Citata iš: Er1kas 2011 Rugsėjo 18, 18:41:47 Citata iš: romas 2011 Rugsėjo 17, 23:43:50 pagaliau prakalbinau ,,savo" ezeriuka jau buvau gal kokius 6 kartus jame, i rezultatai budavo visiski 0000000000.... taciau siandien pagaliau as ji prakalbinau ezeriukas nedidelis, o giliausia vieta +- 17 metru ir tai ka siandien is tu gelmiu buvau pakeles i vandens pavirsiu taciau i valti iritint nepavyko... uztad zinau kad JOS ten tikrai gyvena... zvejybos pabaigoje 1 KG lidekaite..... kadangi radau guminuko spalva, perpratau ezeriuka, radau perkritimus ir t.t.. manau greitu laiku bus ir atitinkami rezultatai velkaiuji? kokios spalvos siuo metu tau dirba?kadangi ten tamsus durpingas vanduo, tai kas kibo, sukibo tik ant balto su raudona galva... dabar galvoju nusipirkt keleta dideliu guminuku su sunkesniais galvakabliais ir bandyt sukuot ta 17m duobe... visgi kazkas galingo ten turetu gyvent...
Citata iš: romas 2011 Rugsėjo 17, 23:43:50 pagaliau prakalbinau ,,savo" ezeriuka jau buvau gal kokius 6 kartus jame, i rezultatai budavo visiski 0000000000.... taciau siandien pagaliau as ji prakalbinau ezeriukas nedidelis, o giliausia vieta +- 17 metru ir tai ka siandien is tu gelmiu buvau pakeles i vandens pavirsiu taciau i valti iritint nepavyko... uztad zinau kad JOS ten tikrai gyvena... zvejybos pabaigoje 1 KG lidekaite..... kadangi radau guminuko spalva, perpratau ezeriuka, radau perkritimus ir t.t.. manau greitu laiku bus ir atitinkami rezultatai velkaiuji? kokios spalvos siuo metu tau dirba?
pagaliau prakalbinau ,,savo" ezeriuka jau buvau gal kokius 6 kartus jame, i rezultatai budavo visiski 0000000000.... taciau siandien pagaliau as ji prakalbinau ezeriukas nedidelis, o giliausia vieta +- 17 metru ir tai ka siandien is tu gelmiu buvau pakeles i vandens pavirsiu taciau i valti iritint nepavyko... uztad zinau kad JOS ten tikrai gyvena... zvejybos pabaigoje 1 KG lidekaite..... kadangi radau guminuko spalva, perpratau ezeriuka, radau perkritimus ir t.t.. manau greitu laiku bus ir atitinkami rezultatai
nu tik viena ten grazesne, o tokios ten kur zemiau spiningo tai as iskart paleidziu atgal, nu tikiu kad autorius po fotosesijos taip ir pasielge.
a jau atsidare sezonas? tuoj ir vel pilni ezerai spiningautoju bus
O zuvies nekazkas....
va siandienos ))))) tik foto su tlf :/
Citata iš: Ginciukas 2011 Rugsėjo 26, 13:45:20 O zuvies nekazkas....na po biski pradeda lydekai jau maitintis
laukit vyrai salnu
Citata iš: Ramzis3 2011 Spalio 03, 11:00:05 laukit vyrai salnu laukiam laukiam