O kaip cia dabar bus? Kad reiks aplink zvejybos vieta 5 metrus surinkt siuksles. tai man reiks nert i dugna, nes as nuo kranto nezuvauju. Nors vietos is kur isplaukiu irgi svarios.
nereik eit i tokius krastutinumus... tikrai manau nardyt nereikes... o istatymas puikus (zinoma kaip ir dazniausiai su siokiais tokiais minusais, bet....), taciau manau nei vienam is musu nenutruks ranka jei ten kelis butelius, maiselius, slovikelius surinksime ir ismesime tam skirtose vietose kaip sakant pradekim nuo saves, rodykim pavyzdi savo vaikam, ateinanciai kartai... pamazu gal ir suvokimas i visa tai pasikeis
as irgi siandien buvau nevezy ant lydeku. gaudyta gyva zuvele, visos dienos rezeltutai. viena 5 kg. viena 4 kg/ viena 2,5 kg, dvi po 1 kg. ir keletas nelegaliu
as niekada nesuprantu tu saule, vejas ir panasiai... A kai saule sviecia zuvys est nenori ar kaip ? man atrodo cia labiau mitai visokie ir zveju melagiu pasekmes
a vat sita ir as esu pastebejes... kartais iseini zvejot, atrodo oro salygos super, o kibimo ner, ir atvirksciai... nesuprasi kada ta zuvis maitinasi
pagal statistika, geriausiai kibo vakar, ana savaite nu ir rytoj gal kibs