Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Draugiskas meetas Audi vs BMW traukos lenktynes ATASKAITA, REPORTAZAI, ISPUDZIAI  (Skaityta 45216 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs powliuz

• Įrašai: 3533
    • Žiūrėti profilį
124kw ;) padangos persiauros uzsimontawau uzsikasdawau is wietos net neisgazawes  :[

As to pacio norejau klaust :) Tik galwojau gal taupo padangas :) Siaip grazi ceske, ir ejo teisingai dyzeliukas ;)

Neprisijungęs Isprotejas

• Įrašai: 271
    • Žiūrėti profilį
galetu ir geriau ejt jau pripratau  :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Jauneli, gavos taip, kad veze pusbratkis, as pakeleivis buvau :) o stovem mes jei is starto pozicijos ziurint kairej pusej ~50 metru nuo starto. supranti, norint kazka suorganizuot tarkim foto sesija ar dar kazka reikia pries tai bent uzuomina numest... tarkim forume ar pan. nes mes pabuvom gal kokia valandziuke ir islekem i poligono miska saslo pasikept, nes beproto salta buvo ant to tako ziuret kaip kas... man tai geriausia kova buvo kai standartas ejo su ta balta bulka ir jie apylygiai vaziavo... vo cia buvo vaizdas  :H :G o siaip tai Egio astunke stovejo kitoj pusej ~ 50 metru nuo musu. Labai gerai tavo ratukai ziuris ;) (+)

as pamaciau stam'a su fotiku ir pagimdziau minty vietoi...beje draginau su zieminem padangom :)

Neprisijungęs Vyckiokas

• Įrašai: 140
    • Žiūrėti profilį
dabar visi kas dalivavo visi prisijunge :D

Neprisijungęs Isprotejas

• Žiūrėti profilį
as is gaiziunu tik 19h iswaziawau :D

Neprisijungęs Vyckiokas

• Žiūrėti profilį
kai pradejo rinktis kasdieniai dragistai :D

Neprisijungęs Isprotejas

• Žiūrėti profilį
nu jo :D bet renginukas tikraj geras buwo  (aa)

Neprisijungęs Vyckiokas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Grishman

• Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Yspudziai.. nuo vakar 5pm iki siandien 12pm surinkinejau bulviavoza, su tikslu nulekt ten...

http://www.showyourmedia.com/files/1225035206.JPG

matot bala po snukiu? Tai va- apsisiko hidraulika..

nekenciu bulviavozo, bo ans is manes saiposi (i) :A :D

krc, nei miegojes, nei dalyvaves.. na, tik gal, kad darbo taip nemazai visai padariau..
Uzuojauta - zinau, ka tai reiskia ff :D

Neprisijungęs Isprotejas

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Vytciunia

• Įrašai: 153
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Bet as stebejausi kaip tie dyzeliai eina....

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
ir kuri gi masina cia laimejo? :V

pasiekus 160 buvau aplenktas V8 :)

Neprisijungęs Isprotejas

• Žiūrėti profilį
isprotejas c4 visur dominuoja :D

nuo dwieju gawau  :-]
Nuo ko?

nuo bmw 5 4,4l :D nuo kregzdes 2l plytos  bet ant greicio isduriau compacto 2,3 , ir pamirsau kad nuo audi coupe gawau :D
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 26, 22:11:07 sukūrė Isprotejas »

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
uz atsakyma pralaimetojo foto :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 26, 22:08:39 sukūrė Drag0n »

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
man su tuo maserati tai idomiai buvo is pat pradziu atrodo,kad nieko ten ji ypatingo netraukia,bet kai poto meta begi is 2 i trecia taip ziauriai rauna is vietos,jokiu sansu pagauti... nors cia video tai atrodo,kad apylygiai varom, ech gerai ta mano audi traukia  :-] :D

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
man su tuo maserati tai idomiai buvo is pat pradziu atrodo,kad nieko ten ji ypatingo netraukia,bet kai poto meta begi is 2 i trecia taip ziauriai rauna is vietos,jokiu sansu pagauti... nors cia video tai atrodo,kad apylygiai varom, ech gerai ta mano audi traukia  :-] :D

tai aplenkei? :V

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį

tai aplenkei? :V
nea,pralosiau,tris kart bandem tris kart gavau. nera ka noreti,ten visai kita kategorija,masina zymiai lengvesne ir arkliu daugiau negu pas mane. ta masina greitesne mazdaug sekunde uz mano.

Neprisijungęs vaidošiusss

• Įrašai: 169
    • Žiūrėti profilį
nu idomiai tas maserati vaziuoja :D jis mane pasigavo  ant betonkes. kazkur prie 180