Citata iš: Er1kas 2009 Sausio 21, 19:23:29 Citata iš: tomazas 2009 Sausio 21, 18:50:30 šiandien buvau kuojų ant kauno marių, tai tik volframinę avižėlę žuvis nusinešė.. kibo šiek tiek, bet nieko nepagavau. užjaučiu tą žveją kuris netoliese su 5 meškerėm gaude ir nemačiau kad ką pagtu žodžiu Kaune nesiseka man normaliai pagaut tai kur ten Kėdainiuose kimba? yra tokia dotnuvele, arba liauda kokio ten ledass storio? ant nepazistamu upiu siaip stengiuos nelipt
Citata iš: tomazas 2009 Sausio 21, 18:50:30 šiandien buvau kuojų ant kauno marių, tai tik volframinę avižėlę žuvis nusinešė.. kibo šiek tiek, bet nieko nepagavau. užjaučiu tą žveją kuris netoliese su 5 meškerėm gaude ir nemačiau kad ką pagtu žodžiu Kaune nesiseka man normaliai pagaut tai kur ten Kėdainiuose kimba? yra tokia dotnuvele, arba liauda
šiandien buvau kuojų ant kauno marių, tai tik volframinę avižėlę žuvis nusinešė.. kibo šiek tiek, bet nieko nepagavau. užjaučiu tą žveją kuris netoliese su 5 meškerėm gaude ir nemačiau kad ką pagtu žodžiu Kaune nesiseka man normaliai pagaut tai kur ten Kėdainiuose kimba?