Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Dujos,iranga,problemos t.t  (Skaityta 388315 kartus)

Neprisijungęs merkurijus

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Re: Dujos,iranga,problemos t.t
« Atsakymas #475: 2012 Sausio 01, 18:28:31 »
beda tame kad laikas jau reduktoriu pakeist o del vandens tai jau pries perkant ja pasake. esme tame jog reikia reduktoriaus naujo o kaina labai jau kisene tustina man

Neprisijungęs Dariuxxxassss

• Lietuvių kalbos darkytojas
  • Klubo garbės narys
  • *
  • Įrašai: 3773
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #476: 2012 Sausio 01, 18:53:47 »
paprasciause reduktoriu ziuri pagal variklio galinguma  :V

Neprisijungęs Ginciukas

• Įrašai: 1357
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #477: 2012 Sausio 02, 18:14:11 »
beda tame kad laikas jau reduktoriu pakeist o del vandens tai jau pries perkant ja pasake. esme tame jog reikia reduktoriaus naujo o kaina labai jau kisene tustina man
Bet geriau sumoki karta ir pamirsti nes taupant paskui isbrangsta viskas labai

Neprisijungęs Letish

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #478: 2012 Sausio 05, 00:35:54 »
Pirkau BRC reduktoriu 2.0 85kw pas mane I kartos dujos, 100lt atsiejo, o vazineju ciut ne pusantru metu, prasukau 27000km ir jokiu bedu su juo neturiu :)

Neprisijungęs Letish

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #479: 2012 Sausio 05, 00:42:10 »
Beje taip del kondensato sistemoje galiu pasakyti kad taip pat buvo jau varske ir ant tepalo matuokles, taciau nuvaziavus pas toki meistra (kuriuo tikrai visada pasitikiu ir dideliu pinigu nelupa, o galima pasikonsultuoti ir telefonu), tai kaip minejau issigandau pamates ta kondensata ir pagalvojau, kad antifryzas i tepala musamas, bet deje ne paragavus varskes ant matuokles jaucias tik gryno vandens skonis, antifryzas mazejo tik per slangos nesandaruma ties sujungimu, nes ten jautesi saldumas, taip isaiskino, kad butent sioje vietoje sunkiasi antifryzas. Pasake, kad nieko baisaus tiesiog reikia tolimesnes keliones ir varske dings, tiesa nuvaziavus i palanga sumazejo beveik galutinai.

Neprisijungęs _Valdas_

• Įrašai: 412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #480: 2012 Sausio 13, 22:34:39 »
Sveiki,

bevartydamas forumą, buvau radęs, jog silkei (NF motoras) galima sudėti IV kartą. Gal būtų galima plačiau? principas visas kaip ir aiškus, tačiau iš kur dujų kompas ima benzino purkštukų darbą?

Ačiū.

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #481: 2012 Sausio 16, 09:36:19 »
tai kad man rods šitam motorui maximum II karta tinka   :V

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #482: 2012 Sausio 16, 11:33:01 »
Kompas elektra tik paderina kuro slegi. O myztukai dirba nuo mechanio valdymo.

O kadangi 4 karta statosi imant elektriniu purkstuku darba... Tai nelabai kur ir pajungsi.

Neprisijungęs Wolkerr

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #483: 2012 Sausio 16, 11:57:13 »
O kam ta IV karta, jei ir II gerai važiuoja. Turėjau Audi B4 su įranga II kartos, o dabar A6 su IV kartos, tai galiu pasakyti, kad važiuoja lygiai tai pat tiek viena įranga, tiek kita, tik kad IV kartos dujoms reikia benzino pašildymui, o su II kartos kurdavau žiemą ir važiuodavau, nei reduktoriaus membranos suplyšo, nei varikliui kenkė. O kai dabar paskaičiuoju išlaidas benzinui, tai susidaro suma. 

Neprisijungęs BeFree

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1530
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #484: 2012 Sausio 16, 15:12:40 »
Gal čia biški per riebiai užlenkiai, kad nei membranoms nei varikliui nekenkia, bet jei tau taip gerai, tai...  ?!?

Neprisijungęs Wolkerr

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #485: 2012 Sausio 16, 19:14:08 »
Parašiau iš patirties. Galiu parašyti išsamiau. Dujomis Audi B4 per 4 metus pravažiavau 90 tūkst. km., gaL neįtikėtina, bet tik po 80 tūkst. km. nuvažiavau perrinkti reduktoriaus membranas, tai dujininkai sakė, kad jų dar keisti nebuvo būtina, bet pasikeičiau profilaktiškai. Ir sakau, žiemą kurdavau ant dujų ir važiuodavau. per tą laiką tik 2 kartus teko valyti dujų filtriuką. Variklio kompresija buvo tokia pati, kaip ir iki dujų įrangos įmontavimo, t.y. po 12. 

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #486: 2012 Sausio 16, 20:22:11 »
Cia tas pats kas karbas ir ipurskimas. Pagal tave  :)

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #487: 2012 Sausio 17, 18:02:37 »
Sveiki! Gal kas esat keite tiesioginiu duju purkstuku gumeles? Ar imanoma ,po gumeliu keitimo, paciam susireguliuoti purkstukus?

Neprisijungęs Boubas

• Įrašai: 531
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #488: 2012 Sausio 18, 07:37:43 »
Sveiki! Gal kas esat keite tiesioginiu duju purkstuku gumeles? Ar imanoma ,po gumeliu keitimo, paciam susireguliuoti purkstukus?
priklauso nuo to kokie purkstukai, bet dazniausiai reikai kalibruoti.
jai turi kuom atmatuoti atidaryma ~0.4 mm tai tada taip :)

Neprisijungęs Arturiuxv6

• Įrašai: 719
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #490: 2012 Sausio 18, 15:04:48 »

Bandyk nezinau kuri tau tiks.

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #491: 2012 Sausio 18, 17:16:18 »
Labai dekui :)! Bandysim gamintis!

Neprisijungęs RamasAUDI

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #492: 2012 Sausio 18, 19:30:17 »
Sveiki,man iškilo problema šiandien pasikeičiau ant audi 80 avant 94m 2.0 85kW oro srauto matuokle nes buvo jau parėjusi nevažiavo nei ant duju nei ant benzo,pasikeites užsivedžiau ant benzo veike gerai apsukos stovi vietoi,perjungiu dujas gestas,užsikuria ir gesta,nors pries savaite veike gerai ir dujos ir benzas,negi galejo pareiti reduktorius,ar ka nors galima padaryti?Ačiū už atsakymus.

Neprisijungęs acc

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1554
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #493: 2012 Sausio 18, 20:13:24 »
issiderino dujos tavo. Bet neaisku kas ten per dujotiekis pas tave

Neprisijungęs _Valdas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #494: 2012 Sausio 18, 21:13:35 »
Man rodos Bajoras buvo numetes linką apie NF ir IV kartą.. :V

šiaip pasakius važiuoja ir su I GAZPROMO versija, bet..sąnaudos nelabai patinka (na gal kad šalti orai), bet žudo maišytuvas...jis taip užglušina orą.. :f nėra ką tikėtis kad gali būti trauka ar pan.. :/ dėl to ir kilo mintis apie onanizmą šitokį...

Neprisijungęs Ginciukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #495: 2012 Sausio 19, 23:22:29 »
Issiwalyk maisykle pageres jei dujos brudnos tai buna kad uzkzmsa

Neprisijungęs _Valdas_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #496: 2012 Sausio 20, 10:38:51 »
Issiwalyk maisykle pageres jei dujos brudnos tai buna kad uzkzmsa

maišytuvas naujas, prieš keletą mėnesių pakeičiau, su senuoju visai nevažiavo, tik dujas siurbė.
Gal kas išmanantis galėtų paaiškinti, kodėl I, II kartai maišytuvas turi taip sumažinti oro įsiurbimo angą? Kaip pvz: NF oro paėmimo angos 20kv. cm., o maišytuvas siaurina iki 8kv. cm. aišku dėl to galios ir traukos nuostoliai.

Kažkada pamenu NE motorui dėjau dujas ir po ranka neturėjau tinkamo maišytuvo, pritaikiau kažin kokį nuo didesnės kubatūros motoro, nevažiavo nors verk. Aleksote perkant maišytuvą pasakė, kad per didelis diametras, todėl nevažiavo.

Dar viena onanizminė versija: ar įmanoma I, II kartai suburti atseit purkštukus dujų? na tiesiog ateina dujinė šlanga nuo reduktoriaus, sakykim ji turi šakotuvą ir šakojasi į penkias dalis, kolektoriuje arti benzino purkštukų sugręžtos skylės, susukti štuceriukai, pajungtos dujos, kompensacija sakykim pajungta nuo vakuumo kažkur, LEV vėlgi kažkur prieš sklendes pajungtas. Tokiu atveju maišytuvas neribotų oro kanalų. Ar kažkiek įmanoma tokia bezabrazija?

Neprisijungęs devinosk

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #497: 2012 Sausio 30, 12:02:40 »
ko gero daug kas klausė, bet paklausiu ir aš. kokį dėt reduktorių NG varikliui? BRC ar dar kokį? nes sąnaudos db truputį nežmoniškos pagal važiavimo stilių gaunasi :A quattro ir 100 km sukurena apie 20ltr. manau iki 15 litrų turėtu buti dar pakenčiama, bet tiek tai tikrai perdaug, juk ne V8 čia. plius dar ir apsukos nevisada pastovios buna ?!? ka patartumėte, kolegos? :V

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #498: 2012 Sausio 30, 12:37:05 »
Turiu ir as klausimeli kas siejasi su duju saudymu. Pas mane su auksta itampa viskas tikrai gerai, esu tikras beveik 100%.  Seip normaliai vazinejant suviu nebuna, bet jei paspaudi, palakstai smagiau po miesta begi jungiant tarp 3-4k rpm tik pristabdzius pvz parkuojantis aikstelej, gerokiai poksteli dujos. Kaip suprantu ju nesuvirskina variklis, prisikaupia per daug kolektoriuje duju, gal pas mane su degimu negerai kas, ar duju perdaug atsukta? Dujos slangines, variklis 2.3ng.

Neprisijungęs Ginciukas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #499: 2012 Sausio 31, 21:39:59 »
Jei saudo taip pas dujininkus waziuok kad sureguliuotu dujas. Man buwo su degimu kad saude