Sveiki,
jau ilga laika mane kamuoja problemos su dujom, o jei tiksliau su persijungimu is benzo ant duju. Mašina Audi Coupe 2,3 (NG), dujos pirmos kartos su eko sistema (ar cia jau antra karta skaitos), reduktorius ROMANOVO, duju balionas be el.voztuvo, persijungimo metodas - uzkelt apsukas.
Taigi prasidejo viska nuo to kad pradejo persijunginet tik iš antro karto, t.y užvedi ant benzo, pergazuoji, suklaksi reles ir mašina užgesta. Pakartojus procedura ant duju persijungia. Beje čia viksta po nakties stovejimo, ir jeigu persijunge tai visa diena persijungia iš pirmo karto. Toliau tik blogejo, persijunginejo jau iš 5 karto ir dar daugiau, nors pasitaikidavo kad ir iš pirmo. Nuvariau i viena autoservisa, pasake kad nedirba su tokia sistema ir pasiule isidet kita sistema arba apsilankyt pas konkurentus. Taigi apsilankiau pas kitus, kadandi papuole ta diena kaip tičia kad persijunge iš pirmo karto, meistras negalejo nustatyt gedimo, ir pasiule teorija kad gali strigt magnetinis vožtuvas. Taigi perrinko, išvale juos. Kita diena iš ryto tas pats - nepadejo. Kadangi turejau donorine mašina su tokiu pačiu reduktorium kuris dirbo ir persijunge idealiai, nutariau persidet sau. Rezultatas tas pats - iš ryto nepersijungia. Vožtuvai visi (du, vienas ant reduktoriaus, kitas pries reduktoriu) sutikrinti, sudirba atsidaro, elektra iki ju ateina, net buvau priverstinai juos atidares nuo akumo.. niekas nepadeda.
Megstu sprest rebusus, tuo labiau kad čia viskas kaip ir elementaru (atrodo) su ta duja.. Gal jus ka patartumete?
Paskutinis mano spejimas ar negali gribaut tas elektrinis vožtuvas kuris stovi ant šlangos kur eina iš reduktoriaus i isiurbima, ir regulioja mišini pagal liamda? Ar galetu jis taip pilnai atjungt duju padavima?
Dekingas už bet kokias mintys (v)