Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Draugiskas meetas Audi vs BMW traukos lenktynes ATASKAITA, REPORTAZAI, ISPUDZIAI  (Skaityta 45218 kartus)

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
ir dar viena turbut sita, bet pasislepus

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19572
    • Žiūrėti profilį
o cia turbut volume13 su savo sexualiausia audi a3 ir mmmm :)
3,7 VS 1,9  :H :H :H tik per keleta korpusu, ne daugiau (be)
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 27, 00:24:17 sukūrė Drag0n »

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
nu cia bmw pries bmw ir ant galo as su savo audi 100 pries audi100q. kaip jos letai vaziuoja :-]

http://www.youtube.com/watch?v=60u8bfGm6xo
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 26, 23:55:33 sukūrė Drag0n »

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
as jau makaluojuos :D galvojau kazkas su s klases atvaziaves, bet ziuriu kad visos a buvo

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Tas bmw kur prie jauneli tai 4.4
Aciu uz grazia mano fotke  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
oho,ten 4,4  ? as ji nuo 180 vyjausi...

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Na va , ir su manim bent pora filmukų yra  ff  (y) Gerai , kad tik startas matosi... :D

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Na va , ir su manim bent pora filmukų yra  ff  (y) Gerai , kad tik startas matosi... :D

Bet masinyte tavo liux atrode :) Kai pries tai maciau tik fotkese, tai maniau, jog fotoshopas gelbeja, bet vakar pamaciau, kad tikrai ispudingai atrodo  (aa)  (h)

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kas prie Vilnieciu valge saslykus ir neatidave OMARUI po petaka, tutrekit sazines, zmogus visa nakty stradalino, siuntinejo SMS "kur mano babkes".Jei neatiduosit, sake kita karta padarys Jums siurpriza (+) :-]
Kolekcija

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
haha:))) kiek su tais saslais prisizvengem :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį

:-] :-]

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Kas prie Vilnieciu valge saslykus ir neatidave OMARUI po petaka, tutrekit sazines, zmogus visa nakty stradalino, siuntinejo SMS "kur mano babkes".Jei neatiduosit, sake kita karta padarys Jums siurpriza (+) :-]

Pas tą ciuckį kreipkis, jis tikrai ant pitako surijo... :D :D :D Aš tai jį į teismą paduosiu, už tyčinį sužalojimą... :[ :-] :D :D :D

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį

Pas tą ciuckį kreipkis, jis tikrai ant pitako surijo... :D :D :D Aš tai jį į teismą paduosiu, už tyčinį sužalojimą... :[ :-] :D :D :D

apie sita kalbi? :D http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=2435.msg205171#msg205171

beje man idomu, kada saskaita uz pervaza atsius, ten kameros tai stovejo kiek maciau

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį

apie sita kalbi? :D http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=2435.msg205171#msg205171

beje man idomu, kada saskaita uz pervaza atsius, ten kameros tai stovejo kiek maciau

Jooooo, šitas.... :G Matai kaip būna, padaryk gerą, tai tau atsilygins su kaupu... :D :D :D matyt mano pirštas skanesnis buvo nei šašlas... 8-P :G :D :D
Aš irgi pažiūrėjau, nu turėtumėm man rodos gauti per 10d.... ff Smagu, dar fotkių turėsim atsiminimui....Įspūdinga kelionė bus... (aa) :D :D :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Su ciuckiu neiseis sutarti, jis pakartojank ikando i pirsta ;) na cia jo sazines reikalas :D Gerai tiem ciuciukams, saslyko pririja :-]
Kolekcija

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
Su ciuckiu neiseis sutarti, jis pakartojank ikando i pirsta ;) na cia jo sazines reikalas :D Gerai tiem ciuciukams, saslyko pririja :-]

Įdomu, kurioj vietoj pas jį sąžinė.... :D :D :D :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Vien i Ji paziurejus matosi, kad tikras istikimas ciucis  :)
Kolekcija

Neprisijungęs voisniz

• Įrašai: 2564
    • Žiūrėti profilį
ir kaip voisniui sekesi draguoti su 30kg subu? :D
sudas... :( slegio reguliatorius knisasi, duju maisytuvas taipogi visa reikala gadina...

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
ir kaip voisniui sekesi draguoti su 30kg subu? :D
sudas... :( slegio reguliatorius knisasi, duju maisytuvas taipogi visa reikala gadina...

galvojau bus geriau :P isvis galvojau kad man be sansu ten pries kazka stot :) bet tas 1kw padeda :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 27, 09:44:26 sukūrė Drag0n »

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Pas mane interkulerio radiatorius kiauras, ir nesiskundziu :D vietoj 1.8 Bar pucia tik 1.5  (+) gerai kai slegis nueina pro sona :A :D :D :D
Kolekcija

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį