten autikas vel tures stoveti 8val pries kelione... ka veikt antra diena tam ingolstate? :D Suprantu kad muziejuj uztruksim ~3val bet ka veikt dar 5val? :D

Yra varijantas pigesnis del nakvynes- Ingolstate yra kempingas rimtas su visais "pribimbasais" galime jame likti nakvoti- reiktu palapines tureti, be to butu gerokai pigiau. Dusai zinoma yra. Tada issiprendzia prastovu problemos ir sestadieni galetume po muziejaus vaziuoti link namu ir kur nors kitur pastoveti ir pasibastyti...

Ka daryt? Baznytkaimio dyzdio miestelio nakvyne ar Ingolstato kampingas?

Neprisijungęs epal

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
Jamam mums smagiausia varianta (aa). Isvyka gamtoje   ;) Nor man tinka belekaip :s kad tik kelione butu  :O

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
man kempingas ir netrugdytu, sake jis lyg rimtai paruostas. Viskas butu OK su ta nakvyne tam baznytkaimy, bet blin ka mes veiksime po muziejaus (sestadieni) vel 8 val kai autikas turi stoveti :E

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
O tai kaip cia yra? Tipo pailsejes autikas po nakties, nuvaziaves 84km vel turi stoveti 8val.?? Biski nesuprantu kokia to stovejimo esme? Na kempingas mums neblogai, taciau neturesiu visu rakandu kurie kempingui privalomi, teks pirkti - tada neapsimoka.Na nzn... Man del tu prastovu kazkokia mistika cia...

Neprisijungęs zilvyc

• Įrašai: 171
    • Žiūrėti profilį
ka veikt ten tai rasim tekilos butelaitis ar brendziukas su kavute :D na zodziu susipazinsim :) ,man svarbiause kad kelione butu (aa)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na as ir ne furistas, po joniniu kalbesiuos kas ir kaip, nes ir nelabai suprantu kam ta prastova... Seip as turiu daugiau visko kempingui, gal daug ten yra... draugiskai vaziuojam, draugiskai ir pasidalintume ;) :D Na bus matyti, as tik nusvieciu situacija ir perduodu tai ka man sake...

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
P.S. As cia gal daugiau tik informacinio pobudzio: MB Sprinter galima paimti, na bajoras zino apie ka as, bet tai kai kaina pasake 1.60lt uz km + antro vairuotojo samdymas, tai taip biski atsipalaidavau... O dar vis delto tai ne atobusas ir vietu daug maziau.... Kainos tai  (!?)... Taip paemus, jei turi automobili patogesni, 4 asmenims po EU pakeliauti tikrai pigiau.

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nesileiskit i krastutinumus.Organizuoja Bajoras, ir tegul derina viska, apsvarsto.Apsieme sita nasta, tegul laiko dabar sunku kryziu ant peties ;)Jam reikia tik palaikymo ir nusu solidarumo.Beto jau viskas apspresta, surasta.Ner ko cia metytis, ir ieskoti kaip sutaupyti 20Lt. t.y. desreles porcija Vokietijoje :-] .Svarbiausia vienybe, ir organizatoriaus moralinis ir visokeriopas palaikymas. (+) Jei zmogus sugebejo jau tiek pramusti, tai viskas turetu eiti kaip sviestu patepta.
P.S. Visiems niekada neitiksi. (!?) :D
Kolekcija

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Gut, tik pries keleta dienu tai butu gerai zinoti, kiek sumuštekų susitepti, kokia šubkę isimesti, kiek GB muzikos pasiimti.  :D

Prisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Demesio vykstantiems
Kai prisedate prie interneto, visada pasiskaitykite pirmaja Bajoro zinute apie kelione (+)
Kolekcija

Evaldas

• Svečias
Jofana, aš kaip visada vėluoju. Man tik penktadienį sprendžiasi klausimai dėl laisvų dienų. Sorry.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
Jofana, aš kaip visada vėluoju. Man tik penktadienį sprendžiasi klausimai dėl laisvų dienų. Sorry.

tau jau ne pirma karta  visada "sprendziasi paskutine diena", bet vistiek nevaziuosi is kart jau daba galiu pasakyt :)