Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: salta sunkiai kuriasi c4/100 2.5 TDI  (Skaityta 4015 kartus)

Neprisijungęs mielkus

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
salta sunkiai kuriasi c4/100 2.5 TDI
« Topic Start: 2011 Sausio 21, 22:30:17 »
sveiki... gal kas galit padet, neseniai pasikeiciau dirzus, po keitimo pradejo sunkiai kurtis... keite ir kuro filtra... siurblys lb garsiai dirba, slangutej toj permatomoj matosi burbulai... galvojau degimas pabego, bet kompas rode, kad degimo kampas normalus, zvakes kaista visos... silta masina is puses abaroto kuriasi... nezinau kur ieskot bedos...

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
Re: salta sunkiai kuriasi c4/100 2.5 TDI
« Atsakymas #1: 2011 Sausio 21, 22:34:17 »
tai gal ora gaudo kuras sėsta

Neprisijungęs mielkus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Sausio 21, 22:57:51 »
o tai per kur ji gali gaudyt?

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Sausio 21, 23:02:02 »
rasei kad filtra keitei pro slangutes, pro vamzdelius jeigu ora kur traukia tai su starteriu uzkurt sunku aisku gali ir kita beda buti siurblyje metke nepataikyta

Neprisijungęs mielkus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Sausio 21, 23:05:01 »
mietkes tai gerai pagautos, nes diagnostika dariau, truputy ankstina degima, bet sake stovi normaliai, nera i kur sukt. o tai gal nedaverze ten ko prie to filtro? o del to kad ora gaudo gali siurblys garsiai dirbt?

Neprisijungęs arunas666

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Sausio 21, 23:11:42 »
del oro neturetu jis kalent ,o del netikslaus kampo siurblio pastatymo astrus garsas cia reikia labai didelio tikslumo geriausia su kompu ta padaryt aisku ir is klausos daug kas gaudo su pagaliais :)

Neprisijungęs mielkus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Sausio 21, 23:20:29 »
ten tas meistras man suoke, kad masina per sena (93m), joks kompas tiksliai nepastatys, nes letai duomenis perduoda... gal zinot kas koki rimta meistriuka, kuris rimciau nusimano apie tai?

Neprisijungęs liotar

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Sausio 24, 13:02:49 »
o purkstukai tikrinti?

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Sausio 24, 13:17:46 »
ten tas meistras man suoke, kad masina per sena (93m), joks kompas tiksliai nepastatys, nes letai duomenis perduoda... gal zinot kas koki rimta meistriuka, kuris rimciau nusimano apie tai?

as manau kad nesamone, nes tvarkingoj masinoj tiek kampas nesokineja, ir kas supranta 000 grupes duomenis (supratimui dazniausiai pakanka programos label failu), tas pastatys ta kampa. Koks letas perdavimas bebutu, nustatymui kompu to pakaks. O meistras tai 'geras'. Kampas galutinai turi but nustatomas tik kompu, nes tik dirbant varikliui jis yra susibalansaves, visi dirzai itempti darbinei busenai, kokioje ir svarbus kampas yra.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 24, 13:20:38 sukūrė Veil »

Neprisijungęs vasiokas

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Sausio 25, 11:49:06 »
100% kad po dirzu keitimo nuplauke degimas
asmenine patirtis

Neprisijungęs dziaba

• Įrašai: 110
    • Žiūrėti profilį
man irgi sunkiai kuriasi.Akumas silpnokas neišsuka.Bet įdomus kitas klausimas. Kai ilgai suku užsikuria,tik ilgiau pasukus sukimo momentu užsidega raudona lempa  ir tris kartus supypsi. Nu čia aišku , elektros trukumas. Bet šiandien kita lempute uzsidege taip sukant :tepalo. Tai nesupratau ar tas tepalo siurblys nepaduoda tepalo kol neužsikuria? Tada dar galėčiau paaiškint kodėl ta lemutė užsidegė. Idėjau kita akuma viskas gerai.

Neprisijungęs Cikotas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
SVEIKI PADEKIT  :[ :[ :[ TURIU AUDI A6 2.5 TDI 85KILOVATAI PRIE -10 SUNKIAI KURESI  dare meistras kapitaliny 2 stumuoklius keite  voztuvus  nes kompresija buvo maza siurbly ten kazkokias tarpines  keite suplojau vos ne 3000lt o rezultatas tas kad tepalus ryja ir vistiek salta nesiveda kas gali patartii ka daryti kur kreiptis kokia liga gali buti jei nesunku y mano emeila parasykit atsakyma nes cia as pirma karta lankausi ..esu baisulinej nevilty.............

Neprisijungęs Ūkvedys

• Įrašai: 619
    • Žiūrėti profilį
tai uz ka tau pinigus paeme, jei nieko nesuremontavo. pastas idomus tavo cikota@andrius.lt jis tikras???

Neprisijungęs Cikotas

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
tai uz ka tau pinigus paeme, jei nieko nesuremontavo. pastas idomus tavo cikota@andrius.lt jis tikras???
sveikas mano emeilas cikotas@andrius.lt o paeme uz ta ka dare ir kai sakau kad negerai vistiek tai vis naujas bedas randa tai tipo kompas gal nuejes tai tipo turbina nu zodziu ne jeme beda o mano masinoje bekit nuo tokiu meistru o kas svarbiausia dar ji man rekomendavo sake geras ir nebranginykas.... :E

Neprisijungęs ramunasxx

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Tepalus ryja? Kaip pasireišia tas rijimas?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį

geras cia pastas tas :D Cia mano pusbrolis