Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Žvejyba, medžioklė  (Skaityta 454623 kartus)

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Re: Žvejyba, medžioklė
« Atsakymas #2475: 2012 Sausio 16, 14:48:10 »
Ramzi! Kaip medziokle savaitgaline? :V

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2476: 2012 Sausio 16, 14:51:36 »
nemedziojau, sian tik gipsa nueme

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2477: 2012 Sausio 16, 15:02:38 »
Sestadieni buvau atsisedes,bet kuilys ratais ejo ejo bet taip ir neislindo normaliai :-{ Nors ir oras labai nepalankus buvo medzioklei (-) Sestadieni su varymais bus medzikle,tai laukiu juodai (aa),tik kad sniego nenuleistu :V

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2478: 2012 Sausio 16, 15:08:05 »
vakar apvaziavau seryklas, visose buta, sian apvaziavau, tuscia visur. nesuprasi kaip jie eina

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2479: 2012 Sausio 16, 15:30:17 »
manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.
Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba.  ;) ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom  :) tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai.
filtruok bazara
O kas su mano bazaru blogai ?  :) isizeide manau tik tie kurie yra tokie arba mato aplinkui tokius melynanosius.  :) pats kiek matau savo akimis tik tokius matau retas kuris blaivas. Ypac ziemine medziokle ir zvejyba yra tokia, atrodo salta tai jau reik paimti, yra puikiausiu sildytuvu tam reikalui.

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2480: 2012 Sausio 16, 15:31:59 »
Musu vienas medziotojas sernus atrado serykloje 14val. :O Nors kur jo serykla,labai rami vieta.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2481: 2012 Sausio 16, 15:51:33 »
manyk tu ka nori. bet nezinai kokia ten situacija yra istikruju.turi jie tuos sautuvus ar ne.ir ar jis gyvas ar ne mes dbar nesuzinosime.bet kad nerodo jokiu gyvybes zenklu tai faktas.
Kokia situacija ? nieko gero is lietuvos zveju ir medziotoju, be simto gramu ne medziokle ir ne zvejyba.  ;) ir tai yra dauguma prip.... laukiniai su patrankom  :) tai patvirtina vis dazniau parodomi faktai.
filtruok bazara
O kas su mano bazaru blogai ?  :) isizeide manau tik tie kurie yra tokie arba mato aplinkui tokius melynanosius.  :) pats kiek matau savo akimis tik tokius matau retas kuris blaivas. Ypac ziemine medziokle ir zvejyba yra tokia, atrodo salta tai jau reik paimti, yra puikiausiu sildytuvu tam reikalui.

tai kad tavo kompanijoj tokie, tai nereiskia, kad visi tokie. rinkis draugus sau.

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2482: 2012 Sausio 16, 18:56:31 »

Neprisijungęs Tomaziux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2483: 2012 Sausio 16, 19:12:19 »
Tai kad kazkodel neuzkrauna tinklapio :V

Neprisijungęs andriusv8

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2484: 2012 Sausio 16, 19:24:34 »
normaliai cia viska rodo

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2485: 2012 Sausio 16, 19:35:07 »
Tai kad kazkodel neuzkrauna tinklapio :V
man per VLC rodo, bet nera jau sernu

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2486: 2012 Sausio 16, 20:06:35 »
as stebiu per windows media player

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2487: 2012 Sausio 16, 21:50:37 »
Šiemet kažkaip nepataikau aš ant šernų per tą kamerą. :D Matyt nesėkmingi medžioklės metai bus :-]

Neprisijungęs andriusv8

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2488: 2012 Sausio 17, 00:12:10 »
o kokim kraste medzoiji evaldai?

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2489: 2012 Sausio 17, 08:37:05 »
Šiemet kažkaip nepataikau aš ant šernų per tą kamerą. :D Matyt nesėkmingi medžioklės metai bus :-]
tai kad 2 savaites sio sezono liko

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2490: 2012 Sausio 17, 11:29:18 »
tai kad 2 savaites sio sezono liko

Ne apie sezoną, o apie metus kalbu ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2491: 2012 Sausio 17, 11:29:36 »
o kokim kraste medzoiji evaldai?

Mažeikiai

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2492: 2012 Sausio 17, 11:33:45 »
filtruok bazara

tai kad tavo kompanijoj tokie, tai nereiskia, kad visi tokie. rinkis draugus sau.
100% pritariu Ramziui... jei tavo aplinka tokia, nereiskia, kad visi tokie... ir aplamai kuo toliau tuo labiau tas dalykas mazeja medzioklese.... nes ir sankcijos uz buvima neblaiviam nedziugina...

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2493: 2012 Sausio 17, 11:39:04 »
filtruok bazara

100% pritariu Ramziui... jei tavo aplinka tokia, nereiskia, kad visi tokie... ir aplamai kuo toliau tuo labiau tas dalykas mazeja medzioklese.... nes ir sankcijos uz buvima neblaiviam nedziugina...
Kaip kad sakai mazeja ;) o situacija kokia yra buvo zinai pats  :) tuom ir pabaigiu. as nesu nei medziotojas nei zvejas per savo zvejyba megejiska iki 20 kartu i metus matau tiek kad man atrodo perdaug  ;) i valtis su buteliais kai brazda  :)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2494: 2012 Sausio 17, 11:43:30 »
prie ko cia medziokle ar zvejyba, puse lietuvos prasigerusiu. yra ju visur. tik vat ginklas labai labai apriboja lengvabudiskuma. taip kad bet koks nusizengimas gresia ginklo atemimu, taip kad.....

Neprisijungęs bagdonas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2495: 2012 Sausio 17, 11:50:07 »
o cia siaip man idomu niekas nepardavineja mesu is medziokles  :V girdejau kad serniena labai skanu bet neesu ragaves tai idomu butu nusipirkt serna sumedziota jau   Oo)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2496: 2012 Sausio 17, 11:57:30 »
normalu zmogu ir pavaisint negaila

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2497: 2012 Sausio 17, 16:12:08 »
o cia siaip man idomu niekas nepardavineja mesu is medziokles  :V girdejau kad serniena labai skanu bet neesu ragaves tai idomu butu nusipirkt serna sumedziota jau   Oo)
as irgi pirkciau  (+)

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2498: 2012 Sausio 17, 18:08:59 »
Troškinti skirta šerniena ar stirniena tinklo parduotuvėse kainuoja 29,99 Lt, šernienos, elnienos ir stirnienos kumpis – 49,99 Lt, šernienos nugarinė – 69,99 Lt, elnienos ar stirnienos nugarinė – 99,99 Lt.   :O :O :O

http://www.veidas.lt/zveriena-lietuviams-%E2%80%93-per-brangus-malonumas

Neprisijungęs bagdonas

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2499: 2012 Sausio 17, 19:33:24 »
uztat ir klausiu ar kas is medziotoju parduoda nes pirkt kitur tai kazinau kainos  :D  paimciau visa serna tik idomu kaina  Oo)