Pas mane sitas bairis yra. Su ranka padedi jam, eina is karto, pats nepastumia ir po milimetra kyla Jei tik ijungtas degimas eina is karto, uzvesta po milimetra
As pamaniau kad apsauga sudirbineja kuris sustabdo uzdaryma gavus pasipriesinima didesni.
Jo, butent toks atvejis ir pas mane buvo. Kol padedi su ranka eina gerai, o jei palieki jo valiai tai po milimetra sliauzia. Pirmas itarimas buvo kad pakelejas jau atgiveno savo, arba kazkur stringa.. bet kadangi as dariau kad kilnotusi keleivio langas su vienu paspaudimu kaip vairuotojo ir teko pravezdinet dar laidu pamaniau kad galbut kazkur nugribavau.. ilgai ieskojau bug`o bet su mano nauja pravesta provodke viskas buvo kaip ir gerai, poto atkreipiau demesi kad panaudojau du laidus is originalios provodkes kurie jau buvo sudeti ir eina nuo vairuotojo duru iki keleivio, apziurejus juos matomu pazeidimu kaip ir neradau, bet mano nuojauta pasitvirtino kad ne pakelejas kaltas kai apsikeiciau tuos du laidus vietom, tada pradejo langas kilt kaip priklauso o nusileidinet po milimetra. Pakeitus tuos du laidus naujais viskas susitvarke.
Mano nuomone tokia kad kai uzvestas variklis rele pradeda veikt rezime "vienas paspaudimas" (o veikia ji taip tik uzvedus varikli), veikdama tame rezime ji labai jautriai reaguoja i itampos didinima (ale langas uzdaritas) ir staigiai atjungia. Kadangi galbut kazkur yra arba blogas kontaktas arba trumpinimas tas itampos pikas atsiranda anksciau ir rele galvojau kad langas uzdarytas ir atjungia ?!?