Nuo to ir reikejo pradeti, kad 'organizatoriaus' uzdirbti pinigai, yra organizatoriaus rupestis.Ydomu, jai nesusirinktu pakankamas dalywiu skaicius, tai pinigu trukuma padengs 'organizatorius'?
Pas mane padangos buve sipuotos, bet palakscius tie sipukai islakste, liko tik keli ir dar keli isvis nudile, tai kokiai grupei as priklausyciau?su sipais?ar be?
Citata iš: egis 2011 Sausio 06, 19:49:42 Citata iš: audicauper 2011 Sausio 06, 13:59:08 Gali isbraukti jai mane ten randat. Tai kiek ta trasa ten kainuoja issinuomoti? Ydomumo delei paskaiciuok kiek ten ka.akinius uzsidek jei nematai kas panosej parasyta. ir siaip nepatinka - nedalyvauk, maziau intrigantu bus. atsirado bl skaiciuotojaso ko tu cia verki, ar taves kas ko klause?
Citata iš: audicauper 2011 Sausio 06, 13:59:08 Gali isbraukti jai mane ten randat. Tai kiek ta trasa ten kainuoja issinuomoti? Ydomumo delei paskaiciuok kiek ten ka.akinius uzsidek jei nematai kas panosej parasyta. ir siaip nepatinka - nedalyvauk, maziau intrigantu bus. atsirado bl skaiciuotojas
Gali isbraukti jai mane ten randat. Tai kiek ta trasa ten kainuoja issinuomoti? Ydomumo delei paskaiciuok kiek ten ka.
as tau pasakysiu 20 lt kainuos trasos nuoma vienam auto, trasos nuvalymas nuo 200 lt. Gali pradeti skaiciuoti pelna
o vaziuosim visi pagal eile kaip uzsiregistravom,ar belen kokia tvarka?
o kaip dabar po tokiu oru trasa atrodo?
Citata iš: Dimania 2011 Sausio 14, 10:32:29 o kaip dabar po tokiu oru trasa atrodo?greičiausiai šiandien važiuosime apsižiūrėti.
Citata iš: slimshady 2011 Sausio 14, 10:33:16 Citata iš: Dimania 2011 Sausio 14, 10:32:29 o kaip dabar po tokiu oru trasa atrodo?greičiausiai šiandien važiuosime apsižiūrėti.kaip dabar trasa atrodo kai tiek laiko naujo sniego nematė ?
taip