Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 454573 kartus)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #1850: 2010 Lapkričio 01, 12:29:16 »
nesoviau ir as  (-) siaip vokieciai sako jei nusausi balta elnia, ta pati medyiokles sezona mirsi pats  :V

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1851: 2010 Lapkričio 01, 13:32:46 »
esu ne pats geriausias zvejys, bet sumasciau, kad reiktu paspiningauti,  bet nlb zinau vietu, gal kas galetu parekomenduoti kur kaune siuo metu galima tai padaryti, kad nors kokia lydeka pagauti :)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1852: 2010 Lapkričio 02, 10:23:34 »
idomu kaip jus ten isvis zvejojot, gi ten kur migruoja lasisa iki lapkricio 20 dienos net meskeres negalima merkt  i ta upe...
ka reiskia negalima zvejoti kur lasisa migruoja?praeita savaite prasitesiau zvejo bilieta.pasirodo spinigauti gali nemune(negalima tik tam tikruose ruozuose-kur lasisos buriuojasi).jei neleistu zvejoti kur lasisos migruoja,tai kodel gali spinigauti nemune?net ir neryje galima.o neryje ju pagavo tikrai ne viena.....tai cia kaip suprasti?niekas ju nepagauna masiskai,papuola viena kita.taisyklese turetu buti nurodyta jog is vis negalima spinigauti nemune  ir neryje,bet to nera,nes visais metais ju pagaunam lapkricio men.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 02, 10:30:32 sukūrė SENIS AUDI »

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1853: 2010 Lapkričio 03, 20:56:14 »
idomu kaip jus ten isvis zvejojot, gi ten kur migruoja lasisa iki lapkricio 20 dienos net meskeres negalima merkt  i ta upe...
ka reiskia negalima zvejoti kur lasisa migruoja?praeita savaite prasitesiau zvejo bilieta.pasirodo spinigauti gali nemune(negalima tik tam tikruose ruozuose-kur lasisos buriuojasi).jei neleistu zvejoti kur lasisos migruoja,tai kodel gali spinigauti nemune?net ir neryje galima.o neryje ju pagavo tikrai ne viena.....tai cia kaip suprasti?niekas ju nepagauna masiskai,papuola viena kita.taisyklese turetu buti nurodyta jog is vis negalima spinigauti nemune  ir neryje,bet to nera,nes visais metais ju pagaunam lapkricio men.
a chuj cia besuprasi.. visi skirtingai pasakoja...

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1854: 2010 Lapkričio 04, 09:23:35 »
vakar buvau nulekias porai valandu pasizvalgyti prie nemuno.vaziuojan nuo marveles zemyn,tai net apakau  :O nerasi vietos kur ramiai pazuvauti visos pakrumes uzgulia su drapakais.tempia zuvi masiskai (maisais)vien karsiai. vien seniai-matyt tikrai badas kai kam.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1855: 2010 Lapkričio 04, 09:24:28 »
vakar buvau nulekias porai valandu pasizvalgyti prie nemuno.vaziuojan nuo marveles zemyn,tai net apakau  :O nerasi vietos kur ramiai pazuvauti visos pakrumes uzgulia su drapakais.tempia zuvi masiskai (maisais)vien karsiai. vien seniai-matyt tikrai badas kai kam.
matyt tikrai bedarbyste :D

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1856: 2010 Lapkričio 04, 13:31:17 »
kas tie drapakai?  :)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1857: 2010 Lapkričio 04, 13:47:16 »

tai toks zvejybos budas kuri naudojant pagauni viska kas plaukioja palei dugna.kai buvau pacukas varydavom kas dien ir rukindavom bei parduodavom zuvi.jei gerai sekasi,pataikai duobe ar kur jie buriuojasi kiekvienas metimas karsis.gali per pora valandu 100 ir daugiau stuku paimti.papuola visokios zuvies,dazniausiais laimikis karsis.naudojama meskere kietu smaigaliu,daznai isimamos virsutines dalys,geriausiai tinka meskeres skirtos jurai nes jos kietos.valas 0,5-0,7.ruska rite-blynas,svino gabalas apie 60-80g ir virs svino priristi trisakiai kab 2-3 didziausio numerio.daznai daromi namuose.uzmeti,palauki kol nuskes ir kapoji panasiai kaip ant riperio tik visa jega.kas papuola ta nukerti.ziaurus budas.

cia senas straipsnis bet gali primesti kokiais kiekiais zuvys gaudomos.siemet tas pats

http://www.lrytas.lt/-12432629561241897667-vent%C4%97s-brakonieri%C5%B3-valtyje-492-kar%C5%A1iai-220-perpeli%C5%B3-11-sterk%C5%B3.htm
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 04, 13:50:23 sukūrė SENIS AUDI »

Neprisijungęs @BaRtEx@

• Įrašai: 321
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1858: 2010 Lapkričio 04, 19:20:51 »
Valkatos, rankas tokiem nukapot !!!

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1859: 2010 Lapkričio 04, 19:28:46 »
nieko gero....

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1860: 2010 Lapkričio 04, 19:31:17 »
tai jie zvejai yra, o pardavejai brakonieriai. As net mazu neimu zuviuku kokiu kur as ten desiu kokia pliske, viena kita katinui kitas atgal i pruda  :D

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1861: 2010 Lapkričio 04, 21:52:42 »
ar yra tarp musu luselininku?
vis ketinu uzsiimt :) ar cia geras daiktas?

http://www.skelbiu.lt/skelbimai/salmo-elite-museline-meskere-8951580.html

tai kaip suprantu musu tarpe muselininku, arba bent jau tuom bandanciu uzsiimt nera? :)

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
  • Įrašai: 1146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1862: 2010 Lapkričio 04, 21:57:34 »
Turbut kad nelabai :)

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1863: 2010 Lapkričio 04, 22:04:25 »
ziaurei noriu pradet tuom uzsiimt.... bet is pirmo zvilgsnio labai jau sudetingas ten dalykas 8:8  butu idomu pabendraut su zmogum kuris tai daro  ?!?

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1864: 2010 Lapkričio 04, 22:06:28 »
ziaurei noriu pradet tuom uzsiimt.... bet is pirmo zvilgsnio labai jau sudetingas ten dalykas 8:8  butu idomu pabendraut su zmogum kuris tai daro  ?!?
Nete nieko apie tai nera?...

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1865: 2010 Lapkričio 04, 23:00:35 »
yra, bet kaip suprantu tokiomis temomis ten forume labai letai juda... ta prasme kol gausi kokiam forume i rupima klausima atsakym gali ir menuo praeit... o cia per koki skipe pabendraut, su kokiais foto pavizdziais ir panasiai visai kitas reikalas butu... nes kaip nieko nezinant apie si reikala tai klausimu milijonas  :)

Neprisijungęs Minde_

• Krikštatėvis
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1866: 2010 Lapkričio 04, 23:34:59 »
Isivaizduoju, pradzia bele kokio naujo reikalo visuomet sunki, bet neprarask vilties ir manau susirasi reikiama info ;)

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1867: 2010 Lapkričio 05, 11:35:58 »
gal kas apsvies kaip ten su varlegalvem(vegelem) sako nemuno zemupyje pagauna,tipo gaudo dugninem,kas per procesas?gal kas apsviesti gali?gaudau tik ant ledo,idomu kaip su tom dugninem.gal kas bandet jau?

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1868: 2010 Lapkričio 05, 11:47:27 »

tai toks zvejybos budas kuri naudojant pagauni viska kas plaukioja palei dugna.kai buvau pacukas varydavom kas dien ir rukindavom bei parduodavom zuvi.jei gerai sekasi,pataikai duobe ar kur jie buriuojasi kiekvienas metimas karsis.gali per pora valandu 100 ir daugiau stuku paimti.papuola visokios zuvies,dazniausiais laimikis karsis.naudojama meskere kietu smaigaliu,daznai isimamos virsutines dalys,geriausiai tinka meskeres skirtos jurai nes jos kietos.valas 0,5-0,7.ruska rite-blynas,svino gabalas apie 60-80g ir virs svino priristi trisakiai kab 2-3 didziausio numerio.daznai daromi namuose.uzmeti,palauki kol nuskes ir kapoji panasiai kaip ant riperio tik visa jega.kas papuola ta nukerti.ziaurus budas.

cia senas straipsnis bet gali primesti kokiais kiekiais zuvys gaudomos.siemet tas pats

http://www.lrytas.lt/-12432629561241897667-vent%C4%97s-brakonieri%C5%B3-valtyje-492-kar%C5%A1iai-220-perpeli%C5%B3-11-sterk%C5%B3.htm

ir aplamai as kiek paskutiniu metu pasistebiu musu visos gamtos apsaugos sistema yra kiaurai supuvusi... kas ka nori tas ta daro, kas kaip nori tas taip gaudo. man juoka kelia ziurint laida ,,Spastai" is palyginus nedideliu tvenkiniu kilometrais tinklus renka, brakonieriauja kas kaip beismano. cia neperseniausiai vaziavau prie vieno tvenkinio pasivaiksciot, vyrai vidury dienos issijuose tinklus stato ir net demesio nekreipia kad as salia vaikstineju. arba buvo atvejas, radau tinkla achujiena, pilnas zuvies, bet jau kokia savaite paliktas, nes zuvis smirdejo. nuvaziavau pas zaliuosius parodziau kur yra tinklas sakau varykit issitraukit....tai jie man mazdaug ko pats neistraukei, dabar cia mums vaziuot pistis knistis... vyrai tokie kaip ir supyke paliko... (!?)

Neprisijungęs @BaRtEx@

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1869: 2010 Lapkričio 05, 11:48:31 »
Nepradek :D nera ant lietuveles kur zvejot su jom, seip reikia mokintis uzmetimo taktikos, pazystamas db gaudo tai pora sprindiniu eseriu pagauna, seip jam tik zaidimas cia :D jei rimtai tai spiniga ima ir daugiau i nk neziuri :) jei vis dar domina turiu pora kotu muselinei ...

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1870: 2010 Lapkričio 05, 11:51:01 »
na yra sialia manes minija, ji gana zuvinga... viena kita upetaki pagaunu.kiti pagauna ir po 1,5 kg upetakius. zinau kad kirsliu yra. tad su museline manau butu daugiau sansu nei su mepsiuku ar vobleriu.

domina. parodyk ka turi? ten vien tik kotai? ar jau su ritem, sniurais?

Neprisijungęs @BaRtEx@

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1871: 2010 Lapkričio 05, 11:51:49 »

ir aplamai as kiek paskutiniu metu pasistebiu musu visos gamtos apsaugos sistema yra kiaurai supuvusi... kas ka nori tas ta daro, kas kaip nori tas taip gaudo. man juoka kelia ziurint laida ,,Spastai" is palyginus nedideliu tvenkiniu kilometrais tinklus renka, brakonieriauja kas kaip beismano. cia neperseniausiai vaziavau prie vieno tvenkinio pasivaiksciot, vyrai vidury dienos issijuose tinklus stato ir net demesio nekreipia kad as salia vaikstineju. arba buvo atvejas, radau tinkla achujiena, pilnas zuvies, bet jau kokia savaite paliktas, nes zuvis smirdejo. nuvaziavau pas zaliuosius parodziau kur yra tinklas sakau varykit issitraukit....tai jie man mazdaug ko pats neistraukei, dabar cia mums vaziuot pistis knistis... vyrai tokie kaip ir supyke paliko... (!?)

Mano nuomone apie juos tai isvis idiotu kompanija, geda lietuvos... Tik pinigus moka surinkinet, tinginiai net valties nepasivargina atsivesti betikrindami bilietus pavaiksto, juos is valciu pasiuntineja n/x ir tie nueina... Geda i tokius ziuret ... Geriau pasukaus nuo kranto visiem giliai dzin... Pranesi kad ten ir ten tinklu yra, a jiem dar prie taves prades knisaliotis, neduok diieve masina pastatysi metru arciau... Kazkokia isvis nesamone...

Neprisijungęs @BaRtEx@

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1872: 2010 Lapkričio 05, 11:53:42 »
na yra sialia manes minija, ji gana zuvinga... viena kita upetaki pagaunu.kiti pagauna ir po 1,5 kg upetakius. zinau kad kirsliu yra. tad su museline manau butu daugiau sansu nei su mepsiuku ar vobleriu.

Vien kotai, norgei arr sveduose pirkti : viens 700 lt kits 800 lt moketa... Vienai reik rites tvirtinimo mechanizmo...  Abi po 250 lt + deklas, foto kazkur nukisau jei rasiu imesiu ;)

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1873: 2010 Lapkričio 05, 12:10:39 »

Vien kotai, norgei arr sveduose pirkti : viens 700 lt kits 800 lt moketa... Vienai reik rites tvirtinimo mechanizmo...  Abi po 250 lt + deklas, foto kazkur nukisau jei rasiu imesiu ;)
o ka tos klases reiskia gal zinai? 4. 5-6. 6-7 ?

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1874: 2010 Lapkričio 05, 12:12:46 »
speju kad bus koto tvirtumo ir sunkumo klase ?  :) nes ka ten daugiau is tu klasiu gausi...