Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: HM skirtas 2007-10-21 auto meeto kovoms atminti ir pergalėms pažymeti.  (Skaityta 4336 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
1. Laikas

1.1. 2007-10-26 d. 20 val.

2. Vieta

2.2. Dar nenustatyta del neaiškaus žmoniu skaiciaus, bet tikrai manau sugebesim rasti kur nutupti ir rasti ekrana, kad butu galima peržiūreti medžiagą.
2.3. Vietos HM pradesim ieškot trečiadienį į pavakarę, kai nors kaškiek matysis dalyviu skaičius (turintis pasiūlymų dėl vietos - rašykite, o jeigu turite nuosavą kabaką - tiesiog nesikuklindami pakvieskite ten  ;) )

3. Programa

3.1. 20 val jau būname visi susirinkę
3.2. Kadangi visi matemės labai "seniai" ir vienas kita vos pamenam - leidziam nuvilnyti pirmajai pokalbiu bangai, nedrąsiai priėjusiai barmenei su didelemis akimis pateikiamas pirmas užsakymas.
3.3. Iki 21 val pavalgom, kitaip sakant suvartojam pirmaji užsakymą, tuo tarpu prie mūsų jungiasi vėluojantys arba negalintys atvykti laiku
3.4. Nuo 21 val. peržiūrim medžiagą, dalinamės įspūdžiais, diskutuojam, pasakojam būtas ir nebūtas istorijas apie savo automobilio trauka ir t.t.
3.5. Panašu kad jau ateina ir praeina 22 valanda.... Kadangi barmenė kuo toliau tuo drąsiau prie mūsų prieina ir jos akys jau ne tokios dideles (o pastebėjot? - ji jau ir pagražėjusi kai kam !) pateikiam jai jau rimtesnių užsakymų  ;)
3.6. Vartojam tolydzio vis rimtėjančius užsakymus (barmenė jau visiem labai grazi, 5 žmonės ja jau įsimylėjo ir peršasi......)
3.7. Kitą dieną klausomės draugų pasakojimų kas vyko vakar ir vis bandai suprasti kodėl vedei barmenę kuri kažkodėl jau ir nebe tokia graži.........

4. Pastabos kita informacija

4.1. Kadangi ketvirtadienis yra meetu diena, tai klubų atstovai, ketinantys dalyvauti hard meete iš saviskių gauna filmuotas, fotografuotas medžiagas, tvarkingai įsirašo į cd ir atsineša į hard meetą, kur vėliau viską bandysim peržiūrėti.
4.2. Labai svarbu NEVËLUOTI ! kadangi gali atsitikti ir taip, kad pavėluotai atsinesta jūsų medžiagą nesugebėsime įžiūrėti (kodėl? todel, kad barmenė bus (jau bus) labai graži ir nustelbs visų dėmėsį)
4.3. Jeigu esate "nindzė" arba "jean clod van dam (ar kaip jis ten? :D )" - neikite, nes mes jūsų bijome! Mes už taiką pasaulyje ! Visas "karate", "spaider meno" ir kitas tabletes palikite namuose. Kulkosvaidziai, granatos net ir bytukės draudžiami dalykai renginio metu!.
4.4. Jeigu devėsite rūbus su savo klubo, mėgstamo auto modelio ar kita atributika - visi tai supras ir jūs papuošite mūsų susitikimą.

5. Registracija

5.1. Nikas (ar vardas)
5.2. + skaičius žmonių kurie atvyks kartu su jumis (turime galvoje zmona/vyras/draugas/draugė/mociutė/senelis..... arba visi sitie išvardinti asmenys vienu metu tik ne "nindzes" ir ne "kileriai"!)
5.3. Nusiteikimo dalyvauti lygis:
5.3.1.  (aa) - ateisiu, gal net su kuom nors ir pabendrausiu jeigu mane labai jau snekins......
5.3.2.  (aa) (aa) - ateisiu, pabusiu truputi, pašnekinsiu ka nors truputi......
5.3.3.  (aa) (aa) (aa) - ateisiu, bendrausiu su visais, klausysiu, pasakosiu, sakysiu tosta (nebutinai aisku, cia pagal kiekvieno poreiki).
5.3.4.  (aa) (aa) (aa) (aa) - tikrai busiu, tikrai dalyvausiu aktyviai, na o veliau, ko gero piršiuos gražiai/gražiam barmenei/barmenui (irgi pagal poreiki...)

6. Dalyvio privalomi pareiskimai ir patvirtinimai (kartojam visi horu garsiai ir prie liūdininkų):

6.1. Aš - jeigu vartosiu svaigalus atvyksiu be auto ir išvyksiu su taksi, arba mane kas nors pasiims, arba pareisiu/parbėgsiu/paršliausiu/teleportuosiuos namo pats.
6.2. Aš - ne nindzė;
6.3. Aš - ne Rembo;
6.4. Aš - ne Dzidajus is "Star Wars";
6.5. Aš - ne ateivis is filmo "Predator"
6.6. Aš - ne pokemonas/digimonas ir ne evoliucinuoju i "killermona", "nindzemona", "spaidermenmona" ir kitus " monus pavartojęs atitinkamų skyščių.
6.7. Aš - ginklus ir daigtus panašius i ginklą palieku namie.
6.8. Aš - ateisiu linksmai ir smagiai praleisti laiko.

Su pagarba renginio organizatoriai:
Bajoras
Biesas
(h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Registracija
« Atsakymas #1: 2007 Spalio 23, 10:20:18 »
Registracija:

1. Biesas (+) + 1 ?  (aa) (aa) (aa) (aa) (audi klubas- kaunas)
2. Bajoras (+) +1 (aa) (aa) (aa) (aa) (audi klubas- kaunas)
3. kadmin  (+)  (aa) (aa) (aa) (aa) (audi klubas-kaunas)
4. Mazhylis (+)  (aa) (aa) (aa) (aa) (audi klubas-kaunas)
5. Rotario (+)  (aa) (aa) (aa) (aa) ( MB klubas - Jonava )
6. Norvegas (aa) (aa) (aa) (aa) (audi klubas-kaunas)
7. Audis (+)  (aa) (aa) (aa) (aa)  (4žiedų klubas)
8. Edvis (+)  (aa) (aa) (aa) (aa) (4žiedų klubas)
9. Remis (+) (aa) (aa) (aa) (aa) (4žiedų klubas)
10. Ablavas (+) (aa) (aa) (aa) (aa)
11. Diana  (+)  (aa) (aa) (aa) (aa) (4 žiedų klubas)
12. Aušra  (+)  (aa) (aa) (aa) (aa) (4 žiedų klubas)
13. Tagas +1 (aa) (aa) (aa) (aa) (auto.banginiai- kaunas)

į registraciją įtrauksime tik teisyngai užsiregistravusius, kaip ir pateiktam pvz bei registracijoje tad nesuprantamom kalbomis nerašykite (-)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 25, 01:47:42 sukūrė bajoras »

wajdaz

• Svečias
sveiki visi.sove tokia mintis man, jei dar nezinoma vieta kur susirinkt-girdejau atsinaujines baras AJAX ozeskienes gatvej. ten jau seniau buvo projektorius,muzika ir t.t dar nebuvau jame uzsukes as bet ten nera didelis jis,jaukus jei iseitu ten su barmene susneket penktadienio vakarui tai manau visai puiki vieta butu.Ir kainos ten tikrai zemos buvo bent jau vasara  :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
gal kontaktaus galima?

DM, abejoju ar visi jumora supras :D
Dimania, kokios problemos? Vos keli zmones buvo is Vilniaus AM, dabar vel pasyvus ?!? Kazka blogai siulom ar kur saknys?

Neprisijungęs Dimania

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2866
    • Žiūrėti profilį
nu as asmeniskai tai dirbu penktadieni iki 22.00 ir sestadieni nuo 9.00 iki 15.00
tai kazkaip ne labai iseina

tagas

• Svečias
Tagas
+1
 (aa) (aa) (aa) (aa)

Aš - jeigu vartosiu svaigalus atvyksiu be auto ir išvyksiu su taksi, arba mane kas nors pasiims, arba pareisiu/parbėgsiu/paršliausiu/teleportuosiuos namo pats.
 Aš - ne nindzė;
 Aš - ne Rembo;
 Aš - ne Dzidajus is "Star Wars";
 Aš - ne ateivis is filmo "Predator"
 Aš - ne pokemonas/digimonas ir ne evoliucinuoju i "killermona", "nindzemona", "spaidermenmona" ir kitus " monus pavartojęs atitinkamų skyščių.
 Aš - ginklus ir daigtus panašius i ginklą palieku namie.
 Aš - ateisiu linksmai ir smagiai praleisti laiko.
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 23, 23:46:28 sukūrė tagas »

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
chebra, jei derinam kokius renginius kaune, duokit mano užklausas kur norime, aš gi pagal savo seną darbą galiu gauti kokių nors privilegijų. Jei yra noras, tai visada laukiu tokių naujienų. Aš dalyvauju šeštadienį  (+)

Leshyj

• Svečias
Sveiki visi! Del Vilniaus galiu paaiskinti-greiciausiai mazai zmoniu buna todel kad visi meetai buna tik Kaune  :( Mielai sudalivauciau renginiuose, bet darbas ir laikas....... :/ Tad mano nuomone galetu but daugiau renginiu sostinei  :D

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi! Del Vilniaus galiu paaiskinti-greiciausiai mazai zmoniu buna todel kad visi meetai buna tik Kaune  :( Mielai sudalivauciau renginiuose, bet darbas ir laikas....... :/ Tad mano nuomone galetu but daugiau renginiu sostinei  :D
buna tu renginiu ir sostinei tik reikia sekti naujienas ir tiek :P  (be)

Neprisijungęs ( Ablavas )

• Įrašai: 278
    • Žiūrėti profilį
nu seip ir as zadu buti gal vienas gal su seima :)    Ablavas (+) (aa) (aa) (aa) (aa)
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 23, 22:02:10 sukūrė ablavas »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Tagas
+1
 (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa)

6.1. Aš - jeigu vartosiu svaigalus atvyksiu be auto ir išvyksiu su taksi, arba mane kas nors pasiims, arba pareisiu/parbėgsiu/paršliausiu/teleportuosiuos namo pats.
6.2. Aš - ne nindzė;
6.3. Aš - ne Rembo;
6.6. Aš - ne pokemonas/digimonas ir ne evoliucinuoju i "killermona", "nindzemona", "spaidermenmona" ir kitus " monus pavartojęs atitinkamų skyščių.

Saunuolis, taciau irasysiu kai suteiksi pilna informacija apie dalyvavima kaip ir visi ;) Taip aiskiau bus ir mums ir kitiems ;)

tagas

• Svečias
Tagas
+1
 (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa) (aa)

6.2. Aš - ne nindzė;
6.3. Aš - ne Rembo;

Saunuolis, taciau irasysiu kai suteiksi pilna informacija apie dalyvavima kaip ir visi ;) Taip aiskiau bus ir mums ir kitiems ;)

jau geriau ? jei ne tai konkreciai pasakyk kur blogai ka parasiau?:)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
na kad cituoji tai nieko gero :D mums reikia ir is kokio klubo esi, gi ne visi cia yra is audi klubo bei kauno ;) o extrasenso amato nemoku :D

hacker

• Svečias
Sveiki

Su mielu noru atlekciau, gaila esu i gimtadieni uzkviestas  :/

tagas

• Svečias
o dieve aukstielninkas :D na gerai gerai

Tagas
+1
 (aa) (aa) (aa) (aa)

Bangietis, Kaunas   

Aš - jeigu vartosiu svaigalus atvyksiu be auto ir išvyksiu su taksi, arba mane kas nors pasiims, arba pareisiu/parbėgsiu/paršliausiu/teleportuosiuos namo pats.
 Aš - ne nindzė;
 Aš - ne Rembo;
 Aš - ne Dzidajus is "Star Wars";
 Aš - ne ateivis is filmo "Predator"
 Aš - ne pokemonas/digimonas ir ne evoliucinuoju i "killermona", "nindzemona", "spaidermenmona" ir kitus " monus pavartojęs atitinkamų skyščių.
 Aš - ginklus ir daigtus panašius i ginklą palieku namie.
 Aš - ateisiu linksmai ir smagiai praleisti laiko
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Spalio 25, 00:57:55 sukūrė tagas »

Neprisijungęs Kosminis

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
bus kosminis H klubas straipsnio neprisimenu pagal kuri dalyvausiu, bet isvaziuosiu pats, savo jegom ir SAUGIIIIIAAAAiiiiiii.

6.2. Aš - nindzė;
6.3. Aš - Rembo;
6.4. Aš - Dzidajus is "Star Wars";
6.5. Aš - ateivis is filmo "Predator"
6.6. Aš - pokemonas/digimonas ir ne evoliucinuoju i "killermona", "nindzemona", "spaidermenmona" ir kitus " monus pavartojęs tirstuju rukalu:D:D:D (joke).
6.7. Aš - ginklus ir daigtus panašius i ginklą palieku automobilio bagazineje.
6.8. Aš - ateisiu linksmai ir smagiai praleisti laiko, jei tik niekas nekibs i atlapus :D :D :D (irgi Dziaukas)

P.S. is HK tikrai bus zmogeliuku, min kurie 8 tai tikrai, tik visi nedrasus ir neuzsiregistruoja cia

Just4Fun

• Svečias
ateisiu as-  just4fun, [H]-klubas, kosminiuj kompanija palaikyti kad niekas nenuskriaustu jo  :D namo vaziuosiu savo transporto priemone :) jokio alkoholio  (-)

Mindecito

• Svečias
ir as ten but noreciau, prasyciau mane uzrasyti
Mindecito (+)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
INFORMUOJAME,KAD PERZIURA VYKS KAUNE ESANCIAME"FORTO BARE" (JONAVOS.G 260) PERZIUROS LAIKAS 20-21VAL.,PO PERZIUROS VAKARELIS.
 RINKTIS PRADESIM 19.30

Neprisijungęs Edvis

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
INFORMUOJAME,KAD PERZIURA VYKS KAUNE ESANCIAME"FORTO BARE" (JONAVOS.G 260) PERZIUROS LAIKAS 20-21VAL.,PO PERZIUROS VAKARELIS.
 RINKTIS PRADESIM 19.30

Tai ten gal "SPORTO BARAS"? :D

E1000_Red_Maicra

• Svečias
 RINKTIS PRADESIM 19.30

vakarelis tan pat?

Just4Fun

• Svečias
Just4Fun beisruosdamas krepsinio maciuj su scorpion klubu treniruoteje buvo nukautas ir del daugybiniu kuno suzalojimu atvykti negali  ;)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
O kur butu galima pamatyti ar parsisiusti foto ir sio Auto meet'o? desim i koki serveri laikinai?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
servas yra, tik zmones pasyvusant foto talpinimo :(

Adres: ftp.kuc.lt
user: audiclub
pass: audi2007