Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Draugiskas meetas Audi vs BMW traukos lenktynes ATASKAITA, REPORTAZAI, ISPUDZIAI  (Skaityta 45571 kartus)

Neprisijungęs mmmmm

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
cia pora bmw
su tuo bmw man sunkiai sekesi kovoti,tai jum miela panele butu isvis nekas...  :)

Aš norėjau tą bemsą pakviest, EGZ 888, ale signalas mano neveikia, :A o pati prieiti kažkaip nedrysau, galvoju kaip pasiųs mane kur nors... :D :D

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
mmmmmm, gerai tavo aštunkė važiuoja  8:8 nesuprantu, kaip taip is starto ji eina, man atrodo mano tokia nerangi is vietos  :V o i tavo ziurint atrodo kai su mechanika  Oo)

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
mmmmmm, gerai tavo aštunkė važiuoja  8:8 nesuprantu, kaip taip is starto ji eina, man atrodo mano tokia nerangi is vietos  :V o i tavo ziurint atrodo kai su mechanika  Oo)
o kaip tu vaziuoji,ant D? As tai su triptronicu,gal todel... Nors ir laika gera parode,6.3s 0-100, nors pagal gamyklinius parametrus lygtais per 7s isibegeja...

Neprisijungęs zemuogyte

• Įrašai: 147
    • Žiūrėti profilį
Sudas ant D vaziuoti, as pati isitikinau, su triptroniku kur kas geriau. Vaziavau su D todel ir gavau nuo omaro  :[ :[ :[ :[ :[ :[ :[

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
o kaip tu vaziuoji,ant D? As tai su triptronicu,gal todel... Nors ir laika gera parode,6.3s 0-100, nors pagal gamyklinius parametrus lygtais per 7s isibegeja...

Esu megines ir taip, ir taip... didelio skirtumo nejauciau. zodziu gyvibinga taviske ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 27, 14:54:58 sukūrė markou »

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
cia pora bmw
su tuo bmw man sunkiai sekesi kovoti,tai jum miela panele butu isvis nekas...  :)

Aš norėjau tą bemsą pakviest, EGZ 888, ale signalas mano neveikia, :A o pati prieiti kažkaip nedrysau, galvoju kaip pasiųs mane kur nors... :D :D

Aš žinau kad galėčiau gauti nuo jo, bet prieš tai aš jį žvilgsniu apraminčiau, spakajų gautų ir šlaiužtų iš paskos... (r)  :D :D :D :D :D o kokia aš optimistė...šiais laikais optimizmas gerai... :G

Bet ir su tuo tiptronic'u irgi reikia mokėti važiuoti, tai jei gerai įvaldęs, tai geriau lėks nei ant D...Tikrai bus skirtumas... :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Spalio 27, 14:56:09 sukūrė patrakusi »

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį

Esu megines ir taip, ir taip... didelio skirtumo nejauciau. zodziu gyvibinga taviske ;)
dekuj,dekuj,stengsimes neapleisti  :) ;)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
patrakusi, reikia Omaro klaust del nuotrauku, jo draugelis nemazai pripyskino.

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
patrakusi, reikia Omaro klaust del nuotrauku, jo draugelis nemazai pripyskino.

Ai tiesa, tas su Omaru buvo...Amžina sklerozė man... :D :D :D reiks prievartauti aną... :D

Neprisijungęs volume13

• Audi klubo prezidentas
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 19573
    • Žiūrėti profilį
As tai drasiai stojau pries maserati :D sakau kiek pas tave KW sako N sakau pas mane 81 Kw Jis nusisypsojo :) sakau varom  ant drago :D sako dafai :D foto jau matete :) faktas yra faktas, taip lekiau, kad net stabdyti reikejo ties 400 metru:D
Jei keliaujate po pasaulį, prisidėkite prie kolekcijos! :
Kolekcija

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
cia turbut DM naujasis "gaidukas" kaip jis pats issireiske :-]

Ne DM sitas. Cia 246kw ir ne dyzelis. Aisku kaip ir visada - gavau malku ir nuo sitos :-]

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
cia turbut DM naujasis "gaidukas" kaip jis pats issireiske :-]

Ne DM sitas. Cia 246kw ir ne dyzelis. Aisku kaip ir visada - gavau malku ir nuo sitos :-]

o kaip DM atrode auto?

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Kiek skaiciau tai lygtais DM pramiegojo musu renginuka  ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
buvo atvaziaves ir apsisuko...juoda pas ji...

Neprisijungęs sno0p

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Kelios foto Gabriel, tik ne jo naudai :D

sausainis

• Svečias

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
voisniz su reanimatorium video kur labai norejo, tai radau videogagoj :)

http://www.videogaga.lt/video?id=ogqtxfccltsrgvviu

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
O kas tas mosikuotojas buvo? samdytas? :D

Neprisijungęs mmmmm

• Žiūrėti profilį
Sitas geras filmukas  :-] filmuota is mano masinos
http://www6.videogaga.lt/video?id=omaiyfcchfhratwaks#dm.id%3Dview%26dm.v%3Dogzangccqppvyoobnn

bet aplenke vis delto, o jau atrode gavo ir gaus :)
iki finiso neaplenke,o po finiso as atleidau gaza,todel ir aplenke. po finiso mane visi aplenkdavo  :-]  bet faktas tas,kad is vietos a8 greitesne,o jau nuo 100 750 pasigauna ir aplenkia.

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
Sitas geras filmukas  :-] filmuota is mano masinos
http://www6.videogaga.lt/video?id=omaiyfcchfhratwaks#dm.id%3Dview%26dm.v%3Dogzangccqppvyoobnn

bet aplenke vis delto, o jau atrode gavo ir gaus :)
iki finiso neaplenke,o po finiso as atleidau gaza,todel ir aplenke. po finiso mane visi aplenkdavo  :-]  bet faktas tas,kad is vietos a8 greitesne,o jau nuo 100 750 pasigauna ir aplenkia.

finisas ten kur asfaltas baigiasi?

Neprisijungęs a200

• Žiūrėti profilį
tuoj duosiu vaizdeliu bmw fanam, kad mmmmm galetu ikelt nuorodas i bmw klubo foruma, nes as tingiu ten registruotis :P