man asmeniskai vakarineje dalyje truko veiksmo ir pagal numatyta programa
daug ko joje pasigedau... nesitikejau is organizatoriu tokio neatsakingumo...
GM programa yra dienos metu, vakarine dalis yra vakarine. Pacio renginio pradzioje pasakem "idomia ir linksma svente galim pasidaryti patys" tad vakare buvo duota ir paruosta jums visiems erdve, o kaip kas leido laika- kiekvieno asmeninis reikalas. O jei kalbi apie nariu priemima- cia kita kalba ir ne GM organozatoriai kalti ar kazka pamirso
Man GM patiko. neneigsiu, kad buvo visko buvo ir vietu kai miego norejosi, ir truputi matesi organizaciniu klaidu, bet pati zinau ka reiskia daryti renginius, tai toki dideli rengini padartyti tikrai yra sunku, ir matesi kad jus plusejote is sirdies. siaip tikrai shaunuoliai man patiko
GM ruose vos keliu zmoniu komanda per tikrai trumpa laika, tad sorry jei pasitaike "tuscio laiko"
mentams reiktu gerai i kupra duoti kad dirbo tik kai kolona isvaziavo iš ix forto , poto o ypac isvaziuojant is vienouolyno is vienos kolonos tapo keliatas o siaip visos atrakcijos tai 10 balu labai buvo smagu (t)SAUNUOLIAI
nelabai supratau ?!? jie turejo lydeti kolona > lydejo, uzdare gatves, o kad kolona luzo vakare- kalti patys o ne policija ar kazkas dar.
Pasiulymai: truko informacijos kas ir kaip bus toliau (pvz. vakarineje dalyje) ir prie vienuolyno veiksmo reikejo. Jei ne latviai su savo virve, visai liudna butu buve... Vertinu normaliai, nors aisku vsada yra kur geriau...
Labai atsiprasom. taciau visiems buvo pasakyta "jei turite klausimu- klauskite organizatoriu" o vienuolyno aikstej buvo sugriauti musu planai, nes suarde kai kurie "saunuoliai" kolona kai isvykome is parodos. tad prie zoologijos sodo ivyko chaosas, kuri tvarkeme vienuolyno. Mes nekalti kad kai kuries nedaeina tai kas sakoma.
O filmuota medziaga bus galima pamatyti?
bus galima, bet negreitai, gal iki ziemos pasirodys.