Citata iš: Audi110kw 2012 Sausio 14, 18:38:19 Citata iš: svolacius 2012 Sausio 14, 18:08:33 manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba. ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai. filtruok bazara
Citata iš: svolacius 2012 Sausio 14, 18:08:33 manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba. ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai.
manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.
Citata iš: Ramzis3 2012 Sausio 16, 14:18:40 Citata iš: Audi110kw 2012 Sausio 14, 18:38:19 Citata iš: svolacius 2012 Sausio 14, 18:08:33 manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba. ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai. filtruok bazaraO kas su mano bazaru blogai ? isizeide manau tik tie kurie yra tokie arba mato aplinkui tokius melynanosius. pats kiek matau savo akimis tik tokius matau retas kuris blaivas. Ypac ziemine medziokle ir zvejyba yra tokia, atrodo salta tai jau reik paimti, yra puikiausiu sildytuvu tam reikalui.
Tai kad kazkodel neuzkrauna tinklapio
Šiemet kažkaip nepataikau aš ant šernų per tą kamerą. Matyt nesėkmingi medžioklės metai bus
Citata iš: Evaldas 2012 Sausio 16, 21:50:37 Šiemet kažkaip nepataikau aš ant šernų per tą kamerą. Matyt nesėkmingi medžioklės metai bus tai kad 2 savaites sio sezono liko
o kokim kraste medzoiji evaldai?
Citata iš: Audi110kw 2012 Sausio 16, 15:30:17 Citata iš: Ramzis3 2012 Sausio 16, 14:18:40 Citata iš: Audi110kw 2012 Sausio 14, 18:38:19 Citata iš: svolacius 2012 Sausio 14, 18:08:33 manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba. ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai. filtruok bazaraO kas su mano bazaru blogai ? isizeide manau tik tie kurie yra tokie arba mato aplinkui tokius melynanosius. pats kiek matau savo akimis tik tokius matau retas kuris blaivas. Ypac ziemine medziokle ir zvejyba yra tokia, atrodo salta tai jau reik paimti, yra puikiausiu sildytuvu tam reikalui. tai kad tavo kompanijoj tokie, tai nereiskia, kad visi tokie. rinkis draugus sau.
Citata iš: Ramzis3 2012 Sausio 16, 15:51:33 Citata iš: Audi110kw 2012 Sausio 16, 15:30:17 Citata iš: Ramzis3 2012 Sausio 16, 14:18:40 Citata iš: Audi110kw 2012 Sausio 14, 18:38:19 Citata iš: svolacius 2012 Sausio 14, 18:08:33 manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba. ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai. filtruok bazaraO kas su mano bazaru blogai ? isizeide manau tik tie kurie yra tokie arba mato aplinkui tokius melynanosius. pats kiek matau savo akimis tik tokius matau retas kuris blaivas. Ypac ziemine medziokle ir zvejyba yra tokia, atrodo salta tai jau reik paimti, yra puikiausiu sildytuvu tam reikalui. tai kad tavo kompanijoj tokie, tai nereiskia, kad visi tokie. rinkis draugus sau.100% pritariu Ramziui... jei tavo aplinka tokia, nereiskia, kad visi tokie... ir aplamai kuo toliau tuo labiau tas dalykas mazeja medzioklese.... nes ir sankcijos uz buvima neblaiviam nedziugina...
o cia siaip man idomu niekas nepardavineja mesu is medziokles girdejau kad serniena labai skanu bet neesu ragaves tai idomu butu nusipirkt serna sumedziota jau Oo)