Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 100 C4 2.5tdi gazuojant stuksi kazkas priekyje?  (Skaityta 3151 kartus)

Karolukas

• Svečias
100 C4 2.5tdi gazuojant stuksi kazkas priekyje?
« Topic Start: 2009 Lapkričio 03, 10:46:04 »
Sveiki, lyg tokios temos ir neradau su tokiu klausimu..
Pas mane audi 100 c4 2.5TDI, avant, automatas. Priekyje girdisi kazkoks stuktelejimas, kai pagazuoji, ir kiekviena karta, nesvarbu, ar auto bus ant P ar ant N ar ant D, garsas girdisi kai is leto judi, ir tik nuspaudziant gaza, na vaziuojant pvz 80km/h pilnai gaza atleidus, ir vel paspaudus, nieko lyg ir nesigirdi.. o ant P N ir D girdisi toks kai paspaudziu gaza "tukst" ir iskart atleidus vel "tukst".. Vaziukle lyg ir sutvarkyta, dezej tepalai filtas keisti, cia kada tikrino lygi, viskas normoj, tik truputi leido is reduktoriaus tepala, tai pakeite salnyka, ir sake kad pas mane pusasio laisvumas yra is reduktoriaus, toks kaip ir klibejimas ji judinant su ranka aukstyn ir zemyn, gal cia kazkokia beda? bet tada manau ant N ir P neturetu to "tukst" daryt.. Gal kas susiduret? beje, pas mane ne Q.. :V

Neprisijungęs Pronckus

• Įrašai: 277
    • Žiūrėti profilį
Variklio pagalves pasiziurek, gali but nuplysus

Karolukas

• Svečias
bet tai tada turetu pastoviai taip daryt, ar nea? kaip greiciau vaziuojant ir gaza atleidus ir vel paspaudus, to nesigirdi..  ?!?

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
cia tau taip buna kai is vietos pajudi ar ne? man budavo aki pajudu kad subarska kaskas.tai berods buvo gumos to stabilizatoriaus ar ko ten.nu seip nzn tikslei aks buvo ens keiciau visas gumas priekineje vaziuokleje ri dingo berods tas garsas.nes nebegirdziu arba demesio nebekreipiu :D

Karolukas

• Svečias
cia tau taip buna kai is vietos pajudi ar ne? man budavo aki pajudu kad subarska kaskas.tai berods buvo gumos to stabilizatoriaus ar ko ten.nu seip nzn tikslei aks buvo ens keiciau visas gumas priekineje vaziuokleje ri dingo berods tas garsas.nes nebegirdziu arba demesio nebekreipiu :D
Vat tas ir yra, kad vaziuokle visa sutvarke, as irgi taip galvojau kad stabilizatorius, bet..bet ir nevaziuojant, sakau ant N ir P irgi pagazavus girdisi, ir atleidus tas pats.. cia kazkas rimciau as manau.. reikes pagalves pasitikrint..

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
tai as manau kad nekas kitas ir bus.nes taip iseian kad variklis judedamas kaskur trankosi ar pavaru deze.kitaip cia neiseina.

Karolukas

• Svečias
tai as manau kad nekas kitas ir bus.nes taip iseian kad variklis judedamas kaskur trankosi ar pavaru deze.kitaip cia neiseina.
aga, cia ir beda.. Blem as bijau kad pusasis truputi laisvas is reduktoriaus, tai negali but reduktorius jau i poabaiga (z) ? blem ji pakeist kiek zinau reikia nuimt deze?  ?!?

Karolukas

• Svečias
Niekas nesusiduret? nerandu bedu kas galetu buti..  :/

Ignukas

• Svečias
Nesu tikras, ar teisingai supratau, bet maniškė panašiai daro apie 2000 apsukų keliant apsukas ir truputi žemiau mažinant apsukas. Tai lyg ir nustačiau, kad relytė susijusi su turbinos valdymu garsiai takši. Jau daugiau kaip dvejus metus važinėju nekreipdamas dėmesio, ir viskas čiki.
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 07, 15:35:16 sukūrė Ignukas »

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Mindezas gerai apie garsus forume pasakes,kad negali but kalbu,nes kas vienam atrodo pukst kitam gali atrodyt bubum  :-] :-]

Karolukas

• Svečias
Naujienos tokios, kad penktadieni masina krete pilnumoj meistrai, ieskodami to stuktelejimo, bet nerado  :( nesuprantu kas gali but. siaip jau metai virs vazineju nekreipdamas demesio, bet sugalvojau issiaiskinti  ?!? bet manau liks nezinioje tas mano mistinis stuktelejimas.. dar su vagu junge, bet tas zinoma nieko neparode  (z)

Karolukas

• Svečias
Nesu tikras, ar teisingai supratau, bet maniškė panašiai daro apie 2000 apsukų keliant apsukas ir truputi žemiau mažinant apsukas. Tai lyg ir nustačiau, kad relytė susijusi su turbinos valdymu garsiai takši. Jau daugiau kaip dvejus metus važinėju nekreipdamas dėmesio, ir viskas čiki.
pas mane ne toks takstelejimas, pas mane stuktelejimas, tarsi kazkur pradedant gazuot variklis pasvyra ir atsireme, o atleidziant gaza atsistato vel  :D cia kaip palyginimui.. Ir pagalves tikrino, sveikos.. :V

Ignukas

• Svečias
Pronckus minėjo variklio pagalves. Ar jas pažiūrėjo penktadieni? Kai saviškę nusipirkau visa greičių dėžė judėjimą turėjo (per pavarų svirtį mušimas jausdavosi), tai meistrai pakeitė plyšusią traverso gumą, ir viskas baigėsi. Bet kadangi pas tave automatas, tai gali ir nejausti.

Karolukas

• Svečias
Pronckus minėjo variklio pagalves. Ar jas pažiūrėjo penktadieni? Kai saviškę nusipirkau visa greičių dėžė judėjimą turėjo (per pavarų svirtį mušimas jausdavosi), tai meistrai pakeitė plyšusią traverso gumą, ir viskas baigėsi. Bet kadangi pas tave automatas, tai gali ir nejausti.
aga, pagalves perkrate  :/ sveikos.. jauciu reikes i meeta atlekt ir visiem naturoj parodyt, gal kokiu minciu kas tures  :D

Karolukas

• Svečias
Tikriausiai beda rasta, tik reikia patikrint. Ytariama automato greiciu dezes desine pagalve, siaip ziurint viskas  gerai, bet iki pat galo nepriverzta, sriegis prasuktas, ir koks 1cm laisvumas yra. Manau kad tai ir gali buti, reikia pagalve bandyt ieskot ir pasikeist..  ?!?

Neprisijungęs virmantas

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
pas man c4 2.4 d. mechanine ir irgi taspats darosi  :D

Karolukas

• Svečias
Nesigilinai kas cia per stuksejimas? ?!?

Neprisijungęs virmantas

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
as irgi galvojau kad variklio pagalves, bet draugo paprasiau kad pagazuotu o as atsidares kapota ziurejau ir variklis beveik nejuda tai tikrai ne pagalve man atrodo :)

Karolukas

• Svečias
as irgi galvojau kad variklio pagalves, bet draugo paprasiau kad pagazuotu o as atsidares kapota ziurejau ir variklis beveik nejuda tai tikrai ne pagalve man atrodo :)
Na kad variklio pagalve tai tikrai nea, man ant stendo tikrino, tai sakau greiciu dezes pagalve rado truputi nedaverzta. Na reikes dar ja pasikeist, tada ziuresiu kaip bus.. ?!?

Neprisijungęs ekologas

• Įrašai: 158
    • Žiūrėti profilį
taigi teko susidurt su tokiu keistu stuksejimu keliose audi A6 C4 2,5 tdi ... ir stuksejo vakuumo siurblys isdyla velenelis kuris spaudo membrana  t.y atsiranda laisvumas ir keistas kalimas.

Karolukas

• Svečias
taigi teko susidurt su tokiu keistu stuksejimu keliose audi A6 C4 2,5 tdi ... ir stuksejo vakuumo siurblys isdyla velenelis kuris spaudo membrana  t.y atsiranda laisvumas ir keistas kalimas.
Kokia iseitis? Matai visa galva as keiciau ir veleneli, jis tikrai geras. Tai vakuum popma ziuret siulai? ?!?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
nieko nekeisk,o tiesiog atjunk nuo pagalvių laidus ;) ir įsivyraus tyla :)...gal

kad ir kaip nebūtų keista,bet turėjau pora 2,5 tdi,kur kleksėjo būtent pagalvės,nei vibravo nei ką,bet spaudi po truputi gazą ir biški virš 1000rpm-klakt (z),atleidi gazą-vėl klakt (v),kol suradau kas kleksi ff

Karolukas

• Svečias
nieko nekeisk,o tiesiog atjunk nuo pagalvių laidus ;) ir įsivyraus tyla :)...gal

kad ir kaip nebūtų keista,bet turėjau pora 2,5 tdi,kur kleksėjo būtent pagalvės,nei vibravo nei ką,bet spaudi po truputi gazą ir biški virš 1000rpm-klakt (z),atleidi gazą-vėl klakt (v),kol suradau kas kleksi ff
Aga butent, vakar dar ziurejau, tik pasiekia 1000aps klakt, gali kelt ir iki 5000aps, nieko, bet atleidi iki900 klakt :D Jei gali placiau pasakyk kokius laidus atjungt? Nelabai supratau nuo kuriu pagalviu? Dekui  8:8

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
pagrindinės variklio pagalvės turi fiškes,tai va gali atjungti po vieną ir klausytis ar dingsta garsas

Karolukas

• Svečias
pagrindinės variklio pagalvės turi fiškes,tai va gali atjungti po vieną ir klausytis ar dingsta garsas
Gali but taip kad pas mane nera laidu prie pagalviu?? Na arba gryzus i teviske reikes varyt ant duobes ir ziuret atidziau :) O beje, kam tie laidai reikalingi ten prie tu pagalviu?  ?!?