Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 454640 kartus)

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #3000: 2013 Sausio 27, 19:10:48 »
bent jau mums siandien sekesi labai gerai... oras nelabai koks, bet buna ir baisesnis....  ;) o ko tu rauniesi i ta farvateri? kiek vaziuoju visad gaudau ant slaito nerijos puseje +-4-5m gylis, uncijos-pusantros pakanka ir ner tokio ciongo. nenustebciau kad ir siandien kas nors 10-20 tepagavao, nes kai pamatai kaip ir su kuom kiti gaudo, tai dar keista kad nors tiek pagauna  :-)

Neprisijungęs Myntis

• Įrašai: 345
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3001: 2013 Sausio 27, 19:37:25 »
nėjom mes ant farvaterio. kad srovė baisulinė spėju iš to, nes, kaip sakau, gręžė skersai eketes.. mes ir, kaip sakiau, buvom šalia, šlaite, nes permetant meškeres per 5 metrus gylis skiriasi ant ~metro. 
stintą ar ką maunat ant kabliuko, kokie kabliukai? ar esi iš tų žvejų, kur traukia nonstop, o už pusmetrio esančiam kitam štilius, naudojant tą patį masalą? :D  Klausiu, nes yra taip buvę. :D

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3002: 2013 Sausio 28, 08:45:02 »
nu ka siandien tik prisedau prie kompo, dar didesnio s nebuvo niekada  :A per diena nueita jauciu koki 10-15 km, pagauti 2 eseriukai  :bedantis:
paleido shumaheris 5, grezdami ejom iki ~ 8 nes gps neturejom, tai is akies, sukom ratus aplinkui, buvom girdeje kad is vakaro neblogai 7 pagavo, tai stipriai grezem 7, bet vel gi nieko, gryzom vel iki 4-5 is kur ir prikabino shumaheris atgal i kranta. is musu 4 zmoniu, as du eseriukus, kitas zmogus 3, kitas nei vieno( 3 pugzliai) , kitas pagavo karsi ~ 2 kg.
6 kilometre pries einant namo apie 3 valanda savo akim matem kaip zmogelis su velniu is kokiu 5 ekeciu prisniojo pilna deze grazuoliu tokiu nuo 500 g iki 1 kg.  toje pat vietoje bandeme avizele, net nepajudino niekas. kiek kalbejom su zvejais niekas nieko nepagavo.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3003: 2013 Sausio 28, 12:06:16 »
nėjom mes ant farvaterio. kad srovė baisulinė spėju iš to, nes, kaip sakau, gręžė skersai eketes.. mes ir, kaip sakiau, buvom šalia, šlaite, nes permetant meškeres per 5 metrus gylis skiriasi ant ~metro. 
stintą ar ką maunat ant kabliuko, kokie kabliukai? ar esi iš tų žvejų, kur traukia nonstop, o už pusmetrio esančiam kitam štilius, naudojant tą patį masalą? :D  Klausiu, nes yra taip buvę. :D
seip dazniausiai naudoju sviezia stinta, vietoje pasigaves susipjaustau, taciau vakar karpis dibo geriau ;) na kazkaip nebuna man kad aplink kibtu o man ne, jei jau matau kad kazkas ni to, tuoi keiciu masala svieziu, keiciu vieta, o ne rankos kisenes ir kas cia yr ko nekimb, ne karta isitikines kad reikia dirbt ant stintu isvaziavus. ir eN kartu yra buve kad man kimba o kiti saslina ir grezia kiek ymanydami is visu pusiu :D masalas ne visad lemiama role atlieka, zaidzia kazkiek avizeles, pavadeliu ilgiai-storis, pvz as visad atleidziu metra laisvo valo, kas duoda akivaizdia nauda.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3004: 2013 Sausio 28, 12:08:01 »
nu ka siandien tik prisedau prie kompo, dar didesnio s nebuvo niekada  :A per diena nueita jauciu koki 10-15 km, pagauti 2 eseriukai  :bedantis:
paleido shumaheris 5, grezdami ejom iki ~ 8 nes gps neturejom, tai is akies, sukom ratus aplinkui, buvom girdeje kad is vakaro neblogai 7 pagavo, tai stipriai grezem 7, bet vel gi nieko, gryzom vel iki 4-5 is kur ir prikabino shumaheris atgal i kranta. is musu 4 zmoniu, as du eseriukus, kitas zmogus 3, kitas nei vieno( 3 pugzliai) , kitas pagavo karsi ~ 2 kg.
6 kilometre pries einant namo apie 3 valanda savo akim matem kaip zmogelis su velniu is kokiu 5 ekeciu prisniojo pilna deze grazuoliu tokiu nuo 500 g iki 1 kg.  toje pat vietoje bandeme avizele, net nepajudino niekas. kiek kalbejom su zvejais niekas nieko nepagavo.
vat su mariom taip ir buna, arba labai gerai, arba labai :D tarpinio varianto kogero nebuna :) mes zadejom antradieni lekt, bet kai tokios oru permainos tai manau tikrai neverta.  o jus visa diena avizelemis bandete ar kuom ?
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 28, 12:12:06 sukūrė romas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3005: 2013 Sausio 28, 13:02:09 »
avizelemis, bet meginsiu siam savaitgaliui konstruotis velniu :) niekad neteke jais gaudyt, bet pamaciau kaip dirbo kolegos mazeikieciai su velniu apakes buvau. niekur nerandu kur ju nusipirkti, negi jie visi savos gamybos? biski pasikaitinejau apie juos, visai man rodos idomu su jais gaudyt

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3006: 2013 Sausio 28, 13:16:03 »
http://romada.lt/shop/index.php?route=product/product&path=56&product_id=3242

turiu balansyra.. ryskiu spalvu, panasus i "tikrini" toki :) supakuotas, nenaudotas.. gal kam dovanu? tik aisku firma ten noname kazkokia  8:8

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3007: 2013 Sausio 28, 13:22:39 »
avizelemis, bet meginsiu siam savaitgaliui konstruotis velniu :) niekad neteke jais gaudyt, bet pamaciau kaip dirbo kolegos mazeikieciai su velniu apakes buvau. niekur nerandu kur ju nusipirkti, negi jie visi savos gamybos? biski pasikaitinejau apie juos, visai man rodos idomu su jais gaudyt
o tai ir blizgutemis negaudete, tik avizelemis?  seip yra ju ir parduotuvese tu velniu, taciau pardese gal kiek pasene jau modeliai... bet galiu duot numeriuka zmogaus kuris risa muses ir daro velnius, kaina bus didesne nei parduotuvines, taciau ten zmogus ismanantis savo darba, ir sistemos tikrai kibios. Arba jei bitej+ dalyvauji, sukontaktuok su dalyviu Donis. Jis tuom ir uzsiima.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 28, 13:24:10 sukūrė romas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3008: 2013 Sausio 28, 13:58:07 »
zinau ji, siunciausi is jo museles, jau brukstelejau :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3009: 2013 Sausio 28, 13:58:58 »
http://romada.lt/shop/index.php?route=product/product&path=56&product_id=3242

turiu balansyra.. ryskiu spalvu, panasus i "tikrini" toki :) supakuotas, nenaudotas.. gal kam dovanu? tik aisku firma ten noname kazkokia  8:8
dekui bet balansyrais nezvejoju :) gal kam kitam pravers

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3010: 2013 Sausio 28, 14:01:53 »
zinau ji, siunciausi is jo museles, jau brukstelejau :)
a tai museline gaudai?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3011: 2013 Sausio 28, 14:05:27 »
dar nepasiekiau sito levelio  :A
musele daznai risu virs avizeles, daznai pasiteisina minijoje.

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3012: 2013 Sausio 28, 20:58:58 »
dar nepasiekiau sito levelio  :A
musele daznai risu virs avizeles, daznai pasiteisina minijoje.

kaip matau velniai jau suristi ir paruosti tau :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3013: 2013 Sausio 29, 10:12:44 »
jo, bet ten ziuriu nevisai tie velniai, ten paprastas svinas gale bus, gal dar paieskoti tikruju velniu?

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3014: 2013 Sausio 29, 11:17:28 »
jo, bet ten ziuriu nevisai tie velniai, ten paprastas svinas gale bus, gal dar paieskoti tikruju velniu?
kaip suprast paprastas svinas? o koki nepaprasta turi omenyje? :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3015: 2013 Sausio 29, 11:25:15 »
nu jis cia kaip suprantu suriso girlianda is museliu,o apacioje kabina svino slivute, o dabar maciau kaip gaudo su tokiais dalykais kai gale kaba svinas ir du kabliai jam leidziantis krenta valu ir juda.
va tokiais daiktais maciau gaude, tik svino forma kitokia primenanti vabala dideli
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 29, 11:38:20 sukūrė Shaltis »

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3016: 2013 Sausio 29, 11:51:22 »
tai gali ir tokiu variantu dasipirkt, pasibandysi, pasieksperimentuosi  jau vietoje kas geriau  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3017: 2013 Sausio 29, 11:55:42 »
nu jo reiks dar ir tokiu pajamti, o tu su jo gamybos gaudai? tiesa svina juodai dazyt reikia, ar dar pamargint?

Neprisijungęs romas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3018: 2013 Sausio 29, 12:04:34 »
nu jo reiks dar ir tokiu pajamti, o tu su jo gamybos gaudai? tiesa svina juodai dazyt reikia, ar dar pamargint?
ner taisykliu kaip dazyt svina, cia jau tavo fantazija ;) turiu ir as jo produkcijos kazkiek, ant pavasario muselinei daug kas bus is jo. seip daznai mes su juo lekiam zvejot. jis ir prisnekino museline pabandyt  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 29, 12:06:21 sukūrė romas »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3019: 2013 Sausio 29, 12:24:49 »
nu jasna, virs avizeles risant tai man irgi keleta neblogai suveike minijoje. rankas turi auksines ten jis

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3021: 2013 Sausio 31, 11:25:29 »
Kelias foto buvau padaręs savo aptvarėlyje, gal kam įdomu bus...

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3022: 2013 Sausio 31, 11:28:34 »
jis ten be pantu jau? kiek metu patinui?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3023: 2013 Sausio 31, 11:31:14 »
Nu matai pats, kiek tų pantų pas jį :D Patinas pas mane jau antri metai, pirktas buvo kaip antrametis/trečiametis, jau nebepamenu.

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3024: 2013 Sausio 31, 11:32:43 »
na ziuresim ka jis kokiais 8 - 10 metais nesios