pagaliau prisiruosiau padaryt foto antrus metus turimos a6 c4 '97 2,5tdi quattro.
Pirmoji mano masina:) iki tol vazinejes su a100 2,4d (ir dar neoficialiai truputis kitu), kuri atlaike mane 4-5 metus.
Sugalvojau, kad reik savo auto, zinojau ko noriu, paieskos truko daugiau pusmecio, nes Q rasti gera gana sunku. Yra kebulo defektu, i kuriuos maziau kreipiau demesi pirkdamas, svarbu buvo tai, kad niekad nebuvus dauzta (yra ilenkimu smulkiu), nera rudziu ir pan., geras visu kitu agregatu stovis, nesutrintas salonas, kuris perkant buvo purvinokas.
Tik nusipirkus pakeisti dirzai, nors keisti buvo prie 30-40kkm (joms keitimas rekomenduojamas kas 75 000km).
Siaip foto matosi S vairas, recaro sildomas salonas, pagal VIN ir kodus ant spyruokles ir amortizatoriu - S4/S6 pakaba, deja nera bortokompo ir autopiloto, bet tai planuose
Teko keisti viena antgali galines isvirtimo traukes, keleta salenbloku gale, to nekeitus TA praejo is karto.
Sudeti xenon i trumpas ir priesrukines, geltoni gabaritai, geltonos ilgos lemputes. Dar padaryta visokiu darbu.
Darbas siai vasarai - sudeti webasto autonominio sildymo sistema, kuria jau esu pilnai susirinkes.
Foto pripyskinau su muiline, kokybe tragiska