Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 454650 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #1950: 2010 Gruodžio 01, 17:45:12 »
kolega vakar foto atsiunte :) sumedziotas lapkricio pradzioje. svoris - siek tiek virs 200 yltys- viena 22cm kita 23cm pagal viska turetu auksa gaut

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1951: 2010 Gruodžio 01, 17:51:34 »
 :O

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1952: 2010 Gruodžio 01, 18:47:50 »
Tokias foto reiketu kelt i ziauriu vaizdu skilti  :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1953: 2010 Gruodžio 01, 18:50:58 »
kas cia ziauraus

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1954: 2010 Gruodžio 01, 19:08:50 »
Na ir nieko grazaus bent jau man  :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1955: 2010 Gruodžio 01, 19:20:55 »
ziaurios yra kainos maximoje, atlyginimai lietuvoje ziaurus, ziauru kai vaikus prievartauja, o cia dievu hobis per klaida atitekes zmonems

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1956: 2010 Gruodžio 01, 19:24:03 »
vyrai tik nepradekit sporytis del tolkiu beprasmisku dalyku  ;)  tiesiog skiriasi poziuris apie sita hobi ir tiek  ;)

beja jei viskas gerai ryt lekiu ant lydeku...  bus foto reportazas nuo pirmojo ledo...  (aa)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1957: 2010 Gruodžio 01, 20:22:47 »
:O Šerniokas neblogas, seniai jau beteko tokių matyti...

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1958: 2010 Gruodžio 01, 20:30:34 »
grazus sernas toki pamates nezinociau ka daryt  :O(t)

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1959: 2010 Gruodžio 01, 20:48:59 »
vyrai tik nepradekit sporytis del tolkiu beprasmisku dalyku  ;)  tiesiog skiriasi poziuris apie sita hobi ir tiek  ;)

beja jei viskas gerai ryt lekiu ant lydeku...  bus foto reportazas nuo pirmojo ledo...  (aa)
lauksim, man irgi siule sy savaitgali pazvejoti, as dar biski bijau. na bus matyti.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1960: 2010 Gruodžio 01, 20:52:23 »
vyrai tik nepradekit sporytis del tolkiu beprasmisku dalyku  ;)  tiesiog skiriasi poziuris apie sita hobi ir tiek  ;)

beja jei viskas gerai ryt lekiu ant lydeku...  bus foto reportazas nuo pirmojo ledo...  (aa)
lauksim, man irgi siule sy savaitgali pazvejoti, as dar biski bijau. na bus matyti.
bl pasakei kad bijau, pradejau ir as dabar galvot  ?!?

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1961: 2010 Gruodžio 01, 22:58:52 »
siand vienas vos nenuburbuliavo ant ledo rytinej LT daly, kur tikrai salciau ir ledas storesnis, tai vakarinej pusej, lipt kazkaip nesaugu. nebent, ant stovincio vandens, kur neteka.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 02, 09:10:36 sukūrė judas1256 »

Neprisijungęs tomčius

• Įrašai: 1198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1962: 2010 Gruodžio 01, 23:05:40 »
jo ant tvenkiniu gal dar galima,kviecia ir mane link Kedainiu.ziuresiu eiti ar likt  :Dvisvien varys ir be manes  :-]

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1963: 2010 Gruodžio 02, 08:15:24 »
Užvakar prie Buivydiškių (nežinau tik tvenkinys ar kas ten per velniava) jau mačiau ant ledo žvejojančių, vienam gale vanduo, kitam ledas, kažkaip nepatikimai visa tai atrode

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1964: 2010 Gruodžio 02, 16:24:30 »
na va kaip ir zadejau... atsikeliau apie 9val ryte ziuriu pro langa vejas, -14... ech galvoju nevarysiu siandien niekur... visgi pagerejus kazkiek orui 12 val isvaziavai y Daugedu tvenkini... nors norejau y kita vaziuot, bet ten lidekynas ir iraju neymanoma pasigaut  :V
ledas minimum 10cm ( po viduri tvenkinio nemakalauvausi, visgi vienas vaziavau, nejauku ) na ir ka, tik uzlipus ant ledo pasigavau raudike. pastaciau skrytuli, gal 5 minutis ir nuvirto  :)  pakertu, jauciu jog yra kazkas.... 1,2 kg  (y)  paskui pastaciau ant eseriuku du skritulius-nieko.. pora valandikiu pabuvau ir islekiau namo...puga chujuga, zodziu oras prastas....

kaip ir zadejau keletas foto ;)

pasigavai irajuku, manau rytoi bus kitas foto reportazas  (aa)  (jei irajei garaze nenudves ir oras kojos nepakis )
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 02, 16:28:02 sukūrė romas »

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1965: 2010 Gruodžio 02, 16:32:06 »
nu matai koks neblogas pirmas po ledines zukles laimikis  (y)

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1966: 2010 Gruodžio 02, 19:41:10 »
Įdomiausiai atrodė šiandien matytas vaizdelis Latvijoj. Prie Daugpilio Dauguvoj dar ižas plaukia, pakrantės vietom užsalę, o ten jau sėdi :O
pavojingai atrodo :)
O tu Romai pavarei (+) (y)

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1967: 2010 Gruodžio 02, 19:53:21 »
tai jau zinau kad vakar kaikas ir ant Mariu is Juodkrantes puses sedejo... :-]

Neprisijungęs ramiakas

• Įrašai: 1214
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1968: 2010 Gruodžio 03, 11:25:57 »
 sendien vaziuodamas i darba maciau ant danes upes klaipedoje kokius 7 ribokus (!?) uzvakar dar ten buvo neuzsale

Neprisijungęs @BaRtEx@

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1969: 2010 Gruodžio 04, 16:58:48 »
Nju kad nerasyt is naujo pakopinsiu is kito forumo:

Ketvirtadienis:

Kadangi siandien atsirado laisvo laiko po paskaitu nusprendziau lipt ant leda :D Bevaziuojant pradejo snigt, tjp nemaloniai atrode :fuu: Vaziavau i Rekyva, galvojau pleze pazaisiu su maikem :D Kagi as jau vietoj, visas ezeras uzsitraukes ledu, snigti apstojo, visumoj suskaiciavau netolumoj dar 3 zvejus :)

Na ka pirmos skyles ir tuscia :-( dar pora isvis nei kibimo.... :fuu: perejau per visus ribokus paklausinet kas geresnio, nju negi man vienam taip blogai, tai jie prasitare kad jau pora dienu kaip niekas nieko nepagauna, puse val kazkur jie pazvejeve isejo numei :) Nju as galvoju pasisersiu vienoj eketej ir lauksiu, gal kokia banda uzplauks :D

Ledas gan storas apie 12 cm, drasiai vaiksciot gali :D Pustyt nesveikai pradejo, vejas sukilo, drebet pradejau kaip koks motoras, lulius valyt nebespejau :D :oops: ir staigiai sargelis pradejo virpeti, jau galvoju pirma ryba, ogi ziuriu :D :

Edzguras :D :-P

Dar keliolika min pabuvau ir traukiau namo, na kaip pirmas zvejyba ant ledo, manau visai vykus :geras: :geras: :geras:

PENKTADIENIS :

Nu wa siandien ir vel sugalwojau is ryto imerkt i ekete :D Visa manta susikroviau ir pirmyn :) veiksmas vyko Margiu tv. Tikslas buvo lydekos, del vaizdo nupirkau keleta karosu ir pastaciau ant skrituliu, bet nei krust, nevaiksto jie isvis tokiam saltyje... Taigi visa diena uoliai dirbau su balansyru, skyliu iskersta daug... Per pirma valanda toki juokinga kliova apturejau :D ant balansyro raude ikabinau, beje per uodega, su pazystamu supainiojo :D

Aplink, niekas kliovu neturejo, mirtis kazkokia... Bande zmones su aviza gaudyt, bet net ziuret nenorejau, nuo minties kad pirstus salt reikes :geras:

Taigi aptureta dar vienas kibimas, is pradziu pagalvojau peiliukas, ogi ziurim ka turim :D

Visumoi laikas praleistas, gerai, nebuvo laiko kada ilsetis, inirtingai vyko astriadantes paieska, bet rezultatas gale 0, ai beje ant galo skrituli kazkas ismuso, bet paspruko su zuvelioku... Per 8 ribokus vienas nelegalus peiliukas ir viskas :x

Siandien:

Snd ir vel bandziau Margiu tv. Nuo pietu, atvaziawus ir vel matesi jog visiem atsosas... Bet zmoniu koki 20... Kiek maciau ir klausiau tai tik keleta peiliu pagawe, ziauru kaip nekimba... Kolega pora eseriuku ant balansyro pagavo... Man pora kartu skrituli pawarte, bet nieko... Ant balansyro 0... Vnz reiks laukt geresnio oro, bu salt jau labai snd buvo :D:D:D

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1970: 2010 Gruodžio 05, 13:01:00 »
as penktadieni buvau irgi islekes su skrytuliais. ten zinau jog tikrai yra lideku taciau visiskas 0. sestadieni buvau mingeje, kas paslinko tas smulkmes pasaigavo, as nepaslinkau tai tiek ir tepagavau  :-]  bet viena grazu eseri +-400gr visgi pasigavau  :) su blizgute...

o cia keletas foto is penktadieni lidekines ,,zukles''  :D  tik, kad labiau jau patys y lydekas panasus gryzom  :s

na o kol laukem kibimo  :-]

na ir visa zveju komanda  :D

na o jei ryt geras oras, leksiu patikrint Minijos (ties Aleksandravo tiltu)... sake ziobriai grazus kimba  :)

« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 05, 21:41:29 sukūrė romas »

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1971: 2010 Gruodžio 06, 11:37:40 »
sekmadieni netoli Kedainiu kirtom per eserius ,visi kaip rinktiniai 300-500gr.pukiai praleistas laikas ir zvali nuotaika.pagrinde ant baltos avizeles su matylium.net lydeka iki eketes prisitraukiau o i skyle taip ir neivedziau,nukirto vala be pavadelio visgi :-{

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1972: 2010 Gruodžio 06, 11:44:38 »
sekmadieni netoli Kedainiu kirtom per eserius ,visi kaip rinktiniai 300-500gr.pukiai praleistas laikas ir zvali nuotaika.pagrinde ant baltos avizeles su matylium.net lydeka iki eketes prisitraukiau o i skyle taip ir neivedziau,nukirto vala be pavadelio visgi :-{

kur cia ? jei nepaslaptis :)

Neprisijungęs tomčius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1973: 2010 Gruodžio 06, 11:50:26 »

kur cia ? jei nepaslaptis :)
sveikas,tame paciame prie Piliamanto

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1974: 2010 Gruodžio 07, 22:16:55 »
siandien prisigaudiau daciorta iraju, ryt lekiu ant lydeku  (aa) vakar is siandien oras nuostabus lydekoms buvo... ryt kogero kaip zapadla bus lievas  :E :-]