Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 454641 kartus)

Neprisijungęs ramasS

• Kauno apskrities koordinatorius
  • Įrašai: 3475
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #675: 2009 Gegužės 18, 12:11:30 »
sveikinimai. o as sendien pasivaiksciojau, ir vel viena silkute kure teko paleisti. gal ryt plauksiu nevezin pasiplaukioti.

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #676: 2009 Gegužės 18, 12:38:54 »
dekui dekui :)

Neprisijungęs ramasS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #677: 2009 Gegužės 19, 15:02:38 »
nu sendien nevezy srutos plaukioja, kazkokios. tai suds gavosi, ir net kibimo nebuvo. :[

Neprisijungęs tomazas

• Įrašai: 945
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #678: 2009 Gegužės 19, 20:52:04 »
oba, o aš snd buvau prie upės užsukęs kokią 11 - 12 val ir nieko nemačiau, žuvys dažnai ir aktyviai rankiojo vabzdžius nuo ramaus vandens paviršiaus, net velniškai žvejot užsimaniau :) ryt planavau apie 11 val su spiningu nuo užlidžių link kapinių prasinešt, tai dabar net nežinau ką daryt :V

Neprisijungęs ramasS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #679: 2009 Gegužės 19, 21:08:29 »
as nuo 9.00 isplaukiau, ir apie 12 islipau. pradzioj kita puse lyg ir nieko buvo, o pri kapinaiciu visai niekur neuzmesi vieni maurai. zmona sako kad ten perzydeje karklu ziedai. o man maurai. jai ryt varysi, tai parasyk kai busi prie vandenio kaip jis ten, mazu ir as atleksiu. 861465690

Neprisijungęs marcipanas

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #680: 2009 Gegužės 19, 22:53:59 »
vakar ir snd draugelis 2 salvius po 2.5kg. istrauke nemune prie Netoniu

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #681: 2009 Gegužės 19, 23:14:33 »
Ramas, parašysiu būtinai, tik paskambint neišeis, nes sąskaita baigias

Neprisijungęs ramasS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #682: 2009 Gegužės 20, 18:33:50 »
tai susitikom sendien su tomazu, ir abu nieko nepagavom, as po to dar nuvariau iki kapinaiciu, ir ten nieko. nieko, kita syki pasiseks. (h)

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #683: 2009 Gegužės 20, 22:26:37 »
kitą sykį bus dugninės ne spiningas :) nes per 4 kartus spiningavimo tik 1 lydeką pagavau. o su dugninėm jei net praktiškai nekimba vistiek bent kelias žuvis pagaunu :)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #684: 2009 Gegužės 21, 16:19:22 »
vo plia koki balistini kalkuliatoriu aptikau tiems kas su graiztvais medzioja http://www.ada.ru/Guns/ballistic/calc/index.htm

Neprisijungęs marcipanas

• Įrašai: 104
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #685: 2009 Gegužės 21, 23:56:41 »
vakar buvau palaukime 22;55 islindo 2 antrameciai bekoniukai truputuka paganes viena bumtelejau,kitas i miska pabego

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #686: 2009 Gegužės 22, 08:14:30 »
vakar buvau palaukime 22;55 islindo 2 antrameciai bekoniukai truputuka paganes viena bumtelejau,kitas i miska pabego

sveikinam  (y) (y) (y) (y)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #687: 2009 Gegužės 22, 17:18:45 »
vakar buvom Skirvitej, karsis vienas 1.900 gr kitas 1.300 gr ir eserys 600 gr, pirma karta ten buvau, tai laimes daug apturejau su tokiom zuvim  (aa)  seip kibimas neypatingas, zvejojuom nuo pat ryto, tai visus kibimus mazdaug apturejom tik tarp 9 ir 11valandos kazkur. ir seip aplinkiniai vienas kitas trauke, nebuvo masisko kibimo. siandien vakare bus jau rukoma zuvis  :G
galvojom lekt dar rytoi vakarop  ir pazvejot iki sekmadienio pietu, bet kad orai tai nu ups subjuro... :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 22, 17:31:16 sukūrė romas »

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #688: 2009 Gegužės 22, 19:08:08 »
romai kur tu buvai pries geras tris savaites.toi skirvytei butum galejes traukt karsius viena po kito kai normalei jie nerse.dabar jau jie po nersto taip vangiai kimba.kita kart kai sugalvosi vaziuot i ta puse pazvejot parasyk pasidomesiu ar kimba kas ir ar verta isvis vaziuoti toki kelia. per nersta buna dienu kai per pora valandu galima pagauti desimtimis karsiu.o nemune kai as dar mazas buvau tevas zvejojo.sake nespedavo svinas ant dugno nusileist kai jau kibdavo.tai ta diena prigaude puse zigulio bagazines.bet sliekai baigesi jam :D dabar taip retai kad kas prigaudytu.bet buna tikrai egru dienu kai net ir po 30 prilupa.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #689: 2009 Gegužės 22, 20:24:23 »
romai kur tu buvai pries geras tris savaites.toi skirvytei butum galejes traukt karsius viena po kito kai normalei jie nerse.dabar jau jie po nersto taip vangiai kimba.kita kart kai sugalvosi vaziuot i ta puse pazvejot parasyk pasidomesiu ar kimba kas ir ar verta isvis vaziuoti toki kelia. per nersta buna dienu kai per pora valandu galima pagauti desimtimis karsiu.o nemune kai as dar mazas buvau tevas zvejojo.sake nespedavo svinas ant dugno nusileist kai jau kibdavo.tai ta diena prigaude puse zigulio bagazines.bet sliekai baigesi jam :D dabar taip retai kad kas prigaudytu.bet buna tikrai egru dienu kai net ir po 30 prilupa.
na pries tris savaites as namie sedejau, nes ju nebuvo galima gaudyt kiek zinau...  :V o kai dar vienas plungiskis uz 10 karsiu 1700 lt baudos sumokejo  :[  zinau galima nest i krumus kavot, sleptis ir t.t. bet cia ne mano stilius  (-)  o kas kimba ar nekimba tai atsinaujinancia informacija kas kone tris dienas turiu  :)... siandien jau irgi kompanija pazystamu zvejoja, tai vakare skambinsiu klaust kaip sekesi ?!?...jei viskas normaliai tai nepaisant oro leksim ryt apie pietus su nakvyne vel  (+) 
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 22, 20:28:33 sukūrė romas »

Neprisijungęs tomazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #690: 2009 Gegužės 22, 21:52:13 »
šiandien su vietiniu kašaku praretino, Nevėžio pūgžlių populiaciją :D prakeiktas lietus ir šiaip nesekas man žiuriu :D

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #691: 2009 Gegužės 22, 22:25:03 »
rode per tv kaskada.kad jei taves nepagavo ji nesant i krumus tai ir pasakyt nieko negali jie.nes nu nzn kieno jie.as ju ten nenesiau ri negaudziau o ka pagavau paleidau atgal.ir nieko jie negali pasakyt.o galima ar negalima.tai lai tie valdininkai perziuri istatymus mes tiek neisgaudom tuo nersto metu kaip verlininkai.o mums draudzia jiems ne.tai lai eina jie toli toli. zvejojau ir zvejosiu as juos.bent jau del saves kai pagausi kelis karsiukus nieko blogo nenutiks.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #692: 2009 Gegužės 22, 22:37:29 »
rode per tv kaskada.kad jei taves nepagavo ji nesant i krumus tai ir pasakyt nieko negali jie.nes nu nzn kieno jie.as ju ten nenesiau ri negaudziau o ka pagavau paleidau atgal.ir nieko jie negali pasakyt.o galima ar negalima.tai lai tie valdininkai perziuri istatymus mes tiek neisgaudom tuo nersto metu kaip verlininkai.o mums draudzia jiems ne.tai lai eina jie toli toli. zvejojau ir zvejosiu as juos.bent jau del saves kai pagausi kelis karsiukus nieko blogo nenutiks.
  o jei pagaus nesant i kumus :D  nu neesme tame cia, katik skambinau draugams, tai sake kolkas nieko gero, plakiai kolkas tik ir aplink viena kita karsi tik pagauna ir viskas.  einu slieku rinkti is pieveles :D

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #693: 2009 Gegužės 23, 08:48:06 »

patikek, istatymai ten gerai parasyti ir jei jau sems nesant i krumus. tai skaityk, nera sansu isisukt  (-) ta prasme istatymas jau ne tavoj pusej.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #694: 2009 Gegužės 23, 10:39:29 »
del nesimo i krumus tai as sutinku pilnai.bet kad pamatytu nesant gana sunkus varijantas.manau tikrai yra ymanoma pasisaugant nunesti ir nepamatytam.

Neprisijungęs Er1kas

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #695: 2009 Gegužės 23, 12:34:12 »
pagaliau siemet pagavau lyna  (aa) uzvakar berots, 650g. jau lynai po truputi bunda  :G

lepraunch

• Svečias
« Atsakymas #696: 2009 Gegužės 24, 01:20:44 »
Pagautas su ranka :P. Įplaukė į negylu negylu upeliuką :D. 76cm, svoris ~4kg.

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #697: 2009 Gegužės 24, 13:10:11 »
o kas cia do gyvis? as apart karsiu eseriu ir visokiu pukiu nelabvai ka daugaiu pazystu :D

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #698: 2009 Gegužės 24, 15:57:01 »
vakar isvarem i Skirvite, katik grizom... nu na..  :E kad nors viena karsi per 8 meskeres  ff  :-{ :-{ :-{ isvis liudna buvo, nu visa laime eserys apie puse kg   ff  ir karosas  :-] :-] :-] 

Neprisijungęs ramasS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #699: 2009 Gegužės 25, 10:16:24 »
vistiek ne tusciom.