Kaip su lapėmis reikalai kolegos? Šįryt dvi paėmiau oO) Jau gražios, kailis kaip turi būti
sveiki, ar kasnors 16cal sautuveli vartojat su sratais? jei taip, PM
O cia didziausias mano laimikis
Bendradarbiai NO žvejojo, tai nesveikų laimikių pritraukė. Aš kai gyvenai tenai, tai irgi neblogų lydekaičių pritraukėm, pilna jų ten, tik žvejok.
12 kg 120 gCia didziuaisa mano zuvele pagauta pries pora metu . Dabar tokiu nepagaunu Pagrinde menkes kimba :fAtvaryk i NO, nakvyne duosiu
Citata iš: Evaldas 2009 Gruodžio 24, 07:01:33 Bendradarbiai NO žvejojo, tai nesveikų laimikių pritraukė. Aš kai gyvenai tenai, tai irgi neblogų lydekaičių pritraukėm, pilna jų ten, tik žvejok.As upese nezvejoju, gyvenu salia fiordo, koks 50 metru, tai nereikai net niekur vaziuoti O seip lydeku daugiausiai Lilehameryje kiek teko girdeti.
Citata iš: skandinavas 2009 Gruodžio 23, 23:14:33 12 kg 120 gCia didziuaisa mano zuvele pagauta pries pora metu . Dabar tokiu nepagaunu Pagrinde menkes kimba :fAtvaryk i NO, nakvyne duosiu Prie progos tikrai atvarysiu ,bet kolkas tai tik svajone....Gal vasara,matysim kaip cia viskas klostisis