Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 meet  (Skaityta 41783 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 meet
« Atsakymas #275: 2009 Vasario 22, 15:34:40 »
jei yra noro, geros nuotaikos - viskas imanoma... is islyst ir islindus pabut :P o kad meetas bus, tai bus, cia pagrindine dilema buvo data, nes buvo planuota vasario pradzioj, o ten tai winter ralis tai dar kas... neuzilgo bus ;)

(+) Reikia greiciau galvoti, kol sniegucio yra...As noriu pasimokint ant sniego... (aa) (aa) :)

pirma quattro reiktų, kad ant sniego smagu būtų :D

Na kiek vazinejau, tai ir be Q smagiai galima pasinesioti... (be) :D

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #276: 2009 Vasario 22, 18:45:56 »
as siadien smagiai pasivazinejau gaiziunuose.. buvo slalomas audi vs volvo... tai neblogai sekes ;) tik tiek kad buvau kaip svecias nepripazino manes prizininku :) nes as realiai trecia vieta uzimiau bendorj iskaitoj, o antram vaziavime buvau antras prakisau keliom desimtosiom sekundes dalim, bahureliui kuris su A4 q, ir su sipuotom padangelem, buvo. tai tikrai suorganizuosim ir padarysim susitikimuka didziuju laivu ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #277: 2009 Vasario 22, 18:47:52 »
as pats paskutinis lentelej, nes atvaziavau jau kai varzybos buvo prasidejusios...

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #278: 2009 Vasario 22, 19:07:27 »
Saunuolis  :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #279: 2009 Vasario 23, 08:26:28 »
na ka.. gal judam konkretesniu veiksmu link. gismeteo uzmeciau aki kitam savaitgaliui nebloga ora pranasauja http://www.gismeteo.ru/towns7/26629.htm . Tai gal bandom organziuotis? mano pasiulymas butu sekmadieni vaziuot o gaiziunus, kadangi ten sekmadieni nevyksta jokie mokymai ir pan. galima atvaziuot ir vazinetis kiek sirdis geidzia... tai va. kas butu uz ateinanti sekmadieni (03.01)? Mano siuloma programa: pasivazinet taku, susipazint su masinos galimybemis, padaryt kokiu tai rungciu. paskui pasikept saslykiuko gamtoj, ir jei butu norinciu dienos pabaigai galetumem paorganizuot pirtele kokia...

Neprisijungęs DJDonce

• Įrašai: 991
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #280: 2009 Vasario 23, 10:10:12 »
jei DM ir Ars norit isgert pasiimkit fleska ir galesit kalt sotke, jei jum reikia dar organizuotis, man nereikia Kas nori kokiu lenktyniu tipu varzybeliu, galima suorganizuoti, jei ka ir tuose paciuose Gaiziunuose, galima ir Kazlu Rudos arerodrome, vakar ten vyko vel lenktynes lb geros, is tikruju o po 2 savaiciu ten bus rimtos varzybos, galim ajose sudalyvauti arba po savaites, kad ir si savaitgali ten taip asisukinet, tarpusavyje pasivarzyti, trasa apie +/- 3km Organizuojama ten lb sauniai fainai, salia LASF'o, nereiki ajokiu dideliu reikalavimu, lanku, E ar D lenktyninku kategorijos. uztenka salmo. Galima pabandyti jei irgi tik koki slalomeli tai kad ir Kaciargoj. Galima taip kazkur kartu visi nuvaziuot pasisukint tarpusavyje ir paskui taip susest, kas dar nepazistami, susipazinti. Galeciau paderinti kartingus ant sniego su normalia trasa  ;) tik reik nusprest kaip ka kada darom arba issirenkam kas tada konkreciai organizuoja, tada jie patys paims ir suorganizuos ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #281: 2009 Vasario 23, 11:29:17 »
Donce, reik daryt ir viskas. man kas kacergoj baisu, kad jei vaziuojant ziedu tie atitvarai metaliniai :D o jei yra ten dar atskirai vieta kur galima kazka kita be didesniu nuostoliu nesekmes atveju issiverst, tai galim imt ir ten esancia vieta... kartai irgi geras dalykas ;) reik tiktis apsikalbet ir daryt be didelio laukimo, kol dar sniego yra.

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #282: 2009 Vasario 23, 11:50:17 »
Na galima bandyt tada sneket ne del trasos, o del aisktes, yra didele boksu zona, galima kazk daryt, bet ten dbr vieno svarzybos po kitu vyksta reik istaikyt laisva tarpa, pasiuksiu sndn del Kacergos, matysiu ka sakys ;) tai reik imt ir daryt ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #283: 2009 Vasario 23, 11:55:41 »
jop, ok :) kai ka suzinosi duok zinot ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #284: 2009 Vasario 25, 00:05:40 »
Arvi ir dar kas padetu rengit A8 mm reikia susimatyti, yra pasiulymu....

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #285: 2009 Vasario 25, 08:24:42 »
kur, kada tinkames? galim siandien vakare..  :V Donce parasyk savo alio nr...

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #286: 2009 Vasario 25, 17:07:41 »
Ziurekit, jei rengtumem A8 MM si savaitgali kas galetu? nes ant kito jau kaip ziurejau nekas su sniegu butu, o si savaitgali salna -3 ir sniego pranesama. Suveikiau alex aerodroma, ryt dar susiderint viska reikia ;) galima butu taskytis i valias ;) jei ka yra ir trasa, ziedas, ko tik sirdis geidzia, galiu suveitk ka norit :D :D :D

Arvi, jau turi.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Vasario 25, 17:14:36 sukūrė DJDonce »

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #287: 2009 Vasario 25, 19:06:03 »
Oras sestadieni super, minus keli laispniai, sniegas ir saule!
http://www.orai.lt/lt/prognozes/kaunas

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #288: 2009 Vasario 26, 08:16:19 »
o gal sekmadieni? tokia neuztrali diena gaunasi... blem sestadieni biski reikalu yra... bet jei dauguma gali sestadieni tai bandyciau kazkaip perdeliot sestadieni...

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #289: 2009 Vasario 26, 10:02:59 »
galima butu sekmadieni, tik kad matau jau visu aktyvuma.... ir pasisakyma uz kuria diena. Nu lb visi norejo suorganizavau, kai dbr reik registruotis ir vaziuot, tai...... nulis :) nu kaip visada :) jei ka galima tada koki kita karta kai jau sniegas istirps kur siaip ir viskas. Jei ka tai as rasiu ka pakviests, su savo draugais tada si savaitgali leksiu i alex aerodroma, jei ka ir tu galesi atlekt, bandysiu tada gal sekmadieni siaip va ten nulekt, kazka idomaus nuveikt... Oo)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #290: 2009 Vasario 26, 10:12:53 »
na manau is mano puses du ekipazai ;) as ir pusbrolis, su kuriuom alexote daznai prasilenki :D tai jau ziurek ir visi trys... na gal dar kas dasijungs ir bus ciki piki ;) o kas nenori tai prievartos juk nera... tai gal darom tada sekmadieni?

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #291: 2009 Vasario 26, 10:40:01 »
jo, darom sekmadieni, preanesa super ora, bus gerai, idomu butu pasivarzyti parpusavyj eir su kitos markes automobiliais, as galvoju gal draugus su Imprezom pasikviesti pasivarzyti ir siaip pabendrauti, jei cia tas A8 mm kaip ir neivyks tai su kazkuo turesim pasivarayti ar siaip del kompanijos ;)

Beje, parasyk man savo mob nr, arba parasyk man is savo nr i mano mob ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #292: 2009 Vasario 26, 10:50:16 »
na joa :D imprezos rimti konkurentai.. tiksliau nelabai galima net su jais lygintis :D o kas del mano telefo tai jis po mano postu :)

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #293: 2009 Vasario 26, 10:52:21 »
Nu Donce pasakei būti čia ir šventa...Aš čia... (+) :D :D Nu tai smagu sekmadienį, norą turiu didelį sudalyvauti, į vakarą pranešiu kaip su galimybėm...okis?.. :)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #294: 2009 Vasario 26, 10:53:20 »
jamam jamam :D moteriskas kraujas visada i nauda ;)  :H

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #295: 2009 Vasario 26, 10:54:47 »
aisq, mum su jom tai aisq ner ka lygintyis, ne ta klase :) bet paziuret, palyginti ju laikus ir musu laikus idomu. Na, matysim, pirma ziurim kas is musu vaziuos ;) o siaip kita savaitgali  lenktynes Kazlu Rudos aerodrome vel, jei nori gali vaziuoti kartu irgi pabandyt irgi sudalyvauti, eisim i savo klase, muym daug sansu savo klasej laimeti, bendroj aisq ten subaru valdo, nors preita karta bendroj iskaitoj crx'as paeme pirma vieta!

as niekad beveik neziuriu po post'ais ka raso tai nemaciau, sorry ;)

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #296: 2009 Vasario 26, 10:56:05 »
no problem :) permesiu visiems i pm info del meetuko :) gal daugiau kas susidomes ;)

Neprisijungęs DJDonce

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #297: 2009 Vasario 26, 10:56:39 »
Nu Donce pasakei būti čia ir šventa...Aš čia... (+) :D :D Nu tai smagu sekmadienį, norą turiu didelį sudalyvauti, į vakarą pranešiu kaip su galimybėm...okis?.. :)

oras super, pats geriausias, keli laipsniai minuse, ir saule, nu geriau ir buti negali, sekmadienis laukia musu!!!
http://www.orai.lt/lt/prognozes/kaunas

Neprisijungęs Patrakusi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #298: 2009 Vasario 26, 10:56:58 »
jamam jamam :D moteriskas kraujas visada i nauda ;)  :H

Kraujas???  :O :D :D ruošiesi kraują paleist...malonu... :D :D :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #299: 2009 Vasario 26, 10:59:26 »
neleisim... gi musu vienintele mergaite esi... bus liudna paskui vien bahuriokam likus :D