Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI V8 - Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1755369 kartus)

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
visiškai pritariu Gedžiui (+)

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
nu man asmeniskai smagiau tureti originalu daikta visada :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
nu man asmeniskai smagiau tureti originalu daikta visada :)
bet jei jo nėra, tai remontuojantis kažką jokio skirtumo ar turi originalų manual'ą ar spausdintą, ar skanuotą, ar dar kokį kitą, svarbu manual'ą ir viskas (h)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7631
    • Žiūrėti profilį
Visad gėriau originalas (be)
ne nu mucha blexa, koks napik skirtumas ŠIUO atveju: ar pirkta ta knyga, ar pirkta ir nuskanuota;
gaunamos informacijos kokybė alei nė kuom nenukenčia .... nereik 'perlenkti' su tai originalais  ;)
Jei gerai pamenu, tai pats kažkada seniai priekaištavai dėl to PDFinio manualo kokybės, o šiaip man originalo moraline vertė labai svarbi ir visad linkęs su tuo PERLENKTI :-] ir vemt verčia nuo visokių padjobkiųklastočiųbutaforijųreplikųkopijųnetikrumų visais gyvenimo atvėjais :-]

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
tai ir mane pykina nuo visokių
padjobkiųklastočiųbutaforijųreplikųkopijųnetikrumų
bet kad KONKREÈIAI ŠIUO ATVEJU, tai nematau prasmės leisti ~160$ (jei gerai pamenu) ant to popieriaus, dėl kelių geriau
įskaitomų raidžių  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai ir mane pykina nuo visokių
padjobkiųklastočiųbutaforijųreplikųkopijųnetikrumų
bet kad KONKREÈIAI ŠIUO ATVEJU, tai nematau prasmės leisti ~160$ (jei gerai pamenu) ant to popieriaus, dėl kelių geriau
įskaitomų raidžių  ;)
Dabar aišku tingiu žiurėti, nes kitam kompe manualas, bet keik pamenu jame trūksta kelių pirmų psl ar tai paskutinių, kur surašytas indeksavimas, kas kur kokiam skyriuje, be ko reikiamos info paieška smarkiai prailgsta.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
taigi rodo turinį kairiam Adobe Reader krašte:
View-Navigation Panels-Bookmarks
ko daugiau bereikia, užeini ant norimo skyriaus, spaudi, ir jau vietoje esi  ;)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Iš kur ten bookmarkai, kai jis yra bukai atskanuotas ir sukeltas i pdf??????? na gerai, dar pažiurėsiu.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Iš kur ten bookmarkai, kai jis yra bukai atskanuotas ir sukeltas i pdf??????? na gerai, dar pažiurėsiu.
:-] :-]  :-] :-] :-] :-] va dabar man viskas aišku su tavim patapo  :-] :-]         ;)
... kodėl tu taip nusiteikęs šio manual'o atžvilgiu  :)

Vilhelmas

• Svečias
Sveiki,Gerbiamieji!
  Rašo diedukas Vilhelmas...Šiaip tai pradėsiu nuo to,kad gėda po tiek laiko atsirasti saite.Bet,kaip tas banalokas posakis:geriau vėliau,negu
niekada.
  Kaune tai Gerb.Biesas žino,kad kone prieš pusę metų pirkau kitą V8 su 3,6,tik pora metų jaunesnę nei turėjau.Man ją pardavęs jaunas
vaikinukas sakė,kad lyg tai ji anksčiau priklausė klubiečiui.Numeris:SKV 181.Ar teisybė?Tai va...važinėju ja kiekvieną dieną-dar neužsilenkė (aa).
Na,juokauju.O pardavėjas tikrai pardavė viską išsakęs teisingai kas joje negerai.Pavasaryje žadu daug ką pakeisti:amortizatorius,pereiti važiuoklę ir t.t.,nes dar kol "didžiai gerbiamieji" kelininkai Kaune karo kelių neaplopys-gaila investicijų.
  Kaip ęsate pastebėję iš anksčiau-buvau tų Xado technologijų "fanas".O ant to masalo užkibau tada,kai į Gerb.Bieso garažą mano ankstesnę mašiną nuvilkom po to variklio remonto/ooo!įėjau net į istoriją su tuo motoriuku-bent jau šiokia tokia dvasinio orgazmo būsena tiek sukišus.../ir
tepalo pakeitimo.Jau kartą mokytas,su šia mašina paeksperimentavau pasitaręs su tautiečiais,šį reikalą vykdžiusiais sau.Taip kad seku šią pasakėlę toliau ir konkrečiai:
1.Likus apie 2 000km iki tepalo keitimo variklyje,pro tepalo užpylimo angą,ęsant darbinės temperatūros varikliui,suverčiamos trys tūtelės
 Xado želės.Pilama taip:viena tūtelė kas 200-300km.Su visoms trimis belieka važinėti apie 1 400km.Vienos tūtelės kaina-56Lt.
2.Prieš keičiant tepalus,variklis plaunamas su Xado Vita Flush plovikliu.Tai šiaip nėra ploviklis,greičiau kažkoks "surišiklis",o atrodo kaip solidolas.
 3,6 varikliui reikia 5 pakelių.Vieno kaina-4Lt.Šie jau suverčiami visi kartu varikliui įšilus iki darbinės T.Anot rekomendacijų,reikia važiuoti apie 50km,bet pravariau kokius 200,nes reikėjo į Vilnių.
3.Toliau-paprasta tepalo keitimo procedūra.Atsuki-bul bul ir viskas.O šviežias pilasi taip pat Xado 5W-40,10W-40-ką pasirenki.Kaina jo 1litro kokių 15litų didesnė nei geresnio "paprasto".
   Taigi,viską išpildęs,laukiau rimto trigdžio,nes visi aplinkiniai iš manęs tik žvengė ir laukė jau antrojo variklio kapitalinio...
   REZULTATAS.Sumažėjo vibracija.Kuro sąnaudos krito apie 1,5ltr.Net gerame autokamštyje stovint ilgą laiką variklis niekad nepasiekė praktiškai normalios darbinės T.Bet štai ką pastebėjau-nelabai gerai-žiemą variklis ilgiau šyla,automatiškai gi prarandi komforto...nes pečiukas ilgokai neveiksmingas.
   Toliau pakeičiau reduktoriuose tepalus taip pat į Xado reduktorinius,pagal tipą atitinkančius gamintojo reikalavimus,bet su revitalizacijos priedais.
   Pradėjau domėtis šia produkcija automatams.Pasirodo,yra sukurta ir šiems,tik ne visada papuola gauti.Ši sistema tokia:sušvirkšti maždaug dujinio balionėlio/savigynai/ dydžio "deziką" pro tepalo įpilimo angą į pačią dėžę ir važinėji ne mažiau 1 500km.Toliau rekomenduotina keisti tepalus dėžėje taip pat su revitalizantais,nes pasirodo,yra ir ATF III su Xado priedais specialiai šiems paviršiams.Taigi,apimtas kvadrinio astralo,aš jau savo dėžutę tuo balionėliu jau iškvepinau.Mokėjau 63Lt.Prisipažinsiu-rankutės tai padrebėjo,nes jei ši mašinos dėželė išeitų kokių nors dekretinių atostogų-visi žinom tas išeitines kompensacijas...Tik kažkaip priešingai gavosi.Maždaug po kokių 600km tikrai pagerėjo trauka.Kartais man dėžė padungsėdavo,ypač S rėžime.Dabar tai būna itin retai.Pavarų perjungimas ganėtinai sušvelnėjo.Aišku,jei jau mazgai ar kas kita jau visiškai susidėvėję,jų niekad neatstatysi.Bet rezultatas tikrai man yra juntamas.Kai keisiu dėžėje tepalus,tikrai pabandysiu tą "papiktintą" ATF.
  Yra net G12 su Xado priedais modernių aušinimo sistemų apsaugai.Kondicionieriams,vairo stiprintuvams...
  Šį kartą tiek.Įdomu Jūsų nuomonę sužinoti.
  Pagarbiai-Vilhelmas

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
Dekui, Vilhelmai, uz toki idomu ir issamu "straipsni". Bet iskilo man vienas klausimas, kokia to Xado tepalo tarnavimo periodai? Ar nebus si technologija tokia kaip vadinamasis medutis? :V
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Vilhelmas

• Svečias
Labvakar!
  Gerai,Gataz,paklausei.Siaip mes kaip žmonės jau tiek ęsame prigauti tiek gyvenimėlio,tiek meistrų-automobilininkų,tiek tos pačios valdžios ir t.t. ...kad sunku jau kuo ir bepasitikėti.Tiesiog nutariau paeksperimentuoti.
  Štai kad ir elementarus pavyzdys.Èia forume skaičiau apie kažkoki stebuklingą tepalą varikliams 5W/toliau skaičių nepamenu/ itin išliaupsintą,tik reikia kad visi mazgai sandarūs būtų,o toliau viskas jau super super...O čia mitas ar teisybė,ar vėl kažkokių meistrų "išmislas"?Nuvažiuoji į servisą,kur keičia Shell tepalais:na jau Shell tai jau ohoho;į servisą,
kur koks Kroon'as-ten vėl ohoho koks mūsų tepaliukas...O juk iš esmės tai mašina važiuoja,laiku tepalai pakeisti.Realiai tikite,kad iš esmės jie ten kuo nors skiriasi?Man tai kažkaip tos bačkos tepalų-vienodų spalvų,talpų,dizaino galų gale,tik
etiketės skiriasi.Na,aišku sintetinis ar kitoks-na pagal tipą.Susidaro įspūdis,kad viena virtuvėlė verda,skirtingi "kioskai"
prekiauja,o jei vadyba gerai "sukasi"-tas ir pirmauja.Kaip ir mašinos dabartinės:išskaičiuota lizingo terminui,o užsienyje jas ir keičia kaip apatinius,tad kam saugoti ir tausoti?Bet ÈIA TAI TIK MANO NUOMONË.Taip pat manau,kad sunku taip žodiškai nustatyti kas yra geriausia,nes tai jau moksliniai tyrimai,kuriems gal ir kompetencijos būtų pas ne vieną iš čia ęsančių,bet,dėja,įrangos trūkumas,brangūs eksperimentai ir t.t.O finale senos mašinos tikrai 100 procentų nebeprikelsime.Nebent užsisakytumėme pagal spec.užsakymą AUDI fabrikui pagaminti Lietuvos fanams kelias "nuliovas" V8.Va čia tai būtų jėgelė!!!
  Sutinku su Gerb.Grishmanu,kad mes turime srengtis naudoti šiems modeliams tai,kas yra skirta pagal gamintoją.Tad stengiuosi tai daryti pagal patyrusius ir praktiškus žmones,bet pridedant tam tikrų technologijų.Todėl ir pasirinkau
Xado produkciją.Tuo labiau,kad tai buvę rusų karinės technologijos/dabar tai-ukrainiečiai/,dabar jau buitinės ir patentuotos daugelyje šalių.Kuo man dar rusai šioje srityje simpatiški?Tarkime,pas juos dar nėra manijos iš visų garažiukų rinkti "atrabotkes",perdirbinėti,ir vėl pristatyti kaip ohoho tepaliukus...mat jie dar savo resursų turi,o šroto konvertavimo gamyklėlių-nelabai.
  Trumpai apie Xado galima paskaityti saite Xado.lt.ten ir visi "kilometražai" nurodyti.Neesu geras specas automobilizme,bet kol kas šia technologija nenusivyliau.O viską laikas parodys.Jis ir įskaudina,ir pagydo...
  Pagarbiai-aš

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gaila kad nerandu video kuriame isejes i Shell tepalu (pats ju kurejes) is pykcio pries imone pavare reklamos. Visa esme ta, kad visi pliurpia kaip privaloma keisti tepalus ir t.t. Jis irode pasauliui kaip masina puikiai vaziuoja ir po 100'000km :D Aisku gal kokiu niuansu reikia zinoti tam:V

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jo niuansas tas turbut, kad alyvos sąnaudos turi buti 1l/1000km, kap pas V8 ir kas 10-15 000 km keisti tepalo filtrą, tada tikrai tiesą sakant net nematau priežasties aplamai to tepalo kaitalioti. Jau ir taip pagalvojus, per 10 000 km 10 litrų tepalo tiesioai į gamtą išspjauna -*- o dar kas 10 000 išpilti ir įpilti naujo vien dėl to ,kad pirmus kelis tūkstančius kilometrų jis pabutų skaidrus ir kvepiantis :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 08, 20:20:44 sukūrė Grishman »

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,14614.msg321369.html#msg321369 (v) Judam po truputėlį į priekį. Ryt bus tikrinama važiuoklė, žiūrėsiu ką ten ras 4.2 kolektyvas... :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
taigi va, su sąlyga, kad nusipirkau V8, tai atsirado ir tam tikrų detalių poreikis:
1. Galinių šoninių langų užuolaidėlių;
2. Galinio lango elektrinės užuolaidėlės;
3. Juodos odos porankio;

Pradžioje gal tiek, vėliau sąrašas ilgės tikrai (v)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
siulyciau skambinti per visos LT skelbimus :D ypac kaip el.galines uzuolaideles ;) O jei rasi dar ir man uzuolaideles knopke - buciau dekyngas :D

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
siulyciau skambinti per visos LT skelbimus :D ypac kaip el.galines uzuolaideles ;) O jei rasi dar ir man uzuolaideles knopke - buciau dekyngas :D
tai taip ir bus daroma, bet galvojau gal kas nors mėtysis pas ką nors kampe :)
taip pat visai norėčiau įsigyti ir priekinių durelių apmušalus su kolonėlėmis...

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai taip ir bus daroma, bet galvojau gal kas nors mėtysis pas ką nors kampe :)
taip pat visai norėčiau įsigyti ir priekinių durelių apmušalus su kolonėlėmis...
Stam teks nuvilti :) paats ieskojau ir rezultatu nulis, buvo sukontaktuota su visu masinu savininkais kurie skelbimuose yra
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
kas ieško, tas randa vistiek ;) rasiu kada nors :)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
As irgi save guodziu taip :V
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na radau as ir el.uzuolaida ir pilka poranki su tel, tad kantrybes ir laimes (y)

Neprisijungęs Grishman

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reiktų tau naujos tarpines dešineje puseje tarp bloko ir diržo dangtelio, nes akį rėžia, dar ir dangtelius sudraskė, norėdami iškrapštyti :E

Neprisijungęs jonas4x4

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
manuala apsispausdinau.

o vakuuma tiesiog uzglusinsiu, iki bako jis nenueis. tik idomu ECU ji atidarineja nuo slegio kazkaip ar pastoviai atidaryta laiko?

jonai tai jau dedi veskes varykli i volgos kebula,kaip supratau?

nea. biski kitoki projekteli dakalineju

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį