draudimas pigiausias , bet ir atliginimai maziausi jei paliginti su airija,nemanau ar yra ka lygint,,(banana respublic) o kad sumazetu mashinu tai ash sutinku bet vien tik delto kad mano kieme sumazetu pora mashinu ash nesiruoshiu i metus atiduot 150 lt
Jei sugebėjai įsigyti mašiną, tai manau sugebėsi kartą per metus atrasti tą 150 litų o jei per daug, tai tada parduok mašiną. Pėškomobilis - ekonomiškas, nemokamas, naudingas sveikatai
Flexai, pasakysiu viena dalyka viena pavyzdi. Kraste is kurio esu kiles yra vienas didziausiu nedarbo lygiu. Zmones is rajono vaziuoja i rajono centra dirbti, kad tik gautu papildoma lita. Pvz: Autobusu grafikas i mano gimtaji kaimeli tragiskas, ryte atvaziuoja i miesta pries astuonias, o vakare isvaziuoja apie puse 5. Nemazai daliai zmoniu tai neparanku, be to yra pareigu kur dirba ir ilgiau nei 9val. Tai, nusiperka vargsas koki golfuka (patikekit, ten su audi b4 beveik naglas galiu buti
) ir birbia i darba skaiciuodamas kiekviena brangia moneta. Ir ne vienas panasus atvejis, ir ne vien tame rajone. Tiesiog Lietuvos gyventojai nera pasiruose elementarias priemones darbui ir gyvenimui paversti prabangos reikalu (drisciau taip pavadinti ateityje naudojimusi automobiliu
)
Ir sis istatymas lauzu neisnaikins, labiau jau padarys vargingesnius zmones (galbut ko pasekoje jie vairuos dar didesnius lauzus)
Automobiliu kamsciai nemanau jog geriausias budas, tiesiog kentes ne tik kurie turetu
Manot labai jie ziuri pro langus? manot sunku jiems automobilius palikti zveryne, ir su sypsena ramiai per tilta, per Neri nueiti iki seimo rumu?
O jeigu pvz seimo pirminikas ar dar kas su eskortu su melynais svytureliais atlektu? Pagal taisykles reikia pasitraukti ir duoti kelia