1. Laikas
1.1. 2007-10-26 d. 20 val.
2. Vieta
2.2. Dar nenustatyta del neaiškaus žmoniu skaiciaus, bet tikrai manau sugebesim rasti kur nutupti ir rasti ekrana, kad butu galima peržiūreti medžiagą.
2.3. Vietos HM pradesim ieškot trečiadienį į pavakarę, kai nors kaškiek matysis dalyviu skaičius (turintis pasiūlymų dėl vietos - rašykite, o jeigu turite nuosavą kabaką - tiesiog nesikuklindami pakvieskite ten
)
3. Programa
3.1.
20 val jau būname visi susirinkę3.2. Kadangi visi matemės labai "seniai" ir vienas kita vos pamenam - leidziam nuvilnyti pirmajai pokalbiu bangai, nedrąsiai priėjusiai barmenei su didelemis akimis pateikiamas pirmas užsakymas.
3.3. Iki 21 val pavalgom, kitaip sakant suvartojam pirmaji užsakymą, tuo tarpu prie mūsų jungiasi vėluojantys arba negalintys atvykti laiku
3.4. Nuo 21 val. peržiūrim medžiagą, dalinamės įspūdžiais, diskutuojam, pasakojam būtas ir nebūtas istorijas apie savo automobilio trauka ir t.t.
3.5. Panašu kad jau ateina ir praeina 22 valanda.... Kadangi barmenė kuo toliau tuo drąsiau prie mūsų prieina ir jos akys jau ne tokios dideles (o pastebėjot? - ji jau ir pagražėjusi kai kam !) pateikiam jai jau rimtesnių užsakymų
3.6. Vartojam tolydzio vis rimtėjančius užsakymus (barmenė jau visiem labai grazi, 5 žmonės ja jau įsimylėjo ir peršasi......)
3.7. Kitą dieną klausomės draugų pasakojimų kas vyko vakar ir vis bandai suprasti kodėl vedei barmenę kuri kažkodėl jau ir nebe tokia graži.........
4. Pastabos kita informacija
4.1. Kadangi ketvirtadienis yra meetu diena, tai klubų atstovai, ketinantys dalyvauti hard meete iš saviskių gauna filmuotas, fotografuotas medžiagas, tvarkingai įsirašo į cd ir atsineša į hard meetą, kur vėliau viską bandysim peržiūrėti.
4.2. Labai svarbu
NEVËLUOTI ! kadangi gali atsitikti ir taip, kad pavėluotai atsinesta jūsų medžiagą nesugebėsime įžiūrėti (kodėl? todel, kad barmenė bus (jau bus) labai graži ir nustelbs visų dėmėsį)
4.3. Jeigu esate "nindzė" arba "jean clod van dam (ar kaip jis ten?
)" - neikite, nes mes jūsų bijome! Mes už taiką pasaulyje ! Visas "karate", "spaider meno" ir kitas tabletes palikite namuose. Kulkosvaidziai, granatos net ir bytukės draudžiami dalykai renginio metu!.
4.4. Jeigu devėsite rūbus su savo klubo, mėgstamo auto modelio ar kita atributika - visi tai supras ir jūs papuošite mūsų susitikimą.
5. Registracija
5.1. Nikas (ar vardas)
5.2. + skaičius žmonių kurie atvyks kartu su jumis (turime galvoje zmona/vyras/draugas/draugė/mociutė/senelis..... arba visi sitie išvardinti asmenys vienu metu tik ne "nindzes" ir ne "kileriai"!)
5.3. Nusiteikimo dalyvauti lygis:
5.3.1.
- ateisiu, gal net su kuom nors ir pabendrausiu jeigu mane labai jau snekins......
5.3.2.
- ateisiu, pabusiu truputi, pašnekinsiu ka nors truputi......
5.3.3.
- ateisiu, bendrausiu su visais, klausysiu, pasakosiu, sakysiu tosta (nebutinai aisku, cia pagal kiekvieno poreiki).
5.3.4.
- tikrai busiu, tikrai dalyvausiu aktyviai, na o veliau, ko gero piršiuos gražiai/gražiam barmenei/barmenui (irgi pagal poreiki...)
6. Dalyvio privalomi pareiskimai ir patvirtinimai (kartojam visi horu garsiai ir prie liūdininkų):
6.1. Aš - jeigu
vartosiu svaigalus atvyksiu be auto ir išvyksiu su taksi, arba mane kas nors pasiims, arba pareisiu/parbėgsiu/paršliausiu/teleportuosiuos namo pats.
6.2. Aš - ne
nindzė;
6.3. Aš - ne
Rembo;
6.4. Aš - ne
Dzidajus is "Star Wars";
6.5. Aš - ne
ateivis is filmo "Predator"6.6. Aš - ne
pokemonas/digimonas ir ne evoliucinuoju i
"killermona", "nindzemona", "spaidermenmona" ir kitus " monus pavartojęs atitinkamų skyščių.
6.7. Aš -
ginklus ir
daigtus panašius i ginklą palieku namie.
6.8. Aš - ateisiu
linksmai ir
smagiai praleisti laiko.
Su pagarba renginio organizatoriai:
BajorasBiesas