Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S4/S6 vairo pritaikymas Audi auto nuo 87 iki 95 metu be airbago.  (Skaityta 16606 kartus)

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  (h), pagalvojau, kad gal kam bus įdomu, kaip pritaikyti S4/S6 vairą nuimta nuo audi iki 97 metu paprastoms audinėms be airbago nuo 87 iki 95 metų. (su airbagu nėra ką perdarinėti).

1. Taigi, nusiperkam S4/S6 vairą (250 Lt. be airbago). 1 FOTO vairas prieš nupirkimą.
2. Vairą visiškai išardome. Jums jau nebereikės 2 ir 3 FOTO pavaizduotos dalies, kuri prisisuka vairo galinėje dalyje, kadangi ji visiškai jums netinka.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 21, 22:49:14 sukūrė spyglys »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
3. Išardžius vairą, nusinešiau jį išplauti, nuriebalinti. Atlikus šitą operaciją, paaiškėjo, kad vairas biški daugiau apsitrynęs , nei matėsi pradžioje, bet to, oda (kaip ir bet kas neprižiūrima) praradusi savo išvaizdą. Nusprendžiau vairą pilnai atnaujinti. Jamam jau užsirekomendavusią spec. priemonę (17lt 50ml) kuri pilnai atstato prieš tai buvusią išvaizdą. Reikalas pavaizduotas 4 ir 5 FOTO. Foto nėra, bet airbago dalis taip pat buvo nupoliruota (kad nesimatytų dangtelio įtrūkimų), padengta kita spec. priemone. 
4. Dabar jus galite ir taip, kuo paprasčiausiai užmauti šį vairą ant stebulės, prisukti, ir važinėti, bet jums neveiks nei posukių atmetėjas, nei garsinis signalas. Kadangi tai tikrai įtakoja šiokį tokį saugumą (signalas), buvo nuspręsta visą reikalą padaryti iki galo, kad viskas veiktų. Jums reikės 6 FOTO pavaizduotos detalės. Jus ją galite nusiimti nuo savo seno vairo, arba nusipirkti belekuriam laužyne.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 04, 15:08:47 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
5. Dabar, atidžiai apžiūrėje tą detalę pamatysite, kad ji užsimauna ant stebulės iki tam tikro lygio, toliau nebeleis to padaryti viduje esantys dantukai (7 FOTO raudonas). Šitą procedūrą jus ir padarote ant savo S4 vairo, tik prieš tai pasigaminate papildomą detalę kurią matote 7 FOTO. Jai gerai tinka 10 mm. storio klijuota faniera. Išpjaunate ją pagal reikalingus išmatavimus, nušlifuojate, įstatote, dabar paimate ir biški paslifuojate juodos detales vidu, kuris uzsimaus ant stebules. Gal ir galima neslifuoti, bet stebule 2mm storesne uz detales vidini diametra, bijojau, kad nesutruktu. Ten dar yra tokie mazi dantukai, juos nuslifuojate. Uzdedate pagaminta detale, uzdedate juoda detale, as veliau nudaziau ta medzio detale juodais dazais, tiesiog foto nepadariau.
6. Uzdeje galine dali, is vidines puses 4 medvarsciais ja prisukate, taip pat matosi garsinio signalo laidas 8 FOTO.
7. Surenkate vaira, surinke sujungiate garisnio signalo laidus 9 FOTO.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 08, 08:16:20 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
8. Galutinis, atnaujintas, paruoštas eksploatacijai produktas 10 FOTO.
9. Nueinam iki auto, atsukam seną vairą, nuimam ir uždedam naują be jokių problemų. 11 FOTO matosi šioks toks tarpelis, bet tame problemos nematau.
10. Užsukame veržlę, uždedame airbago dalį, iš vidinės pusės 2 žvaigždučių pagalba jį prisukate, ir turite štai tokį vaizdelį 12 FOTO.

Ačiū už dėmesį.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 07:58:58 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
http://salamander.md/cosmetics1_5.html

Atnaujinimo priemonę man pavyko rasti tik juodą. Yra dar baltas, bet purškiamas. Esu naudojęs odai ir rudos spalvos labai gerai laikosi, netepa ir pan., bet va, tokio niekur dabar neužmatau.
Šiaip tas juodas tai dar dengiasi fantastiškai, labai lygiai. Dėžutėje teptukas kartu eina.
Kaip gamintojas rašo tai yra priemonė lygios odos gaminių padažymui arba perdažymui, užlygina įbrėžimus.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 15, 17:08:06 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
Sveiki  (h), pagalvojau, kad gal kam bus įdomu, kaip pritaikyti S4 vairą paprastoms audinėms be airbago nuo 87 iki 95 metų. (su airbagu nėra ką perdarinėti).
Jei sakai, kad su airbag'u nėra ką perdarinėti, tai čia reikia suprasti, kad nereikia nieko perdarinėt tokiai Audi, pas kurią gamykliškai yra vairas su airbag'u ?? vadinasi tik 'plug & play' ??

Jei senesnio tipo sistema, kur vairas be besisukinėjančios konsolės, ir su pipynės žalvariniu žiedu ant  vairo tai irgi visiškai panašiai reiks pavargti, tik jau plastmasinio galo reikėtų nuo senesnio tipo vairo su airbagu. O auto kuriose jau montuojami 2 airbagai (vairuotojo ir keleivio, kaip pas mane) nieko nereikia daryti, tik "plug&play" kaip sakei.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:05:21 sukūrė wirgis »
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Taip. Ta dalis kuri nusisuka (pirmos foto), butent eina su visais vairais, kur yra airbagas. Bet sakau, kalbu tik iki 95 metų ir šiaip, gal yra kokių niuansų, visų auto nemačiau tai 100% užtikrintai nedrįstu sakyti. Tikrai žinau, kad va taip perdarytą vairą uždėčiau ant 80/90/100C3/B4 (išbandžiau šitas), dėl kitų galiu tik logiškai numanyti.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:07:20 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Citata
Jei senesnio tipo sistema, kur vairas be besisukinėjančios konsolės, ir su pipynės žalvariniu žiedu ant  vairo tai irgi visiškai panašiai reiks pavargti, tik jau plastmasinio galo reikėtų nuo senesnio tipo vairo su airbagu. o auto kuriose jau montuojami 2 airbagai (vairuotojo ir keleivio, kaip pas mane) nieko nereikia daryti, tik "plug&play" kaip sakei.

Klausyk, o tai kaip "senesnėje sistemoje" dėl airbago laidų yra? Jei pipynė eina žalvariniu žiedu tai tie laidai kaip?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:08:19 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
darosi įdomu: pirmoje foto parodyta tai pačiai mašinai, kai nėra airbag'ų; antroje - kai yra
trečioje foto pavaizduotas vairas eina su pirmoje pavaizduota kolona, vadinasi šitas nuo S4
tinka prie kolonos, parodytos antroje foto ?

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Gedi, stebulė yra ta pati, vienintelis skirtumas gali būti tik toje juodoje detalėje. Tiesiog nuimi nuo seno vairo ir dedi ant S.
O ta antra kolona nebus nuo iki 87 metų audės, kur visas pypino žiedas ėjo ant vairo (esu dar matęs ir čiupinėjęs tokį)?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:10:55 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Gedi, stebulė yra ta pati, vienintelis skirtumas gali būti tik toje juodoje detalėje. Tiesiog nuimi nuo seno vairo ir dedi ant S.
Šiame poste esančioje foto - hub'as, einantis pas AUDI 80 BJ 87-92; AUDI 100 BJ 91-94; AUDI 200 BJ 88-91; AUDI CABRIO BJ 92-2000; AUDI COUPE BJ 89-94; AUDI RS2 94-96; AUDI V8 89-94.

O ta antra kolona nebus nuo iki 87 metų audės, kur visas pypino žiedas ėjo ant vairo (esu dar matęs ir čiupinėjęs tokį)?
Prieš tai esančiame mano poste antra foto - tai nuo mano V8 su vairu su airbag'u; pirmoje, tai tokia reiktų man užsidėt, norint prisisabačint vairą BE airbag'o, va tokį kaip trečioje foto  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:13:03 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Aš biški jau susivėliau čia su tais pirmas antras trečias  :D, bet esmė tokia kaip dabar supratau maždaug: stebulė (metalas) yra vienoda, skiriasi tik ta posukių atmetejo ir kontaktų detalė. Imi vairą, užsidedi tau tinkančią tą juodą detalę (kad ir nuo seno vairo), statai vairą ir važiuoji.  :V ;)

Ai dar biški pamasčiau: tu kalbi apie apdailą, kuri dengia svirteles. Tai tu palik ją kokia ji yra. Tiesiog jau sakiau, paimk tą atmetėjo detalę, kuri tau tinka užmauk ant norimo vairo ir viskas.  :V

Ir dar biški pamasčiau (pagaliau supratęs): TAIP, tau reikia pirmoje foto esančios svirtelių apdailos, kad galėtum užmauti trečioje foto esantį vairą, kad veiktų pipynė. Vienintelis niuansas, kažkaip ant to vairo labai arti stebulės tas kontaktas, bet gal tik taip atrodo.

P.S. Biški pavargęs šiandie, nedašunta.  :D ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:18:53 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs goodazz

• Įrašai: 1643
    • Žiūrėti profilį
Pirmoje foto koks hub'as eina pas AUDI 80 BJ 87-92; AUDI 100 BJ 91-94; AUDI 200 BJ 88-91; AUDI CABRIO BJ 92-2000; AUDI COUPE BJ 89-94; AUDI RS2 94-96; AUDI V8 89-94.

Antra - tai nuo mano V8 su vairu su airbag'u; pirmoje, tai tokia reiktų man užsidėt, norint prisisabačint vairą BE airbag'o, va tokį kaip trečioje foto  ;)

Taip, kaip pas tave eina "pereinamas" kelmas, tau irgi reikėtų tą juodą dalį vaire pasikeisti ir tiek (tik aišku nuo vairo su airbagu, na kaip pas tave pvz nuo v8), airbago fiškių antgaliai identiški abiejuose modeliuose abiejuose galuose. esu ir tą ir tą čiupinėjęs.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 24, 08:22:53 sukūrė wirgis »
goodazz audi dalys  - naudotos s2/s4/s6/a200 20v ir kitų audi dalys
861011325

Neprisijungęs Sparco`

• Įrašai: 125
    • Žiūrėti profilį
O jei tą s6 vairą dėti ant a6 95m. su airbagu tai nieko keist nereikia? Nujami seną uždedi naują?  8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 18, 09:25:26 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Šiokia tokia info dėl to vairo atnaujinimo:

Kadangi jau labai nemažai trinu tą vairą, tai galiu pasakyti, kad labai geras būdas atnaujinti. Tikrai laikosi ir vaizdas visai kitas, (+) vienintelis minusas dėl to atnaujintojo - kai pastovi diena saulės kaitroj, tepa rankas nestipriai, turėkit omeny.  ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 15, 17:06:56 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Geras daiktas tas salamander juodintojas/dažai, kątik savo vairą atsinaujinau. Labai puikiai dengia dažus ir t.t. Kainavo 16,99lt. Pirktas Verus batų parduotuvėje.
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Lapkričio 26, 08:12:28 sukūrė wirgis »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
http://www.audiklubas.com/forumas/index.php?topic=9967.msg186517#msg186517

Tesiant pokalbi apie vairo pritaikyma... Posukiai, pypsalas, airbag, OK - ispresim kad ir kaip bebutu, bet va kaip su šliciais daryti... gal kas konstraves... bandes, dares, mastes, mates ir t.t. Gal kokiu orginaliu ir paprastu minciu turit?

Neprisijungęs spyglys

• Žiūrėti profilį
Atvirai tariant neverta su vairu ten burti kazka mano manymu. Jau lengviau tada pacia stebule bandyti keisti, arba pasitenkinti S4 vairu iki 97 metu.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na juodo nenoriu, pilko neradau, o kuri esu mates tai tik krastai pilki belike :D O aplamai, del stebules pacios - mintis verta demesio (+) nes vairas jau pas mane pati yra (v)

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
tai jei paimciau toki vaira be problemu uzdeciau ant a6(c4)kebulas 96m su airbag'u?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
jei apie mano atveji, vairas nuo 99m tad tau netiks ir . Lyg apie 98-99m keistesi stebule.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Gal kas keitesi sau vaira kaip cia paraso ir atliko ta galine "s" tipo vairo dalis" zodziu esme tokia kad gavau toki "s" vaira ir isardes pamaciau kad ten jau burta kazkas pirma tai neateina laidas i airbaga, nors airbag sveikas, antra ta dalis antra keturkampa kur sukinejasi, yra jau israklineta ir kiek zinau joje turi buti tokia spyruokle airbag,  zodziu gal kam atliko sita detale?

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
dar is kitos puses

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
jei apie mano atveji, vairas nuo 99m tad tau netiks ir . Lyg apie 98-99m keistesi stebule.
tai nuo kokiu metu masinos turi buti vairas kad man tiktu?

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
tai nuo kokiu metu masinos turi buti vairas kad man tiktu?
nuo 92 pagal mane iki 97.07 ar 08 men :)