Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi simtas perdarimas  (Skaityta 4671 kartus)

viktoras tveraga

• Svečias
audi simtas perdarimas
« Topic Start: 2010 Sausio 09, 16:47:04 »
sveiki. perdarineju audi simtas. dedu kita panele ileistarankes. desiu turbina interkuleri. keisiu kompiuteri. gaila kad nequattro mano simtine. man ji ZIaurEI patinka kaip masina ir visos kitos audi. klausimai ir patarimai man ka kaip daryti nuo ko pradeti aciu jums. :)  :s :) :) (h) ?!?

Neprisijungęs Fanboy

• Įrašai: 1492
    • Žiūrėti profilį
Re: audi simtas perdarimas
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 09, 16:50:41 »
turbina, interkūleris - čia ant kokio motoro žadi kraut? :V

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 09, 16:52:26 »
:-]

viktoras tveraga

• Svečias
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 09, 16:54:24 »
ant 2,3 motoro 5 cilindru.    :V

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 09, 16:55:41 »
sekmes

Neprisijungęs Fanboy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 09, 16:59:04 »
sekmes

+1 :-]

autoriui siūlau pradėti nuo kitos mylimo modelio audi, ar bent jau normalaus turbininio motoro...

viktoras tveraga

• Svečias
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 09, 17:01:56 »
mano manynu ten galima viska perdarineti. perdarysiu ir bus foto oro padavimo kolektoriaus ismetimo sistemos ir viso kito. prasiau patarimu gal yra kas dares ka panaaus.

Andre50

• Svečias
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 09, 17:05:42 »
geriau susirask audi 200 turbinini motora, bus maziau pisnios nei simta turbint

Neprisijungęs Fanboy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 09, 17:06:34 »
geriau susirask audi 200 turbinini motora, bus maziau pisnios nei simta turbint

galiu pasiūlyt tokį  :-]  134kw neišradinėjant dviračio :-] (h)

viktoras tveraga

• Svečias
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 09, 17:08:21 »
tai ten is 200 visos dalys pravotke ir panasei.  :)

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 09, 17:10:11 »
Tu supranti, kad tokie dalykai tau kainuos brangiau nei paimt noramalia gamykline turbinine?
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Sausio 09, 17:11:45 »
o kiek temos autoriui metu? :V suprantu, pasvajot visiem patinka, bet nebutina garsiai...

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 09, 17:19:52 »
mano manynu ten galima viska perdarineti. perdarysiu ir bus foto oro padavimo kolektoriaus ismetimo sistemos ir viso kito. prasiau patarimu gal yra kas dares ka panaaus.
Niekas tokių dalykų nedaręs ir nedarys. Absurdas. Paskaičiuok kiek tai kainuos pinigų, o ką kalbėti apie laiką.
Pigiau visomis prasmėmis nusipirkti tiesiog Audi 200 ir viskas bus. Jei turi rankas, apsiremontuosi. Be to nedaryk klaidos, tad jei imsies projekto - tik i quattro (h)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 09, 17:20:55 »
o kiek temos autoriui metu? :V suprantu, pasvajot visiem patinka, bet nebutina garsiai...
Manau 1990-ųjų sprendžiant pagal nurodytą e-mail

viktoras tveraga

• Svečias
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 09, 21:15:59 »
man bus dvidesimt. am manau viskas yra imanoma. o uz dalis kur desiu jau sutariau ju kaina visu 400 lt manau nera daug as dirbantis o krapstytis kazka daryti man patinka ir manau kad pasidarysiu. interkuleri gausiu turbina stokas o kita jau turiu vamzdzio problema gaut. jai netingi viska gali pasidaryt jums nusipirkai amortikus servise pakeite ir lekiu toliau benzo uzpyles. gal jum ir atrodo jog tai yra svajones bet as relei viska galiu padaryti. esu nagingas ir padarysiu galit sakyt kad esu kazkoks. bet man yra vienodai. turbina panele kelnes spidometrai pravotke plius man reikalingos dalys tai fortke nes centrinis uzsirakino ir raktelei liko vidui isdauze stiprintuvas leidze keisiu uz visas sitas dalis 400 lt bet tikriausei jums tai vienas ir tas pats. as subaru legacy perdarinejau is FVD i 4wd ir dar posei dienai vazineja vyras ir jam gerai. per savaite laiko siuos darbus padariau (jei kam patarimu kreipkites) ir jus drystat sakyt kad tai sudetinga tikrai nemanau. Oo)

Neprisijungęs Fanboy

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Sausio 09, 21:19:48 »
parduodi 2.3, prie 400 pridedi apie 100lt ir išeina 2,2 turbo variklis (h)

Neprisijungęs Žiedinis

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Sausio 09, 22:26:08 »
aišku ne nuo ten ir ne ten pradedama, daug čia tiesos buvo išsakyta. N tokių temų buvo ir t.t. Aš tai taip siūlyčiau temos autoriui: daryk,ką sugalvojęs, jei tau tai atrodo gera idėja ?!? , fotkink, rodyk rezultatus. Gal atsiras, kas padės kažką. Kaip suprantu tau įdomiau pati darbo eiga nei rezultatas

Neprisijungęs djelektra

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Sausio 09, 22:49:46 »
viktorai pirmyn jai myli audi tau viskas pavyks  as ir labai myliu ta sena lupena 100  tik irgi manau kad sitas modelis nelabai tinkamas rekonstrukcijoms tiesiog daug techniniu klausimu bus labai sunku ispresti bet jai bandysi tai linkiu sekmes ir kantrybes

Andre50

• Svečias
« Atsakymas #18: 2010 Sausio 09, 23:31:42 »
bet ant tokio varyklio daug slegio neuzpusi, na kokius 0,5 bar nes jei daugiau tai varyklis nelaikis, ir tai visu pirma tau reiktu spaudimo laipsny sumazint, aisku galima ir normaliai uzpust bet tada reiktu keist stumoklius ir svaistyklius o tai jau lb brangu

Neprisijungęs quattro20v

• Įrašai: 885
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Sausio 10, 03:09:41 »
temos pavadinimas turetu but " Griuk-voliokis"  :-] :-] :-] zinovu ir patareju prisirinko tokiu paciu kaip temos autorius :D saunuoliai!!!

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Sausio 10, 09:34:17 »
kodel daugelyje temu niekas negali normaliai nieko atsakyt, zmogus uzdave normalu klausima, jis neklausia ar apsimoka taip daryt ar neapsimoka, kiek tas kainuos ir pan. O daugelis cia gali pasakyt tik tai kad tai daryt per brangu, sekmes ir dar visokias nesamones, jei nezinom ka patart zmogui tai manau geriau nieko nerasyt...

Neprisijungęs mindisgmp

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Sausio 10, 12:39:11 »
as subaru legacy perdarinejau is FVD i 4wd ir dar posei dienai vazineja vyras ir jam gerai.

Subaru būna FWD?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Sausio 10, 12:41:30 »
as subaru legacy perdarinejau is FVD i 4wd ir dar posei dienai vazineja vyras ir jam gerai.

Subaru būna FWD?
buna

Neprisijungęs gataz

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Sausio 10, 14:44:46 »

Subaru būna FWD?
buna
Senosios arba spec rinkom.

O apskritai tai dazniausiai neverta atsakinet i tokias temas, nes jei realiai apie toki rojekta kalbet reiktu neviena puslapi a4 prirasyt su ivairiais aiskinimais. Ir siaip kiek istorija parode tokie projektai ir lieka zmoniu galvose.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Vitoldas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Sausio 10, 14:50:07 »
O tu suvoki, kad tau reikia visai kito variklio apatinės dalies arba naujų stūmuoklių, švaistiklių ir alkūninio veleno kaip minimum, kurie turbo varikliam yra kitokie nei atmosferiniam? Jei tau sako, kad neįmanoma, tai ir suprask, kad neįmanoma. Tau tas variklis važiuos labai trumpai, kol išlūš švaistiklis ir perlys kiaurai per bloka. :) Nebent įpūsi mažai slėgio ir tada nebus jokio fun. Pamastyk ar verta. Kažkada tuo domėjaus, taigi priėjau išvados, kad pigiau pakeist turbininiu varikliu ir tada saugiai kelt galią. Tada bus daug smagiau. Ir galios daugiau galėsi išspaust.