Sveiki, klubieciai,
Isigijau ir as vakar audi a4 quattro 1,8t 1998m. Is kart noredamas isbandyti visus quattro privalumus neriau i pusnynus ir ka... pastrigau kaip su jobanu guoliu
ar panasaus lygio masina... :[ Gavosi taip, kad prasisuka priekinis vienas ratas ir galinis vienas ratas. Kaip suprantu nesiblokuoja diferiancialai abu ir priekinis ir galinis. Labai daug skaiciau ir siame forume, ir visur kitur domejausi ?!? pries pirkdamas quattro, tad zinau, kad sioje masinoje diferiancialai blokuojami naudojant abs sistema. Daug kas maciau yra rases, kad nesiblokuoja diferiancialai, bet ten jiems visada budavo problemos su ABS, tai koks daviklis tai skyscio mazai... Bet pas mane viskas atrodo lyg ir tvarkingai. abs lempute neuzsidega (tikrai zinau kad ji veikia, nes ijungus degima ji isijungia tada uzgesta, kaip kad ir turi buti), beto masina pries pirkdamas tikrinau ant kompo, jokiu klaidu tikrintojas nerado (nors jis velgi buvo rekomenduotas automobilio pardavejo).
Nezinodamas ka daryti nuvaziavau i Audi centra, ir ten man pasake, kad jeigu pas tave nera ASR mygtuko masinaoj, reiskia nera ir tos diferiancialu blokavimo sistemos :/. Bet as kazkaip vistiek nenoriu tuom tiket nei per kur, nes visuose zinynuose ?!? apie IV quattro karta yra rasoma jog difai blokuojasi pas vienas masinas iki 40km/h pas kitas iki 80km/h... ir apie tai kad jie butu neblokuojamei is vis neteko niekur internete skaityti, juk del to ir nerea jokiu rankeneliu, kad viskas patiketa kompui..
Taigi gal kas turit minciu ? Gal is tikruju jei nera to ASR tai ir mano quattrine tik is dalies quattrine? O gal bandyt ieskoti meistro kuris gerai supranta kas kaip kur ir prie ko... O gal atsiras koks klubietis, kuris gales protingai atsakyti i si klausima..? Dekoju uz mintis is anksto..