Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pirkimas - kuris variklis geriau ?  (Skaityta 168536 kartus)

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
nezinau kaip kam, bet as duju visai nenoriu, jei negali finansiskai vazineti su benzinine masina, tai kam ja pirkti, tada perki dyzeli ir vaziuoji su ja. cia mano tokia nuomone, jei turet benza su normaliu varikliu ir jokiu kopustu.

Mane jau vien nuo to žodžio dujos purto :D

:-]
daug vazinejau su dujom, bet pavazinejus su normaliu dyzeliu, ant dujinio motoro nebepereiciau ne uz ka, beje siuolaikiniai dyzeliai ir ekonomiskesni bei galingesni nei benzinas-dujos :D

under

• Svečias
na as neturiu q, bet ir nepasigendu jo  :) Kolkas visur pravaziavau kur man reikejo   ;)
ne del pravazumo cia perkama quattro o for fun

na pravazumas kaikuriose situacijose irgi gerai, o siaip for fun tinka ir fwd, na bet aisku su q nesulyginsi, bet nesiskundziu ir su priekiu  :D

modzius10

• Svečias
Re: A6 pirkimas
« Atsakymas #252: 2010 Sausio 15, 01:45:06 »
sweikas labai jiau daug apie tas a6 raso visko neturiu tiek laiko skaityti gal gali suteikti trumpai ir aiskiai info apie 2.5tdi varikli 110kilovatu ir 132kilovatu buciau dekingas nes mastau apie tokia auto?]

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
sweikas labai jiau daug apie tas a6 raso visko neturiu tiek laiko skaityti gal gali suteikti trumpai ir aiskiai info apie 2.5tdi varikli 110kilovatu ir 132kilovatu buciau dekingas nes mastau apie tokia auto?]

Imk 132kw (+)

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
vienareiksmiskai imk 132 quatrine

modzius10

• Svečias
quatrines tai nenoriu nereikIA man didesnes kuro sanaudos ir kam reikia i miska su dzipu galim keturaciu

• Žiūrėti profilį
tada siulymas 114 kw ne quatro. jei aisku nori facelifto

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
quatrines tai nenoriu nereikIA man didesnes kuro sanaudos ir kam reikia i miska su dzipu galim keturaciu

Jei q, nereiškia, kad ji skirta offroudui ;) Visai kitas valdymas net ant sauso asfalto su q ;)

Neprisijungęs LK

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Sveiki. Kuris variklis geresnis (abu dyzeliai) 2.5 TDI (155 Hp) ar  2.5 TDI (163 Hp) ? Ar abu yra geri? :) :) :)

under

• Svečias
Sveiki. Kuris variklis geresnis (abu dyzeliai) 2.5 TDI (155 Hp) ar  2.5 TDI (163 Hp) ? Ar abu yra geri? :) :) :)

155ag 114kw, o 163ag kaip suprantu 120kw, teko girdet kad tie 120kw, dar geriau nei 114kw, 132kw. Tiesa tai ar ne negaliu pasakyt.

modzius10

• Svečias
paaiskinkit man kas tas facelifto?

under

• Svečias

Kaire pries facelift, desine po facelift

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

155ag 114kw, o 163ag kaip suprantu 120kw, teko girdet kad tie 120kw, dar geriau nei 114kw, 132kw. Tiesa tai ar ne negaliu pasakyt.

Tai kad visi vienas ir tas pats galima sakyti, tik softai praktiškai tesiskiria. :)

modzius10

• Svečias
man tinka tik universalo as ziurineju

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
paaiskinkit man kas tas facelifto?

Atnaujintas modelis.

Neprisijungęs Darka45

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 180
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,
pas mane 2.5 TDI 120 kW variklis, automatas. Esu nustebintas variklio darbu, ekonomiskas - 6-8 ltr.100 km,  dinamiskas...pravaziaves jau 225000 km, keisti dirzai ir kas priklauso prie 120000 km. Pries sia ziema pakeiciau pakaitinimo zvakes. Prie -20 kuriasi puikiai...Daugiau jokiu islaidu neskaitant tepalu ir filtru keitimo..
Teko vaziuot su 132 kW Q , tai nebuvo ko lygint....matyt variklis daug km prasukes....Minusas tame , kad po 15000 km reiks keisti pagrindini dirza ir visa kita kas priklauso, o tai sudarys apie 2500 lt islaidu.reik pradet taupyt:)
Darka

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Sąnaudos netgi labai geros, jei jos realios :D

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
pries tai tureta a6 lygiai tokias pat sanaudas turejo, o del dirzu keitimo tai nereikia tiek lt investuot, jai negauni nuolaidu tai viskas atsistoja 1400lt

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
pries tai tureta a6 lygiai tokias pat sanaudas turejo, o del dirzu keitimo tai nereikia tiek lt investuot, jai negauni nuolaidu tai viskas atsistoja 1400lt

6ltr/100km??? Nu tiek 1,9 paima, bet tikrai ne 2,5 (-) :)

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
jug rasiau kazkurioje temoje kad su 55ltr nuvaziavau 980km

• Žiūrėti profilį
realiai apie 8 litrus sanaudos. su 19 ratais pakyla iki 9,5 bet automatas ir tapke uzminta daznai buna  :D 114 kw

Neprisijungęs Darka45

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 180
    • Žiūrėti profilį
Sanaudos realios, ismatuota realiai ir pagal kompa...nuo kompo skyresi apie 0.5 ltr/100 km. i didesne puse.
Kas del tapkes, tai laikau apie 140 km/val. Niekur neskubedamas dariau bandyma trasoje Vilnius-Kaunas-Vilnius.
Pastovus greitis (auto) 110 km/val. vidutinis kuro suvartojimas 5,6 kompo, realiai 6 ltr. Per vasara vidutinis suvartojimas buvo 8 ltr/100 km (50% trasa, 50% Vilnius). Kas liecia dirzu kaina tai pasakiau apytiksle kaina, kol kas dar neieskojau nei nuolaidu nei daliu...bet jau reiks pradet dometis....manau kad vistiek uz maziau nei 2000 lt neissisuksi...vien darbas zinau kad kainuos 400-500 lt...

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
as su nuolaida gavau visus dirzus ir guoliukus su ytempejais uz 880lt pakeiciau pats. Dariau ir as bandyma klaipeda -druskininkai-vilnius-panevezys-siauliai-kryzkalnis-taurege-klaipeda, vidutinis greitis 110, buvo nuvaziuota 980km su 55ltr.

Neprisijungęs intar

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
as su nuolaida gavau visus dirzus ir guoliukus su ytempejais uz 880lt pakeiciau pats. Dariau ir as bandyma klaipeda -druskininkai-vilnius-panevezys-siauliai-kryzkalnis-taurege-klaipeda, vidutinis greitis 110, buvo nuvaziuota 980km su 55ltr.
Nu niekaip nesigauna:
1.pag. dirzas 134
2.itempejas 180
3.laikiklis180
4.aut. itempejas 233
5.termostatas 56
6.v. pompa 161
7.siurblio dirzas 57
8.siub. dirzo itempejas 178
9.kompresoriaus dirzas 31
10.juostinis dirzas 87
11juostinio dirzo guoliai(3vnt) 148
12termomovos laikiklis 599 (kas antra keitima)
13variklio pagalve(kas antra keitima)379
viso(be dvieju paskutiniu poziciju):1610.ir dar darbas 400-500lt
Tai kokia nuolaida turi buti? :O

mingizzz

• Svečias
cia buvo rasyta del kuro  sunaudijimo,tai va www.auto.ru .ten surasyti visi duomenys,kaip ir degalu sunaudojimas :)(reikia atsizvelgti ir i tai,kad ten nauju masinu duomenys)