Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kokia vidutiniska variklio temperatura turetu buti?  (Skaityta 7985 kartus)

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
nu jei yra tai jai jau zopa, nuiminedas vistiek sutrupes, as kai keiciau ,tai i senukus nuejau ten auto skyriuj yra teplai visokiu rusiu tai paprasiau kad termostatui tai dave tokai kaip dantu pasta dydzio tutele, ten parasyta kad termosto tarpinems, ant tuteles 350C. atlaiko, raudona tokia, gal 6lt. nesiekia. aplink dangteli apvariau graziai ir uzdejau.

http://www2.senukai.lt/LTU/catalogue.aspx?op=3&id=000050683584
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 29, 21:06:14 sukūrė owas »

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
o ant naujo termostato nebuna tos tarpines?

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
kai pirkau nebuvo ir abejoju ar turi but

Neprisijungęs cornis

• Įrašai: 1151
    • Žiūrėti profilį
pas mane RU variklis ir trasoje nepakyla auksciau nei 65 laipsniai, sildo gerai, mieste visada netoli 90, isvaziavus i autostrada vel 65. man atrodo kad cia visai normalu ir nieko blogo

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį

;)

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
pas mane RU variklis ir trasoje nepakyla auksciau nei 65 laipsniai, sildo gerai, mieste visada netoli 90, isvaziavus i autostrada vel 65. man atrodo kad cia visai normalu ir nieko blogo

Dar karta kartoju: Variklio darbine temperatura turi laikytis ~90C ir jokio skirtumo ar +35 ar -20 lauke, autostrada ar sankryza

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį

;)

nu gal ne apie ta snekam, nes kai dangteli dejau tai ten ne tokios formos buvo briaunios, tai tepaiu silikonu ant dangtelio

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Dar karta kartoju: Variklio darbine temperatura turi laikytis ~90C ir jokio skirtumo ar +35 ar -20 lauke, autostrada ar sankryza
tikrai esi neteisus, nes tai priklauso kokia auto (koks variklis), pvz pas manajį ABH variklį ji svyruoja ir turi svyruot, priklausomai ar greitkeliu važiuoji, ar kamštyje velkies, ar įjungtas kondicionierius, ar neįjungtas  (+) (+) (+) 

Neprisijungęs owas

• Žiūrėti profilį
cia
tikrai esi neteisus, nes tai priklauso kokia auto (koks variklis), pvz pas manajį ABH variklį ji svyruoja ir turi svyruot, priklausomai ar greitkeliu važiuoji, ar kamštyje velkies, ar įjungtas kondicionierius, ar neįjungtas  (+) (+) (+) 

as nekalbu apie konkrecius variklius, as tik sakau kad jam ir autostradoj turi but apie 90 laipsniu, temperatura zinoma turi svyruot, bet ne 25 laipsniu skirtumu, yra daug pozemiu kurie lemia variklio temperatura
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Sausio 30, 00:26:10 sukūrė owas »

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
Parasykit visi kas turit audi 5 kausu variklius kokia temp laikosi pas jus ir tada darysiu isvada.

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
tris turejau 5 kausu ir dviems is ju teko termostatus keist...pakeitus rodo 90, kaip ir priklauso ;)

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
ir turi rodyti pastovei apie 90 gradusu.jei termostatas gerai veikia tai ir trasoi ir mieste jis turi atsidarineti ties 90.ir vintiliatorius turi ausiti jei miete stovi kokiam tai kamsti.tai cia aks nori tas lai sneka kiek nori kad netaip turi buti tikrai kad nepatikesiu.pasmane pati taip yra.dar per puse metu vazinejimo su ta luge nepastebejau kad rodytu daugiau nei 90 laipsniu.o ir mieto ri trasos gauna ir trasoi greicio.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
vaziuosiu savaidgali i utena paziuresiu ka rodys trasoj.

Neprisijungęs audiofanas

• Įrašai: 853
    • Žiūrėti profilį
ir turi rodyti pastovei apie 90 gradusu.jei termostatas gerai veikia tai ir trasoi ir mieste jis turi atsidarineti ties 90.ir vintiliatorius turi ausiti jei miete stovi kokiam tai kamsti.tai cia aks nori tas lai sneka kiek nori kad netaip turi buti tikrai kad nepatikesiu.pasmane pati taip yra.dar per puse metu vazinejimo su ta luge nepastebejau kad rodytu daugiau nei 90 laipsniu.o ir mieto ri trasos gauna ir trasoi greicio.

dar miestas miestui nelygus, vln kai kamsciuose pastovi pakyla ir virs 90, kad ir geras termostatas

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
tai ir tyri pakilti.ventiliatorius tikrai taip neatausins kaip vaziuojant.bet cia tikrai kad nesamone kaskokia.kad trasoi vienokia temperatra laikosi o mieste jau kitokia.man idomu kaip tas termostatas taip gali atsidarineti prie skirtingu temperaturu.ir dar suzinoti kada mietstas o kada trasa (!?) (!?) (!?)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
Iki termostato pakeitimo aš visad galvojau kad TDI'inai nešyla,ir pas mane tik retais atvejais temp užkildavo iki 80 pagal celsiju, o dabar pakeitus visai kita situacija, nesvarbu miestas ne miestas,variklis vidutniškai per 10 min. pasiekia apie 87 laipsnius ir stovi rodyklė kaip ikalta. Termostatas wahler firmos,pokolkas patenkintas ff

Neprisijungęs asprey

• Įrašai: 610
    • Žiūrėti profilį
o tai jei termostatas bludija iki kiek mazdaug pakyla kuro sanaudos ir ar is vis jos pakyla?

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
trasoj kai lauke0+5 vaziavau 77 laikosi, mieste pasitrinus net ventiliatorius isijungia 90.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
cia

as nekalbu apie konkrecius variklius, as tik sakau kad jam ir autostradoj turi but apie 90 laipsniu, temperatura zinoma turi svyruot, bet ne 25 laipsniu skirtumu, yra daug pozemiu kurie lemia variklio temperatura
Na ir kodėl negali ji svyruot 25 laipsnius: kamštyje dakyla iki 110, o greitkelyje nukrenta iki 80 - gausis jau net visas 30 laipsniu svyravimas  (+) (+)
O vat kaip veikia Audi V8 elektrinis ventiliatorius:

Tuzas

• Svečias
bet 2.5tdi tai manau turi tureti pastovia temperatura..beje ydomu butu kaip patikrinti termomova..

Neprisijungęs barmenas

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Pas mane A4-oje kol nepakeičiau termostato rodė 70 laipsnių .Kai pasikeičiau pakilo iki 90 laipsnių.

Neprisijungęs mc2

• Žiūrėti profilį
Pas mane A4-oje kol nepakeičiau termostato rodė 70 laipsnių .Kai pasikeičiau pakilo iki 90 laipsnių.

o pakildavo daugiau pasitrinus mieste 90?

Neprisijungęs Marielis

• Įrašai: 383
    • Žiūrėti profilį
pas mane kol nebuvo pakeistas termostatas isvis rodykle nepakildavo ( 0 rode) pakeitus termostata mieste rodo apie 60 - 70 pakilus iki 80 pradeda suktis ventiliatorius tai kame problema blogas naujas termostatas (nekoks  fuflo made in china o made in germany) o gal koks daviklis temperaturos kaltas???

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
pas mane kol nebuvo pakeistas termostatas isvis rodykle nepakildavo ( 0 rode) pakeitus termostata mieste rodo apie 60 - 70 pakilus iki 80 pradeda suktis ventiliatorius tai kame problema blogas naujas termostatas (nekoks  fuflo made in china o made in germany) o gal koks daviklis temperaturos kaltas???
tikriausiai blogai veikia vienas is davikliu, arba tas kuris skydeli temp rodo, arba tas kur ventiliatoriu valdo, termostatas nekaltas del to kad tau ventiliatorius sukasi prie 80 laipsniu, nes ventiliatorius vargu ar gali isijungti prie tokios temp, turetu prie aukstesnes jungtis

Ir apskritai temperatura nebutinai turi laikytis 90 ar kiek ten bebutu, cia priklauso nuo kiekvieno variklio kaip jis suprojektuotas ir kada pradeda atsidarinet termostatas (prie gamintojo nurodytos temperaturos) , prie kokiu temperaturu jungiasi ventiliatorius, bet dyzelio temperatura siek tiek zemesne turetu but nei benzino, na bent jau daugeliu atveju

Neprisijungęs Vyttelis

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 1342
    • Žiūrėti profilį
Pas mane po termostato pakeitimo irgi,tiek klima,tiek skydelis rodo 88 laipsnius-šyla irgi puikiai-kelios minutės,ir salonan šiltą orą pučia   (+) (y)